Arama sonuçları: *

• Users: Canq
  • Order by date
  1. C

2000 TL Bandında Monitör Öneri

Selam beyler monitör aldım Asus 165hz 1ms rezalet bir görüntü vardı hareket halinde gölgelenmeler oluyordu nesnelerde oyunda normal karşılamadım servise yolladım doa raporu çıktı iade ediyorum 2000 biraz üstü bu ayarlarda bana "Ghosting" gölgelenme geçikme olmayacak ayağı ayarlanabilir bir...
  2. C

Freesycn G-sycn Gölge Problemi Nasıl Düzeltilir?

165hz 1ms ekran kartı 2060 6GB OC ventus serisi
  3. C

Eve geçince bakıcam kardeşim bırakıyormu bırakmıyormu ama midem bulandı yani freesycn G-sycn zımbırtısından
  4. C

Selam arkadaşlar monitör aldım Asus VG24V 165hz 1ms 2060ventus ekran kartım var bu monitörde atıyorum pubg da hareket esnasında nesneler de gögelenmeler oluşuyor bu durum çok canımı sıkmaya başladı monitör freesycn destekliyor bunu nasıl çözebiliriz çözemezsem AMD ekran kartı olan bir arkadaşa...
  5. C

Monitör hareket izi sorunu

Selam Yeni monitör aldım Asus VG24VQE 165hz 1ms PUBG oynarken karakteri hareket ettirdiğim de nesneler bulanıklaşıyor oyun içi görüntü ayarlarında hareket izi kapalı nvıdıa ayarlarına baktım onda da bir şey bulamadım monitör hakkında bilgisi olan bu sorunu yaşayan yardımcı olabilirmi teşekkürler
  6. C

Da 5 gibi bir sistem ne zaman gelir?

Merhaba iki gün önce 300 adet stoklu DA-5 sistem alacaktım sitenin sürekli çökmesi sayfanın yüklenmemesi gibi sebeplerle alamadım ve aşırı sinirim bozuldu bunun gibi bir sistem ne zaman tekrar gelir ?
Geri