Arkadaşlar ben msı bravo 15 aldım. Ryzen 7 4800H işlemcili.
Laptopta 8x1 ram var ben bir tane daha 8 gn ram alıp taktırmak istiyorum.
Hangi marka ram almalıyım ya da farkeder mi?
Önerir misiniz?
Arkadaşlar ben msı bravo 15 aldım. Ryzen 7 4800H işlemcili.
Laptopta 8x1 ram var ben bir tane daha 8 gn ram alıp taktırmak istiyorum.
Hangi marka ram almalıyım ya da farkeder mi?
Önerir misiniz?
Arkadaşlar ben laptop alacağım da. msı bravo 15 önerildi bayağı.
ben laptopta oyun oynayacağım ve aynı zamanda twitch den yayın açacağım. sizce yeterli mi bu laptop ?
ürün 8gb ram ve 512gb ssd ile geliyor ama ben 8gb ram daha alıp taktıracağım. sizce alınır mı ?
ben hem oyun oynayacağım oynarken de twitch yayını açacağım. sizce bu yeterli mi iyi mi yani ?
10.000 tl param var.
bide 8 gb ram alıp taktırtacağım da hangi rami almalıyım buna bununla ilgili de yardımcı olursanız sevinirim...
bu iki laptop arasından hangisini önerirsiniz?
hem oyun oynayacağım hem de oyun oynarken twitch yayını yapacağım hangisini almalıyım?
hangisi daha iyi?
peki ram taktırmak istesem hangi ram i taktırmalıyım ?
1621957045
abi valla artıramıyorum ya bida ekipman falan alcam o yüzden en çok bu kadar koyabiliyorum. hangi ram takmam gerek buna takacaksam yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar ben laptop arıyorum. Ben hem oyun oynayacağım oynarken de twitch den yayın yapmak istiyorum. Bana sorun çıkarmayacak bir laptop istiyorum. 10.000 tl param mevcut.
Sizce bu mu yoksa monster abra mı veya başka önerileriniz varsa...
Arkadaşlar oyun oynayıp aynı zamanda oynarken twitchden yayın açabileceğim bir laptop arıyorum. Bana sorun çıkarmayacak ve yeterli olacak bir laptop önerebilir misiniz?
Arkadaşlar 10.000 tl param var. Hem oyun oynayabileceğim aynı zamanda oyun oynarken twitch den yayın açabileceğim bir laptop arıyorum. Sorun çıkarmayacak işime yeterince yarayacak iyi laptopları önerebilir misiniz?
reiss peki sen bana bütün ekipmanlarla birlikte toplam 11.000 tl olacak şekilde yayın açıp oyun oynayabilceğim bir sistem önerebilir misin sana zahmet ?
sistem+monitör+kulaklık+klavye= en fazla 11.000 tl olacak şekilde oyun oynarken twitch yayını açabileceğim bir sistem istiyorum lütfen önerir misiniz?
RX 570 önerdiler bundan olursa iyi olur ya da daha iyisi veya sizin bildiğiniz işte.
rica ediyorum yardımcı olun ya.
teşekkür ederim.
bir şey daha soracağım ben bu yıl üni sınavına giriyorum allah ın izniyle üniversiteye gideceğim sence pc yi kargolatmak falan sorun olur mu ?
bir yandan bu yüzden laptop düşünüyordum.
ben hem oyun oynayacağım ve twitch yayını açmak istiyorum. bunları sadece 1 laptoptan yapacağım 10.000 tl bütçem var laptop için (ekipman parasından ayrı).
bana laptop önerebilir misiniz. ve sizce sorun olur mu sadece laptop olması. yani yeterli olmaz mı ?
teşekkür ederim.
1621863739
teşekkür ederim.
1621864282
peki abra a7 serisi mi toplama mı ama yayın olarak da düşünüyorum bide üniversiteye gideceğim taşıma sıkıntısı falan da var o yüzden laptopa daha yakın bakıyorum ne dersin abi ?
1621864318
abra a7 serisi bundan daha iyi midir abi ?