Arama sonuçları: *

• Users: Ro$$y
  • Order by date
  1. R

15k’ya 2.el kasa ve monitör vs 15k 2.el laptop

Hocam 2-3k arası monitöre gidecek siz monitör dahil fiyat mı söylediniz. Artı olarak abdullah abinin 10k 2.el pc videosundakine benzer pc toplamayı düşünüyorum. Ama amd yerine nvidia ekran kartı olmasını istiyorum
  2. R

15k’ya 2.el kasa ve monitör vs 15k 2.el laptop

Arkadaşlar merhaba , Başlıkta belirttiğim gibi 15k’ya 2.el kendi toplayacağım kasa + monitör mü 15k 2.el laptop mu ? Elimdeki laptop bazı işler için yetersiz 15k’ya toplayacağım kasa her işimi görür ama laptopta kararsızım çünkü ekran küçük ve güç yetersiz. Siz olsanız ne yapardınız elimdeki...
  3. R

İ5 12450H RTX 3050 ACER LAPTOP 18200 TL

6 ay faizsiz taksit var alınır mı. Prime üye olup almayı düşünüyorum
  4. R

❌İndirim Bitti! E-YOOSO Z11 Mekanik Klavye 428TL

Bu sabah benimde ulaştı elime beyazını aldım. Yanında 2 yedek red switch, 2 adet tuş çıkarıcı, turuncu space ve enter göndermişler. Sadece ben gibi daha önce %60 klavye kullanmayan kişiler yön tuşlarını arayabilir. Ben çok aktif kullandığım için alışmam zaman alacak. Alanlara ve alacaklara...
  5. R

Öneri 20 bin ₺ Laptop önerisi

Elimde hali hazırda bir laptop bulunmakta ama satıp 20bin ₺’ye 0 ya da 2.el laptop almak istiyorum neler önerebilirsiniz.
  6. R

Eski Apu sistemimin performansını nasıl artırabilirim

Videoda 2 gb yazıyor.Aynı şekilde bende de öyle.
  7. R

vrame 3 gb verebilme hakkında bilgim yok araştırdım ama bir şeye rastlamadım. Ram zaten en son verebileceği mhz'de onu daha da yükseltemem. 1622299926 Konuda da belirttim ekran kartı piyasası aşırı yüksek olduğu için almam biraz zor.
  8. R

İşlemci :AMD A10 7870K 3.9 Anakart:Asus A68HM-K RAM:8GB Kingston 2400MHZ (2'si vram'e gidiyor) Bellek:2TB WD Purple Windows 10 Pro 64 bit Bu bilgisayarımı 4 yıl önce aldım. Aslında bilgisayarıma ekran kartı alıp devam etmek isterdim ama şu anki ekran kartı piyasasından dolayı bu imkansız. Son 1...
Geri