Arama sonuçları: *

1. God Like

PALWORLD SİYAH EKRAN SORUNU !?

Aynı sorun bende de var dün girebiliyordum. Bugün girilmiyor siyah ekranda kalıyor. Çözüm bulabildiniz mi ?
  2. God Like

zam yemiş 300tl olmuş

Hocam ben dün indirdim Microsoft Store'den satın aldım bu aksam girmeye çalıştım oyun açılıyor siyah ekranda kalıyor, çözüm bulabildiniz mi neden olduğuna dair ?
  3. God Like

Samsung Galaxy A34 mü ? Xaomi Redmi Note 12 pro mu ?

Kamera için ise S20 FE, Şarj uzun gitsin diyorsanız A34
  4. God Like

10k-15k telefon önerisi.

Honor 90 Poco F4 S20 FE bu fiyat aralığında en mantıklı ürünler bunlar şahsi fikrimce bu fiyatların üstüne cikabiliyorsaniz iPhone XS Max veya iPhone 11 bakın satarken değer kaybetmez yukarıdaki ürünlere nazaran
  5. God Like

10k-15k telefon önerisi.

Bu fiyat bandinda en kotu işletim sistemi olan telefon xaomi olur, daha stabil bir android deneyimi için kesinlikle one ui olan samsung modelleri tercih edilmeli en düşük A34 düşünülmeli A54, S20 FE vb ürünler bakılabilir şuandaki dolar fiyatına göre en mantıklı ürünler arasında bunlar
  6. God Like

Vergisiz telefon (Stok sorunu)

Hocam 1 ay sonra blackfriday olayı var Kasım ayının son haftası beklerim derseniz 20 gün bekleyin o şekilde ayrıca bir indirim daha kazanabilirsiniz
  7. God Like

Öneri SAMSUNG S20FE mi A34 mü ?

Kesinlikle S20 FE çünkü; - Daha yüksek PPI değeri, - HDR10+ desteği, A34'te yok. - Daha iyi COF Driver, - IP68 sertifikası, A34'te IP67 var. - Metal çerçeve, A34'te plastik. - Daha güçlü CPU. (Tek cekirdek ve çok cekirdekte rahat üstünlük) - Daha güçlü GPU. Adreno 650, Mali G68 MP4'ün fersah...
  8. God Like

Android S20 Fe'den S23'e geçilir mi?

Ülkemizdeki son ekonomik durumlardan sonra artık telefonlarda bir yatırım aracı olarak görülmeye ve bu gaye de satın alınmaya başladı. Uzun dönemde hep günlük kullanayım hemde değer kaybetmesin diyorsan. IPhone modellerine bakmanı tavsiye ederim bu fiyat bandında zira 2 ay sonrasında her şeye...
  9. God Like

S21 2023'te alınır mı?

S20 FE bile f/p anlamında şuanda çok mantıklı özellikle bu piyasada uzun süre götürecek amiral gemisi özelliklerine sahip, S21 ve üzeri her türlü alınır
  10. God Like

S21 FE 8/128GB Bu fiyat eder mi ?

sosyal medya ve WhatsApp için kullanıcam hocam oyun oynamıyorum akıcı bir deneyim lazım sayfalar arası gezerken
  11. God Like

S21 FE 8/128GB Bu fiyat eder mi ?

Arkadaşım elden 12.500₺ cihazını satmak istiyor. Ürünün 1.5yil garantisi devam ediyor. IMEI kontrol ettim samsungda garanti var gözüküyor. Ürünün kozmetik bir sorunu yok sizce 2. el olarak bu ürün bu fiyat eder mi telefon piyasasını bilmiyorum
  12. God Like

GIBIRNET Hk. Bilgi ?

Merhaba sözleşmeli internetim bitiyor malum fiyatlar aldı başını gitti, piyasada makul fiyatlı stabil bir firma arıyorum gibirnet kullanan var mı sorun olursa ulaşabiliyor muyuz nedir ne değildir
  13. God Like

Kablonet kullanan var mı ?

Merhaba TTNet kullanıcısıyım tahahhut bitiyor bu ay sonunda altyapı yok en düşük paket 16mb veriyorlar aradım 190₺ fiyat çıkarıyorlar , kabloneti duydum ilk 3 ay 60₺ kalan 21ay 120₺ diyor şuanda aynı hız oranında daha uygun fiyatlı başka bir şey bulamadım kullanan var mı sıkıntı yaşayan kablonet...
  14. God Like

Hangi İnternet Aralık 2022

Merhaba TTNet kullanıyorum 2 yıllık sözleşmem bitiyor şuana kadar 100₺ oduyordum bulunduğum bölgede fiber veya altyapı yok. Müşteri hizmetlerini aradım 400 kusur lira da indirim şöyle olur en son 190₺ kusur fiyat verdiler. ( aynı paket ) Zorlasam 10mb zor geliyordur daha uygun fiyatlı direk ev...
  15. God Like

Sinek Kaydı Traş Makinesi

Bıçağı değiştiriliyor mu ? bilginiz var mı ?
  16. God Like

Sinek Kaydı Traş Makinesi

Merhaba arkadaşlar iş dolayısıyla sinek kaydı traş olabileceğim cildi yolmayacak çekmeden traş eden ve mümkünse değişebilir başlıklı yeri gelince sakala şekil verebileceğim bir traş makinesi arıyorum , önerileriniz varsa paylaşın lütfen
  17. God Like

bu yılsonu internet aboneliğim bitiyor, operatör öneri?

benimde Aralık ayında sozleşmem bitiyor aynı şekilde bende arıyorum mantıklı bir şey bulursan paylaş bizde bakalım
  18. God Like

280 Hz ile 144 Hz arasında çok fark varmı 280 olan İps panel 144 olan tn panel

online olan en optimize oyunda zaten en fazla 60 fps kullanabiliyorsun yani MMO oyunlarda 60 fpsden daha hızlısı olmuyor zaten fps olarak 60 da oynasan aynı 144 olsa da aynı gameplay
  19. God Like

280 Hz ile 144 Hz arasında çok fark varmı 280 olan İps panel 144 olan tn panel

daha önce 280 ekran kullanmadiysan fark yok senin için e spor kasmiyorsan bence luzmu yok ama sen bilirsin
  20. God Like

Hepsiburada Tıkla kazan başldı

elektronikte indirim çıkan var mı merak ettim bana da kitap ta verdi indirim
Geri