Arama sonuçları: *

1. S

Laptop wifi bağlanmıyor

garantisi varsa garantiye vermenizi tavisye ederim eğer yoksa wifi kartını tak çıkart yapmayı deneyin
  2. S

Laptop wifi bağlanmıyor

Aktif kullandığım bilgisayarda bende bu sorunu yaşadım format attım yine çözülmedi wi-fi anteni aldım çözüldü o şekilde yüksek ihtimalle wi-fi kartı arızası değiştirmeden bi çözümü var mıydı tam hatırlamıyorum ama ben kartı değiştirdim direkt
  3. S

Yeni bilgisayarımı internete bağlayamıyorum

hocam başka bir pcden driver indirip öyle kurabilirsin
  4. S

Yeni bilgisayarımı internete bağlayamıyorum

Driver kuedun mu ?
  5. S

İş için Windowstan Mac'e geçmeyi düşünüyorum bir kaç sorum var

yüksek bir beklentim yok oyun için lolde en azından 60fps üstü alsın yeter bana arada sırada oynuyorum
  6. S

Monitör konusunda huawei'nin bi modeli vardı çok tatlı duruyor renk konusunda da başarılı olduğunu duydum şu anda behance kullanmıyorum kullanmaya başlamayı düşünüyorum çalışmalarım o kadar karışık ki toparlamaya fırsat bulsam açıcam :D
  7. S

Yardım Buds 3 lite alınır mı

şöyle evde iş yerinde arıza yapmaz ama toplu taşıma gibi yoğun sinyal olan yerlerde kesilme yapıyor çok büyük bir sorun değil ama tatsız alırken aklında bulunsun
  8. S

iphone 12 vs 13 mini

Hocam Komplike işleriniz yok ise eğer bence hiç gerek yok İphoneların sonunda mini ibaresi olan her cihazın yegane sorunu olan batarya sorunuyla karşılaşmanız muhtemel ama sürekli yoğun kullanmıyorsanız biraz daha performans arıyorsanız mantıklı bir seçim olabilir (batarya sorunundan kastım...
  9. S

Yardım Buds 3 lite alınır mı

Fiyat konusunda bilgim yok ama xiomilerin üst model kulakları dışındaki kulaklıkları kullanmış biri olarak benim çok memnun kaldığım söylenemez gerek ses kalitesi olsun gerek ergonomi olsun bence alternatif modelleri düşünebilirsiniz
  10. S

peki hocam ssd için dediğim sizce mantıklı mı 512gb ile 256gb arasında fiyat olarak uçurum farklar var
  11. S

1-) öncelikle m2 işlemcili macbook pro düşünüyorum 256gb hafızalı olanların piyasada fiyatı daha ucuz olduğu için 16gb ram + 256ssd konfigürasyonunu tercih edip üstüne taşınılabilir ssd almayı düşündüm sizce mantıklı mı ? 2-) ikinci el bi windows alırken yapacağınız kontroller bellidir kozmetik...
  12. S

Technopat Çöktü Mü?

Teşekkürler Hocam Fark etmemişim :D
  13. S

virüs olabilir mi ne yapmam lazım

virüs olduğunu sanmıyorum program dizini hatasına benziyor yine de hata kodunu microsoftun sitesine yaz teyit et için rahat olsun
  14. S

Technopat Çöktü Mü?

evet bende aynı şekilde 404 hatası alıyorum kendileri twitterdan açıklama da yapmamışlar
  15. S

Asus Tuf F15 fan sesi sorunu

Merhabalar Asus Tuf F15 Model laptobumdan anormal fan sesleri geliyor yeri geliyor masaya vibrasyon yapıyor grafik tasarım işlerinde kullandığım için çok yük binmiyor Armory Createden 70 derece civarı sonuç alırken hwmonitörden 55 derece sonuç alıyorum burada iki sorum olucak 1) fan sesini...
  16. S

yüksek derece ping problemi

@Abdullah Hacıgül abi rahatsız ettiysem affola senin bu konuda fikrin nedir
  17. S

çözümünüz var mı peki ?
  18. S

iyi geceler dostlar ben yaklaşık 3 4 yıldan fazla türk telekom kullanıcısıyım laptop kullanıyorum ve laptobumda ethernet girişi yok ama modem pcnin yanıbaşında olmasına rağmen valorant tarzı oyunlarda 1000 2000 gibi abartı rakamlar alıyorum her türlü şeyi denedim müşteri hizmetlerini aradığımda...
  19. S

İnternet tavsiyesi

eğer konumunda 4.5g desteği yeterli derecede iyise süperboxa bakabilirsin onun dışında türknettende çoğu kullanıcı memnun
  20. S

Yardım Devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı ile oturum açın hatası

bence root dene yada arkadaşın dediği gibi başka yöntemler dene
Top Bottom