Arama sonuçları: *

1. I

bu trap müziğin ismini bile varmı

teşekkür ederim
  2. I

bu trap müziğin ismini bile varmı

3. I

Utorrent İndirme Hızı 4mbps iken 1,5-2 kbs düşüyor ve bir daha düzelmiyor

crack değil indirdiğim dosya oyun ve crakli bir dosya değil , bir video
  4. I

Utorrent İndirme Hızı 4mbps iken 1,5-2 kbs düşüyor ve bir daha düzelmiyor

Utorrent İndirme Hızı 4mbps iken 1,5-2 kbs düşüyor ve bir daha düzelmiyor durdurup tekrar başlatıyorum 4 mb indirmeye çıkıyor sonra tekrar 2 kbs iniyor çözümü varmıdır 2-3 gün önce assassin's creed ve call of duty indirdim böyle sorun yoktu
  5. I

MSI GTX 1660 Super Gaming X Ekran Kartı Alınır mı?

bu sistemi aldım sadece ekran kartı kaldı
  6. I

etherium 1850 dolar omuş inşallah 1000 dolar olurda ekran kartları düşer
  7. I

bu sistemi 3 ay önce kurdum ekran kartı patlıyınca alamamıştım o yüzden sordum
  8. I

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10600 SİSTEM; ryzen 7 3700x tuf gaming b450 pro gaming 16 gb 3600 mhz ram
  9. I

Sahibinden.com Hesap Onayı İçin Kimlik Fotosu İstiyor

Sahibinden.com Hesap Onayı İçin Kimlik Fotosu İstiyor . sahibinden bir ara bilgileri falan çaldırmıştı ne yapayım . ilan verdikten sonra oldu
  10. I

rx 550 2 gb Kaç TL ye satarım

sahibindene koyucam vatandan aldım 192 bit 2020 10.ayda . 750 tl koycaktım 1000 koyacağım :)
  11. I

1 yıllık sadece ev işlerinde kullandım
  12. I

13. I

Pc Parçalarını Nasıl ve Ne Kadara Satarım

teşekkürler
  14. I

peki ben bunları nerede satarın güvenli şekilde ramler için 550 iyi mi?
  15. I

benim ddr3 sistemim vardı . ddr4 geçince tabi ramlerin değişmesi lazım . i5 4590 olan intel işlemciyi Ryzen 7 3700 x ile değiştirdim . anakart , ramler , işlemci boşa düştü , şuan zorunlu kullandığın ekran kartınıda satıp yeni bir ekran kartı almak istiyorum . bunlar ve başka birkaç şey daha var...
  16. I

benim ddr3 sistemim vardı . ddr4 geçince tabi ramlerin değişmesi lazım . i5 4590 olan intel işlemciyi Ryzen 7 3700 x ile değiştirdim . anakart , ramler , işlemci boşa düştü , şuan zorunlu kullandığın ekran kartınıda satıp yeni bir ekran kartı almak istiyorum . bunlar ve başka birkaç şey daha...
  17. I

Oyuna türkçe yama yaptım , uygulama düzgün başlatılamadı hatası alıyorum

assassin's creed black flag oyununa türkçe yama yaptım uygulama düzgün başlatılamdı hatası alıyorum . yamayı yapmadan önce oyun çalışıyordu ama şimdi çalışmıyor
  18. I

Pc Ram'leri Sürekli Takıp Çıkarmak Zorunda Kalıyorum yardım !

sistem daha yeni 2 aylık hem işlemci ghz değerlerini değistirmeden önce sorunsuz çalışıyordu ne olduysa ghz olayından sonra oldu 2 gündür olmuyordu ama bugün yine karşılaştım
  19. I

biraz geç oldu bu sorunla karşılaşınca buraya yazdığım aklıma geldi kusura bakma . sadece ghz hızını sabitledim voltaj ile uğraşmadım ve bilgisar açılınca cpu fanı çok ses çıkarıyor bios dan bakıyorum 1350 voltaj 2750 rpm ile dönüyor pc de şifre var şifre kısmını geçtikten sonra masaüstü geldiği...
  20. I

selam dostlar benim işlemcim ryzen 7 3700x . amd işlemcilerde ghz değerleri sürekli oynak ilerliyor 3.60 iken bir anda 4.1 oluyor yüksek voltaj çekiyor bende bios'tan ghz değerini 4.0 sabitledim sonra pc çalıştırdım açılmadı pc ledleri , cpu fan hepsi çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyordu...
Geri