Arama sonuçları: *

1. M

Splinter cell filmj

Splinter cell oyununu tom hard 2017 de bi film yapmıştı yada yapmamış da olabilir bilmiyorum her yerde filmin fragmanı falan var film çıktı mı İnternette bulamadım izleyen varmi?
  2. M

Akıllı Televizyon önerisi

Teşekkürler.
  3. M

Vr gözlüklerinin benim pc ile uyumlu olmasını nasıl anlarım

2. El falan bi vr gözlük almak istiyorum sıfır da olabilir taksitle alabilirim olabildiğince f/p olarak ne önerebilirsiniz pc ile uyum sorunu varmıdır
  4. M

Kusura bakmayın bakma fırsatım olmadı fakat şunu aldık https://www.vatanbilgisayar.com/grundig-43ggu7880b-43inc-108-cm-4k-uhd-android-smart-tv-uydu-alicili.html
  5. M

F/P bir TV lazım netflix izliyoruz bol bol ps3 falan takmalık akıllı tv önerir misiniz?
  6. M

En ucuz F/P VR gözlüğü önerisi

Ucuz bi vr gözlük lazım 2 el olabilir
  7. M

isdone.dll ve unarch.dll hatası alıyorum yardım edebilirmisiniz?

torr-entden hitman 2 indirdim sorunsuz ve sıkıntısız bir indirme başka cihazlarda denedim sorun çıkmadı lakin kendi pcm de olmuyor sürekli kurulum %3 falan olunca bu hatalarıdan birini veriyor internette hiçbir yerde bu hatanın çözümünü bulamadım videolardaki gibi 64 bitlik dll dosyaları yok...
  8. M

64 bit için ISdone.dll dosyasını hiçbir yerde bulamadım yardım edermisiniz.

evet hitman 2 indirdim torre-ntten ama bu hatayı alıyorum
  9. M

64 bit için ISdone.dll dosyasını hiçbir yerde bulamadım yardım edermisiniz.

dll files .com sitesinde de yok sadece 32 bit var o da işimi görürmü benim pc 64 bit youtubede videolara baktım fakat adamların gösterdiği sitede veya linkte 64 bit yok ve bana 64 bit lazım
  10. M

DDR3 amd işlemci ve anakart önerisi

Benim anakart ve işlemci ne kadar eder bilmiyorum ve herhangi bir yerde de göremedim ama 1000₺ bütçe ayırabilirim sizin dediginiz gibi benim parçalarıda satarsam belki daha iyi bir sisteme geçebilirim
  11. M

DDR3 amd işlemci ve anakart önerisi

şu an kullandığım anakart GİGABYTE GA-M68MT-S2P işlemcim de athlon(tm) II X4 645 proseccor 3.10 ghz bende isterdim ddr4 e geçeyim ama bütçe hiç elverişli değil fakat bak buna geçersen gerçekten çok iyi olur derseniz zorlayabilirim amd veya intel fark etmez açıkcası bana performans lazım powerim...
  12. M

Facebook giriş başka bilgisayardan onayla hatası

Tek seçenek var o da girişini başka bir bilgisayardan onayla lütfen yardım et
  13. M

Facebook giriş başka bilgisayardan onayla hatası

Hesabım çalınmıştı bu gün kimlik bilgisi yollayarak geri aldım ancak şu an giriş yapamıyorum önceki sekmede başka bi seçenek yok sadece girişi başka bir bilgisayardan onayla seçeneği mevcut mecburen onu seçiyorum ve giriş onaylanamadi hatası veriyor nasıl çözeceğim
  14. M

İ3 8100 4 çekirdek 3.6 ghz ne kadar eder

İ3 8100 3.6 ghz 4 çekirdek bu işlemci ne kadar eder İnternette 4.5k ama saçma bi fiyat i5 10400f 2.3 k biri yardım edebilirmi
  15. M

bu bilgisayar kaç k eder 2. el

intel i3 8100 4 çekirdek 3.6 ghz rx 550 4 gb paylaşımla 8 gb Asus Prime H310m-k R2.0 Ddr4 Usb3.1 Matx 1151 anakart 120 gb ssd 600w powersupply acer 144 hz 23.5 inc gaming monitör 20 ay garantisi var
  16. M

8 pin güç kabosu sonradan takılırmı

msi gtx 1060 6 gb ekran kartı aldım ancak 8 pin güç kablosu lazımmış powersupply dan çıkan 6 pinli güç kablosu var güç kaynağını değişmemmi gerek yoksa ara kabloyla falan işimi görür mü 500w şu an
  17. M

GT 1030 GDDR5 ile GDDR4 Farkı Nedir

Max 1800-1900
  18. M

GT 1030 GDDR5 ile GDDR4 Farkı Nedir

Nasıl peki fanlı Fansız arası fark nasıl olur
Geri