Arama sonuçları: *

1. emrah5507

Boyle yapiyor nasil duzeltebilirim

Hersey guncel biso ekran karti drive windows 11 ama acarken boyle yapti fare donuyor bios girebiliyorum ama gelmedi sistem kendine acamiyorum nasil duzeltebilirim yardim
  2. emrah5507

En iyi sogutucu hangisi ?

Pompa devri cok dusuk eskidide
  3. emrah5507

Pompa devri yuksekmi ? 1655485386 10 bin ustu
  4. emrah5507

Butcem var kasa sekira 500x
  5. emrah5507

Uzun zaman oldu 3900x islemci sivi sogutucu alcam pompa devri en yuksek sivi sogutucu en iyi sogutma performans olan sivi sogutma markasi modeli hangisi yardimci olurmusunuz ?
  6. emrah5507

Oynamak istedigim oyunu hangi konsol acar ?

Sadece steam deck te var oda satista yok ulkemizde ben mevcut satistaki konsollarda varmidir diye bilem olur belki diye acmak istedim konuyu :)
  7. emrah5507

Oynamak istedigim oyunu hangi konsol acar ?

Arkadaslar konsollar bilgim yok hic kullanmadim oynamak istedigim oyun var left 4 dead serisi disarida filan el konsolunda oynamak istiyorum hangi konsollarda oynayabilirim ?
  8. emrah5507

1 gunde ne kazanirim

reis hangi proramla yapabililirim ?
  9. emrah5507

1 gunde ne kazanirim

Arkadaslar asus beyaz strick 2080 super var 1 gunluk madencilik yapsam ne kadar dolar verir islemciyide devreye soksam 3900x
  10. emrah5507

windows 11 isosunu hazırlarken böyle bir uyarı verdi

Bende dun ayni hatayi verdi ayni hataya benzer seyi kurumumda sectigin disk tikliyon devam tikladiginda cikti devam dedim temiz kurulumu yaptim vallah reis ins duzensiz kurulum olmamistir dunden beri aklim orda
  11. emrah5507

3.500 tl apu sistem tavsiyesi

Arkadaslar 3.500 tl bandında analart apu islemci ram tavsiyesi verebilirminiz ? Kasa psu depolama var
  12. emrah5507

GTA 5'de Bu bayan ne soyluyor ne yapacağım?

Amacı yok oyun katagori actım
  13. emrah5507

GTA 5'de Bu bayan ne soyluyor ne yapacağım?

Gta 5 takilirken bu bayanin gordum geldim konusup duruyor ne oluyor bu gorevmi 😁😁😃😃
  14. emrah5507

SteelSeries QcK Prism Cloth XL Gaming Mouse Pad alınır mı?

reis tercih meselesi money varsa alınır :D klavye olarak apex pro maus rival 710 kullanıyorum maus pad eksik sadece :D
  15. emrah5507

107gb GTA 5 indirilir mi

Bende 120 gb var sdd sadece ona gta 5 kurdum suan bos alan 😁😃😁😃😁 10.2 gb
  16. emrah5507

bu yapıda çoğaltıcı arıyorum

arkadaşlar bugün 3 tane noctua 14 cm 3000 rpm fanları geldi öne taktım ama kabloları kısa geldi anakartımda 3 tane sistem fan var oradaki 3 sistem fan girişinden yararlanabilceğim coğaltıcı onerirmisiniz biosta görebileyim 3 sistem fandaki fanı devirleri
  17. emrah5507

Hangi modda kullanmam daha mantikli olur

o faster daymış reis
  18. emrah5507

word of tank fps oyunlarında gta lef 4 back 4 blood bunlar
  19. emrah5507

Arkadaslar hangi moda alayim karar veremedim
  20. emrah5507

Gta 5 düşük GPU kullanımı

Drive guncel reis her zaman temiz kurulum yapiyorum guncelleme gelse bile ekran kartina
Geri