Arama sonuçları: *

1. M

Steam oyunlarında Türkçe yama ban sebebimi ?

offline oyunlarda ban sebebi değil biliyorum ama online oyunlarda çoğu oyunda ban atılıyor bazı istisnalar hariç eğer no man skyda tecrübe eden var ise online kısmında ona göre oyunu satın alıp yama kullanıcam
  2. M

online şekilde oynadınız mı acaba ?
  3. M

online bir şekilde oynanabiliyor ve ben çoğunlukla online oynayacağımı düşünüyorum 1662247178 offline bir şekilde oynandığında hiçbi oyunda ban yok ama online kısımda bazı oyunlar herhangi bir değişiklikte ban atıyor diye biliyorum bu oyunda da var mı acaba diye merak ediyorum daha önceden...
  4. M

rdr2 de onlineda ban muhabbeti var bu oyunda ban yenmediğinden kesin emin misiniz acaba bir oyun yüzünden steam hesabımda ban olmasını istemiyorum.
  5. M

Şuan indirimde olan No Man Sky oyunun almak istiyorum ama oyunun kendisi Türkçe dil desteği bulunmamakta ama internet de Türkçe yamaları olduğunu kontrol ettim. Ben bu oyunu alıp Türkçe dil yaması yaparsam online bir şekilde oynadığımda her hangi bir durumda ban yeme ihtimalim olabilir mi ?
  6. M

Steam ve epicdeki arkı birlikte nasıl oynanır ?

deniyoruz ama yapamadık :D
  7. M

Hiç bi sıkıntı olmaz yani şuan ? 2-3 forumda sunucular farklı, hamachi ile girmeniz gerekir, birbirinizin sunucusunu göremessiniz gibi cevaplar vardı onun için sordum
  8. M

İlk olarak buna benzer fazla konu yok ve olanlarda da cevap yok veya güncel değil ve cevaplarda anlaşılmıyor . Benim steam hesabımda ark var zamanında bende var diye almamıştım gereksiz bulup şimdi arkadaşlarımla birlikte oynamak istersem onlar epic games ile girecekler ben steam ile gireceğim...
Geri