Arama sonuçları: *

1. T

Cs 2 maç bitince ayarlarım sıfırlanıyor

Her maç sonu ayarlarım sıfırlanıyor baştan cros ve dpi ayarı yapmam gerekiyor bunun sebebi nedir?
  2. T

1.5-2k civarına numpadsiz klavye önerisi

Bu bütçeye göre olabildiğince sessiz ve kaliteli klavye önerir misiniz?
  3. T

Msi pulse 16 ai lapropum oyunlarda düşük fps veriyor

Dün kurduğum laptopa valorant ve genshin impact kurup oynadım ama fps değeri ortalama 50 oluyor ve w değeri 7-7.5 üsütne çıkmıyor. Yapay zeka modunda ve ayrık grafik modunda kullanıyorum. Yanlış yaptığım bir şey mi var?
  4. T

4500tl nova 5 alınır mı?

Memnun musunuz hocam? 1753170086 Aldınız mı?
  5. T

2-3k civarına kulak üstü kulaklık önerisi

Önerdiğiniz Marshall modeli nedense tasarım olarak hoşuma gitmedi. Anker q30 düşünüyordum ama o da kablolu kullanımda mikrofonu iptal ediyormuş laptop ile kullanımda sorun olur diye vazgeçtim. Kulaklıklardan çok anlar mısınız?
  6. T

2-3k civarına kulak üstü kulaklık önerisi

Normalde anker q10i kullanıyorum ama pedleri değişmediği ve eskidiği için yeni kulaklık almayı düşünüyorum. Hem oyun hemde gündelik açıdan kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum. Öyle aşırı derecede gaming kulaklık olması gerekmiyor sesi düzgün versin yeter. Pedi değiştirilebilir ve kablosuz...
  7. T

Xiaomi telefon nereye garantiye verilir

Hocam son durum ne? Neler yaşandı?
  8. T

Yardım Kılıf kasasındaki ıslak leke

Yeni aldığım kılıfı takmadan önce kılıfı ve telefonu kolonya ile silerek temizledim. Sildikten sonra tamamen kuru olmasına rağmen kılıfı takınca arka kasada böyle görüntü oluşuyor. 2-3 defa çıkarıp iyice silip yeniden taktım ama olmadı. Saç kurutma makinesi ile bir süre havalandırdım yine...
  9. T

TWS Bluetooth kulak içi kulaklık temizliği ve şarj etme

Kulaklığımı genel olarak ıslak mendil ile temizliyorum. Islak mendil kullanmamda bir sakınca var mı? Veya siz nasıl temizliyorsunuz? Bir de genelde 1-2 saat sporda kullanıp işim bitince kutusuna koyuyorum. Bunun bir sakıncası var mı? Genelde %90-80 seviyelerinde oluyor koyarken. Yani demek...
  10. T

2500₺ tablet önerisi

Huawei Matepad 10.4 aldım.
  11. T

2500₺ tablet önerisi

Huawei Matepad 10.4 aldım hocam.
  12. T

Samsung Galaxy Tab A7 T507 vs Huawei Matepad 10.4

Hocam kusura bakmayın geç cevap veriyorum. Tabletin - yönleri jak girişinin olmaması. (Dönüştürücü alarak bu sorunu halledebilirsiniz.) Google servislerini desteklemiyor.( Bununda çözümü google istemeyen uygulamaları Aurora Store'dan, App Gallery'den ve apk şeklinde indirebilir veya Gspace...
  13. T

Yardım Xiaomi Mi Band 6 vs 5

6 modelini sipariş verdim. Cevaplar için teşekkürler. Almışken güncelini alalım.
  14. T

Yardım Xiaomi Mi Band 6 vs 5

Merhabalar. Alt modelleri vs yok. Sizce hangisini almalıyım. İndirime girmiş.
  15. T

Hocam şimdi sipariş vericem. Huawei almaya karar verdim. İşlemci 710 olarak geçiyor ama 810 değil miydi?
  16. T

Şarjda kullanılmaz zaten. Birde kaldırmadıysalar kutudan çıkıyormuş dönüştürücü. Bana da çok gereksiz geldi. Küçük deliğin ne zararı var.
  17. T

Hocam 10.4 jak girişi bulunmuyormuş. Dönüştürücülere baktım ama hiç iyi yorumlar yok. Jak girişinin olmaması çok saçma geldi.
  18. T

Yok hocam y6p desteklemiyor. İlginiz için teşekkür ederim.
  19. T

Hocam drive wp dışında pek bir şeye yarar mı bilmiyorum. Onun dışında zaten Gspace uygulaması sayesinde dedikleriniz kullanılabiliyor galiba yarın annemin telefonundan deneyeceğim. İşlemci konusunda bir yt kanalına baktım dediğiniz gibi nerdeyse 732g den bile iyi performans verdiğini söylüyor...
Geri