Arama sonuçları: *

1. K

Kasa Fanları Çalışmıyor

Hocam bu benim ilk sistemim olduğu için biraz amatörlüğüme denk geldi o yüzden tamamen. Siz neden sordunuz acaba ?
  2. K

Kasa Fanları Çalışmıyor

Evet çözdüm.
  3. K

Seagate için Hdd Kutu Önerisi.

Elimde Seagate st1000lm035 modeli bulunuyor. Bu modele uygun olacak şekilde usb 3.0 hdd kutusu önerisi istiyorum.
  4. K

Kasa Fanları Çalışmıyor

Kasa fanlarım çalışmıyor ankartta aradım ama gerekli girişi göremedim yardımcı olabilecek olan var mı ? Anakart:Asus Prime B650 m k Kasa:BitFenix CETO Premium Edition 750W
  5. K

Ekran Kartı Oturmuyor

Resimde görüldüğü üzere yeşil işe işaretledim yer yüzünden ekran kartı oturmuyor ne yapmam gerek. Anakart:Asus Prime b650 m k Kasa:BitFenix CETO Premium Edition 750W
  6. K

Ekran Kartına Hangi Kabloyu Takmalıyım

Psu kablosunu nereye takacağımı bulamadım yardımcı olabilecek olan var mı iki kabloyu da denedim ikiside oluyor oturuyor ama hangisini takmam gerekiyor.
  7. K

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Sistemi topladıktan sonra biraz korkarak girdim ama hiçbir şey yok kayda değer.
  8. K

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Attığınız kasanın satıcısından başka bir satıcısını bulamadım sizce BitFenix CETO Premium Edition ARGB nasıldır ? 1744390490 Bütçeyi yeterince zorladım maalesed ama yine de KIOXIA PCIe M2 1TB EXCERIA PRO NVMe 3D SSD alabilirim eğer iyiyse.
  9. K

Hayır daha hiçbir parçayı sipariş etmedim hafta içerisinde etmeye çalışacağım.
  10. K

Teşekkür ederim sisteme bu kasayı ekledim.-
  11. K

Hocam daha sipariş vermedim önerdiğiniz kasada güç kaynağı yok eğer güç kaynaklı bir kasa önerirseniz bakabilirim.
  12. K

Sizce kasa nasıl arkadaşım kasanın pek hava almadığını söyledi ?
  13. K

Hocam sistemi topladım yakında sipariş edecektim ama sistemde normalde kullanacağım ram stokları tükenmiş sizden ricam hem onun yerine alternatif bir ram önermeniz hem de sistemde değiştirilmesi gereken bir parça varsa onu söylemeniz. Tabii nedenini yazarak 45k ile sizde sistem önerebilirsiniz...
  14. K

45 BİN TL BU SİSTEM NASIL?

Sisteme 7500f ekleyip Phantom Spirit koyacağım sanırım.
  15. K

Sıvı soğutucu olarak sormuştum.
  16. K

Siz ne önerirsiniz soğutucu olarak ?
  17. K

1000 TL'ye kadar kablosuz kulak içi kulaklık önerisi.

Aktif olarak kullandığım qcy ht07 kulaklığımın tekini kaybettiğim için yeni bir kulaklık almaya karar verdim müzik dinlemek için kulak içi silikonlu kulaklık önerilerinizi istiyorum.
  18. K

1000 TL'ye kadar kulaküstü oyuncu kulaklığı önerisi.

Ben daha öncesinde de önerilerinizi istemiştim ama sonrasında bilgisayardan uzak kaldım ve kulaklık öylece kalmış oldu şimdi ise sizden 1000 tl ye kadar kulaklık önerisi istiyorum ama örnek vermek gerekirse 950 ye onu alacağına 1100 tl ye bunu al çok daha kaliteli ve uzun süre götürür derseniz o...
  19. K

Oyun İçin 600 TL'ye Kulak Üstü Kulaklık Önerisi

Ben Bloody markası hakkında hiç bir bilgiye sahip değilim sence bir sıkıntı çıkarır mı bu kulaklık ne zamandan belli kullanıyorsun ?
  20. K

Oyun İçin 600 TL'ye Kulak Üstü Kulaklık Önerisi

Şu an kullandığım kulaklığım Rampage Alpha X ama artık ömrü doldu hem kulağımı acıtıyor hem de kaplamaları dökülüyor. Bu yüzden en fazla 600 tl olacak şekilde kulaklık önerisi istiyorum.
Geri