Arama sonuçları: *

1. H

Vatandan 17 k pc tavsiyesi (toplama)

Bence pc gayet iyi bu ekran kartına 1622235352 Mantıklı saolasın corsairin ramleri nasıl alınır mı?? 1622235607 Arkadaşlar bubarada almayın diyorsunuz da neyi kötü kasanın?
  2. H

Arkadaşlar sağolun ama dediğim gibi ailem eski kafalı biraz görüp alma kafasında oyle diyim şimdi onlar pek internetten anlamadıkları için onlar açısındanda hak veriyorum kasayı ben seçtim vatanda başka kasalarda var o şekil halledebilirim ramplerden bi tık kısmayı düşünüyorum bende
  3. H

Reyiz onlar halledilir ya kasa yı alalımda sıvı soğutucu falan ayarlarım fiyat bakımından nasıl alınır mı?? 1622232780 İnternette ailem pek sıcak bakmıyor o attığın ile çok fark varmı?
  4. H

İyi akşamlar pek anlayan birisi değilim vatan önceliğim bilindirk bir yer olduğundan sistem aşağıda bırakıcam sistemde gereksiz pahalı dediğiniz şeyker varsa fiyatı aşağı çekmek için neler yapılabilir(ekran kartı 8 gb olması içime sinmedi ama fiyatı 8 bine bile gelmiyor) AMD RYZEN 5600X 3.7...
  5. H

19500 k vatandan toplama pc tavsiyesi

Teşekkür ederim arkadaşlar kasa alma arifesindeyim yardım ederseniz memnun olurum valla çok anlayanda bir insan değilim
  6. H

19500 k vatandan toplama pc tavsiyesi

Sistem 17500 lere değermi sizce? Ekran kartı indirim ile 8 bine geliyor. 8 gb olması çok etkilermi? Ramler 2300 tl ye geliyor bir yerden kısma şansımız varmı?
  7. H

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

https://www.itopya.com/azunyan-ultra-amd-ryzen-5-5600x-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-16gb-ddr4-512gb-m2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sistem nasıl pek anlamıyorum alınır mı??
  8. H

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

Saat 22:00 a kadar bakarım
Top Bottom