Arama sonuçları: *

1. GörkemW

🔥İndirim VIEWSONIC 27" VX2758A-2K-PRO-3 2K QHD 1MS 240HZ - 8.674,00TL

Gecen lenovonun 320hz si girdi indirime 6 k mi neydi
  2. GörkemW

Samsung a36 alınır mıı

Bence a serisi alinmaz dostum
  3. GörkemW

Sony Türkiye'den çekildi mi?

Dostum bi kac sene oldu sony eurasia garantisi vs vs hersey gitti iste. Insanlar yurt disindan getirip kendileri garanti veriyor.
  4. GörkemW

🔴 Savaşa Hazır Olun 🔴

BRuhh
  5. GörkemW

4kya RX 6500 XT den daha iyi önerisi olan varmı?

Hocam neredeyse hic bise oynayamiyorum
  6. GörkemW

4kya RX 6500 XT den daha iyi önerisi olan varmı?

Rx6500 alma dostum bende var gercekten memnun degilim
  7. GörkemW

Fc 26 epic games oynanmıyor

Steamden ben aldim indirdim oynadim . Epic bu normal. Steamden almadiysan al 1 dolar flndi
  8. GörkemW

🔥İndirim 🔥Razer Kishi Ultra 3.616 TL (Son 1 Yılın En İyi Fiyatı)🔥🔥🔥

Beyler alinir mi elimde gamepad var bi tane iade edip alayim olmadi. 8bitdo ultimate 2
  9. GörkemW

Yardım Cs2 en akıcı oynamak için ne yapmam lazım?

Dostum 1440p fps rekabetciler icin cok yuksek
  10. GörkemW

Yardım Cs2 en akıcı oynamak için ne yapmam lazım?

2k da cs mi oynanir knk ? Hele ki cs yi saglam oynuosan bi tik low ayarlar da oynaman gerek
  11. GörkemW

Sizinde aileniz böylemi

Dostum iyi birisine benziyorsun yazdiklarina gore. Saygili olman bir yere kadar olmali, kim olursa olsun ne olursa olsun yanlisa yanlis istemedigine de hayir diyebil. Tabi abartma sonucta baban. Bi sure ye duzelir buyuyorsun sonucta 1762955147 Ayrica ben de de bizimkiler ayrildi lise sonda...
  12. GörkemW

Csgo2 Gamma Doppler ne kadar eder

Hocam bynogame cs floata fln koyabilirsiniz
  13. GörkemW

HBO Max'ten İLK GÖKTÜRK Paylaşımı !🔥

Dr house kopyasinin 1 bolumunun parcasini izledim cok fena degildi de 2 saat bi bolum izleyemedim, onun yerine film izlemeyi tercih ediyorum. Dostum turk milletine bunlar gidiyor demekki. Yapacak bir sey yok tarih dizilerini veya filmlerini de yapsinlar ama kaliteli olsun. Game of thrones dan...
  14. GörkemW

İnceleme Uzun S24FE Deneyimim

Alla alla aldiktan sonra donmadi mi knk iyi sallamissin. Iphone 6 bilr daha iyi
  15. GörkemW

Dostum izlenmesi kaliteli ya da iyi oldugunu mu gosterir ? Bu diziyi birak son 5 senedir ne dizi ne film cikmadi zaten dogru duzgun. Son 5 sene degil belki daha da uzun bi sure. Millete neyin iyi neyin kotusunden ziyade kimseye zorla izletilmiyor, turk milletinin hak ettigi diziler bunlar...
  16. GörkemW

Dostum basari bekliyoruz vs demedim zaten. Su an kendi kendine genelleme yapip tribe giriyorsun. Ben film iyi olacak vs de demedim. Tv yaz dizisi gibi olacagini sanmiyorum. Game of thrones mekan tasarimcilariyla vs calisilmis senelerdir ugrasilan bir yapim. Ben izlemeden bisey diyemem ama sen...
  17. GörkemW

ne alaka knk ?
Geri