Arama sonuçları: *

• Users: shn4
  • Order by date
  1. S

MAX 45K LEPTOP ÖNERİSİ

Merhaba maksimum oyun amaçlı 45k'ya kadar leptop önerisine ihtiyacım var çok anlamıyorum leptoptan. Oynayacağım oyunlar basit oyunlar 144hz monitöre 144 fps versin yeterli orta düşük ayarlarda veya 165 ise 165 v.b VALORANT PUBG MOBİLE PC FİFA 26 ....
  2. S

LOGİTECH G PRO X2 SUPERLIGHT GÜMRÜK SORUNU!

Ürün yurtdışında değil ki,Türkiye'de İstanbul'da
  3. S

Dediğim gibi logitech bu saatten sonra ups ile iletişime geçmeniz lazım diyor.
  4. S

Onlarlada görüşme yaptım,canlı destek aracılığı ile ancak onlarda iş bizden çıktıya getiriyor,gerisini ups firması ile halletmem gerektiğini söylüyorlar.
  5. S

İletişime geçtim ama beni sürekli gümrük müşaviri ile çözmem gerektiğine ikna etmeye çalışıyorlar.
  6. S

Arkadaşlar merhaba, G PRO X2 SUPERLIGHT ürünümde bir sorun çıkmıştı logitechle iletişime geçtim ürünün yenisini göndericeklerini söylediler hollandadan gönderdiler ancak gümrüğe takıldı.UPS'ten bir mesaj aldım,gümrüğe takıldığına dair,ancak burdan sonra ne yapacağımı bilmiyorum.Hangi adımları...
  7. S

ARKADAŞLAR SİSTEMİ Mİ SATMAK İSTİYORUM SARI SİTEDEN NE KADARA SATSAM SATILIR?

SİSTEM ÖZELLİKLERİM: AMD RYZEN 5 3600 İŞLEMCİ ASUS RTX 2060 6 GB EKRAN KARTI FURY RGB (8x2) GB RAM CGR-STX-700 700W 80+ 14cm GÜÇ KAYNAĞI B450M S2H V2 AMD ANAKART LEXAR NM610 500 GB M.2 SSD ZALMAN S3 TG KASA EK OLARAK SATMAK İSTEDİĞİM PARÇALAR: ASUS TUF GAMİNG VG249Q1R 23.8 MONİTÖR HyperX Cloud...
  8. S

GÜNDELİK HAYAT İÇİN KULAK İÇİ KULAKLIK ÖNERİSİ MAX BÜTÇE 3BİN TL

Başlıkta gördüğünüz üzere önerisi olan var mı?
  9. S

HARD DİSKİMİ KURTARAMIYORUM

HARD DİSKİMİN İÇİNDE BAZI BELGELERİM FALAN VAR DA KURTARAMIYORUM.BU ŞEKİLDE KALDI NASIL DÜZELTEBİLİRİM?
  10. S

BİLGİSAYAR İÇİN PLASTATİON 5 KOLU ÖNERİSİ

Fifa için ps5 kolu almak istiyorum titreşimli bilgisayarda oynamak için nasıl oluyor bilgisayar bağlayabiliyor muyum bi bilgim yok hem bilgi hemde link atabilir misiniz?
  11. S

Sistemi yükseltmek istiyorum yardımcı olur musunuz?

yok mantıksız olduğunun farkındayımda kutusuz gelince hani bi eksiği gidiği bi 2.el havası alıyorum öyle olunca
  12. S

Peki kutusuz fansız almam daha mı mantıklı güvenilir mi bu şekilde satın almak yoksa kutulu alıyım başım ağrımasın falan mı=
  13. S

Ekran kartını değiştirmeyi düşünmüyorum çok pahalı ekran kartları onun dışında 7 8 bin tl bütçem var işlemci soğutucusu işlemcinin kendisi ram falan filan alabilirim
  14. S

Termal macuna ihtiyacım yok mx4'üm var hazırda
  15. S

Çok teşekkür ederim anlamadım kusura bakma :D
  16. S

Geç derken almamı diyorsun
  17. S

Merhabalar iyi forumlar, Ryzen 5 3600 işlemcim var. Ryzen 5 5600'e geçiş yapmak bu işlemciden bana bir fayda sağlar mı yoksa gereksiz mi? Sistemimde bazı updateler yapmak istiyorum.Ne updateleyebilirim? birde kule tipi işlemci soğutucusu alıcam.Tavsiyelerinzi bekliyorum. Sistemim; AMD RYZEN 5...
  18. S

PC GUC DUGMESINE BASINCA AÇILMIYOR

(Sabah işe giderken bir tur pcyi düşürmüş olabilirim.) Sabah ise gittim aksam geldigimde pcnin guc düğmesine bastigimda pcden yanıt alamadım. Güç kablosunu sök tak yaptığım da ise ekran kartının minik bir ışıgı sönüyor.Ardından güç düğmesine tekrar basinca yanıyor. Geri kalan anakart ve...
  19. S

CSGO FACEIT GİREMİYORUM

seçkin hesap
  20. S

CSGO FACEIT GİREMİYORUM

CSGO FACEIT GİREMİYORUM BU UYARIYI VERİYOR STEAM HESABIMIM 40 SAATIN ÜZERİNDE.
Geri