Arama sonuçları: *

1. K

NVİDİA'NIN YENİ TEKNOLOJİSİ

bende bozuk klipmi çıkartması dersin 2.monitörün erkanını mı alması dersen ne ararsan var radeonda daha az sorun yaşıyordum
  2. K

Dış mekan için hangi güvenlik kamerası alınmalı?

evimizin çevresi bu şekilde evin 2 cephesine kamera taktırmayı düşünüyoruz yeşil oklarla belirttiğim gibi (kamerayı taktırmayı düşündüğümüz yerler yoldan ortalama 6 metre yüksekte) ses kaydı yapması gerekiyor dışarıya ses vermesine çok gerek yok gece görüşü olsun siyah beyaz veya renkli...
  3. K

R5 5600 3.8 MHZ GEÇMİYOR

arkadaşıma r5 5600, gigabyte b450m s2h, corsair 2x8 3000mhz cl16 ram birkaç parça daha satmıştım bende hiçbir sorun yaşatmayan işlemci el değiştirince sendeki gibi oldu ne yaptıysak çözemedik inşallah bilen birini bulursun arkadaşa da mahcup olduk hala da çözülmedi
  4. K

Steam pazar açılmıyor - Türknet (Başka şehirde gözüken ip adres)

bizimle alakalı derken sorun kişisel değil genel
  5. K

steamin sorunu olsa bence 1-2 günde çözerlerdi sorun bizimle de alakalı olabilir
  6. K

çoğu kişi giremiyor ben telefon internetiyle erişebiliyorum
  7. K

Steam topluluk mağazasına giremiyorum 3 gündür

1 haftadır girilmiyor ne envanterdeki fiyatlar grafiği ne de steam pazarı mobil veri ile girebiliyorum
  8. K

RX 6600 ve İ3 12100F CS 2 kaç fps olur ?

cs oyuncusu gibi ayar yaparsa bence alabilir
  9. K

RX 6600 ve İ3 12100F CS 2 kaç fps olur ?

bence ortalama 270fps alır
  10. K

Old spice önerisi lazım

captain, bearglove, wolfthorn bu üçünü kullanıyorum nightpanther de kullandım sevemedim
  11. K

Dungeon rampage çıktı !!

maymun şaşırmak oynamak istemek
  12. K

Yardım NVIDIA App De Bu Sorunu Nasıl Çözebilirim?

oyun desteklemiyor olabilir
  13. K

İnternet hızınız kaç ?

altyapı yok
  14. K

🔥 Delta PSU'larda DEVASA indirimler 🔥

beyler alınır mı? r5 7500f rtx 4060 veya rx6800xt ile kullanılacak 850w gold veya plat düşünüyorum
  15. K

🔥İndirim 🔥🔥🔥%100 KLAVYE / MAGEGEE 1099 TL / 3 TAKSİT 🔥🔥🔥

motospeek ck104'ü andırdı çok sağlam klavyeydi switchleri ölene kadar götürmüştü saolsun 5 yıl
  16. K

En Ucuz Sistemi Bulmak için app geliştirdim: enucuzsistem.com

beton yetmez güzel olmuş
  17. K

Bilgisayarımda olan saçma sorunlar

bilgisayara 2 farklı kulaklık takılı (steelseries arctis nova 1, hyperx cloud 3) 2 farklı internet birisi kablo ile telefon interneti diğeri ethernet interneti, oyun harici steelseries kullanıyorum bir sorun yok ama oyuna gireceğim zaman ses ayarlarından hyperx cloud 3'ü seçiyorum fakat hiçbir...
  18. K

50k bütçeye sistem önerisi

fullhd monitörler kullanılacak bir hazır sistem arıyoruz önceliklerimiz ddr5, 32gb ram, 1tb m2 ssd ve mümkünse en az 12gb vramli bir ekran kartı önceliğimizdir anakart kırpılmamış olsa iyi olur a620ler gibi aklımızdaki sistem https://www.incehesap.com/red-devil-tavsiye-sistem-fiyati-43009/...
Geri