Arama sonuçları: *

1. S

ASUS Render için set tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, ASus marka hazır sistem tavsiye edebilir misiniz? Render için ve çizim programları ağırlıklı kullanılacaktır. Bütçe 40-50-60-70 k Teşekkürler.
  2. S

Render için sisteme donanım önerileriniz

+Güncel varmı arkadaşlar
  3. S

LOL'DEKİ DX9 MODU NEDİR?

Çözümlendi.
  4. S

LOL'DEKİ DX9 MODU NEDİR?

Hayır kesinlikle alakası yok. Sadece sorunu internette günlerce araştırdım ve bu arkadaşın konusuna denk geldim birebir aynı sorunu yaşıyor. Bende çözüm bulabilirim anlamında yazdım. Art niyet veya farklı bir düşünce yok. Hepimiz burada sorunlara veya konulara çözüm bulmak amacı ile beraberlik...
  5. S

LOL'DEKİ DX9 MODU NEDİR?

Ne instagramından bahsediyorsun kardeşim ne duyarı? Rahatsız oluyorsan cevap verme. İstediğim konuya cevap verebilirim. Moderatör ve Yönetici dururken sen ne hakla hangi konuya yorum yazacağıma karar veriyorsun anlamıyorum? Bir liste verinde bundan sonra hangi konuya yorum yazacaksak ona göre...
  6. S

LOL'DEKİ DX9 MODU NEDİR?

Çözüm aradığım bir konuya neden yazmamam gerektiğini anlamadım. Belki konu açıldığı zaman görmeyen veya farketmeyen insanlar şuanda görüp, cevap verebilir, veya konuda ki sorunu yaşayan arkadaş çözümü bulmuş ancak buraya yazmayı unutmuş olabilir, bildirim gelince cevap verebilir. Sorunumuzu...
  7. S

LOL'DEKİ DX9 MODU NEDİR?

Selam dostum. Aynı sorunu yaklaşık olarak 10 aydır yaşıyorum. Google üzerinde ararken denk geldi. Çözüm bulabildin mi ?
  8. S

Ekteki kulaklığın linkini atacak var mı ?

Doğrudur. Firmayi hiç bilmiyorum sadece kulaklık modeli için attım, o yüzden de detaylı kontrol etmeni rica ettim :)
  9. S

Ekteki kulaklığın linkini atacak var mı ?

Selamlar, https://www.bossbilisim.com/asus-rog-delta-white-edition-headset-boom-head-band-gaming-white-binaural-49952 detaylı kontrol etmeni rica ederim.
  10. S

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

Satırlarca yazı yazmışım bana gelip stoktak ağlamaya başlamış :D Büyük harflerle yazınca geçerli oluyor mu bari ? :D Sözünü tut cevap verme diyor yazdığım yazının altında ezilmenin ağırlığıyla cevap yazmış :D Senin konuna cevap yazan senin gibi olsun itopyanın stokları için ağlayan arkadaş.
  11. S

Komiklik mi yaptın sen şimdi :) İtopyadan neden alayım? veya orayı karalamak gibi bir derdim neden olsun? Ayrıca +30 küsür yıldır sektörü takip eden birisiyim. Kendi beceriksizliğin diye hakaret ettiğin durumu varsaymıyorum bile. Muhtemelen senin hatırlamadığın dönemlerde bile bu piyasanın...
  12. S

Neyse arkadaşlar ben hazır sistem almamaya karar verdim parçaları kendim alarak sistemi toparlayacağım. Gerek yok itopya kibirinde boğulsun artık. Aşırı fırsatçılar ve insanların birçoğunu mağdur ediyorlar. Sistem durduğu yerde 1 haftada 4 bin TL zamlandı :) Yakın zamanda sistem dahi satamayacak...
  13. S

Böyle şeylerde bir tek ben mi hassasım bilmiyorum. Ama gerçekten böyle sorunları çok çok okumaya başladım. En sağlıklısı sistem her gün toplanan bir olay değil. Bir defa alıyoruz ve neredeyse 10+ yıl kullanıyoruz. Bu sebep ile başında bekleyerek almak veya en sağlıklısı hazır sistem satılıyor...
  14. S

Sizce stok sorunu düzelince hangi şekilde PC almak daha ucuz olur

Kesinlikle size katılıyorum. Bende 10k bütçe ile beklemekteyim. Acaba bu paraya gidip altın mı alsam...
  15. S

İtopyadan gittikçe soğumaya başladım...
  16. S

10.000 TL BÜTÇELİ TOPLAMA YADA HAZIR SİSTEM

Kesinlikle 10k para var ve üstüne çıkmak istemiyorum. Çok rahat 13-14k yı zorlarım ancak şuan o parayı sisteme vermek çöpe atmak gibi geliyor. Normal şartlarda 10k ya çok rahat 3000 seri ekran kartlı sistem toplanır. Kesinlikle katılıyorum.
  17. S

10.000 TL sistem önerisi.

+Güncel yokmu yardımcı olacak birisi ? Bari abdullah bey yardımcı olsa ...
  18. S

10.000 TL sistem önerisi.

Merhaba arkadaşlar, 10.000 TL sistem önerisi sağlayabilir misiniz ? Herhangi bir firmadan alma öneriniz var ise gidip başında bekleyip alma taraftarıyım. İnternetten bu tarz ürünleri almıyorum. Ekran- klavye- mouse vs mevcut. Sadece kasa toplamak istiyoruz. Yardımcı olur musunuz ?
  19. S

10000 TL Sistem Önerisi

+ Güncel. 10k ya sistem önerisi olsa iyi olur...
  20. S

GamePower Warlock Alınır mı?

Merhaba, Warlock modeli asla alınmaz. Uzun bir süre kullanım sağladım ve belirli bir süre sonra klavyenin ledleri söndü. Tuşları basılı kalmaya başladı. Örneğin oyun oynarken müziğin sesini açma tuşu basılı kalıyor ve bir anda kendi kendine müzik %100 oluyor insan bir anda korkuyor...
Top Bottom