Arama sonuçları: *

1. Deuslra49

Yardım 10500TL GAMİNG LAPTOP ÖNERİSİ

moster kesinliikle almayın eriyo plastik kasa https://www.hepsiburada.com/hp-gaming-pavilion-15-dk1036nt-intel-core-i7-10750h-8gb-512gb-ssd-gtx1650ti-freedos-15-6-144hz-ips-fhd-tasinabilir-bilgisayar-3y4u5ea-p-HBCV00000AYIX1" bunun alır bide DDR 4 8 gb ram al...
  2. Deuslra49

işlemcimin performansında bi düşüş hissediyorum

tek çekirdek skoru düşük onun yarıdan fazla olması lazım cpu single thread
  3. Deuslra49

performanslar birz düşük gibi
  4. Deuslra49

İnternetim pc de hizli fakat telefonlarda yavas

bi ağ ayarlarını sıfırla
  5. Deuslra49

Bilgisayarım çok fazla elektrik yakıyor.

pil tasarufuna fln alırsın ucuz olur ama performans 0 olur zaten arada 2 3 tl oynar gerek yok
  6. Deuslra49

Yeni tabletimi kaç saat şarj etmeliyim?

ilk gün tüm gün yani 24 saat sarj da kalsın sonra %100 olduğu zaman çıkar %10 dan sonra şarja tak
  7. Deuslra49

cpu z ile yada furkmack ile cpu testi yap sonuçları paylaş bakalım
  8. Deuslra49

widows update sıkıntısı

formatlar fln attım şimdi düzeldi once manuel indirdim sonra formatladım şükür düzeldi canavar gibi oldu 1623417395 formatlar fln attım şimdi düzeldi once manuel indirdim sonra formatladım şükür düzeldi canavar gibi oldu
  9. Deuslra49

widows update sıkıntısı

Cihazda Windows kurulu aten format atıyorum sıfırlama yapınca kendi kuruyor denedim 2 kere format attım düzelmedi hp de anakart sorunu fln dedi onun için istedi parayı ama cihat anakart şifreli gelmiş ve bunu öğrenip arayınca değişim için ücret telep etti
  10. Deuslra49

bu laptop nasıl sizce ?

aynısı bende var ssd düşük ram düşük ben şuan bunları yüksetçem diye para biriktiriyom ama bi üst model alamılırsın tavsiye ederim ama ben sorun yaşamadım değil windows update sorunu yaşıyorum şuan forumda paylaştım incelrsin onun dışında fena değl
  11. Deuslra49

widows update sıkıntısı

2021 e girdiğimizden beri ne yaptıysam windows güncellemesi alamadım 20h1 den beri güncelleme alamıyorum indir diyorum %100 oluyor ama ardından iptal oluyor bilgisayarım HP pavilio dk 15nt0005...
Top Bottom