Arama sonuçları: *

1. U

Xbox one s hapörlör bağlama

anladım hocam sağolun konsolda yok kumandada var 3.5mm
  2. U

https://www.google.com/aclk?sa=l&ai=DChcSEwiC_I373-SDAxWdSUECHc4yDLUYABALGgJ3cw&ase=2&gclid=CjwKCAiAkp6tBhB5EiwANTCx1GdkJhBlztXWGjWKTVsdVFvrxGObFP5DCSg1KWuJV3Ut34XMFQ9tjxoCJjkQAvD_BwE&cid=CAASb-RowVEhl10mUBJz7pPH_NTYXw2ETdwLBBItDGTKqSur6CWneWzDbIDb_-IquRY_My5YYNjC6wLUIWzUAVi9MeukoModOOkM3G5SmG_xo...
  3. U

onu taktım diyelim hapörlörün diğer USB kablosunu nereye takmam lazım
  4. U

bilmiyorumki hangisi benq GW2270 modeli
  5. U

merhaba hdmi monitörde Xbox kullanıyorum ses çıkışı olmadığı içinde ses alamıyorum hapörlör alacağım hangisini almalıyım oyun kumandasındaki 3.5m çıkışa bağlayabilirmiyim bilgilendirirseniz sevinirim
  6. U

xbox one oyun kumandan günncelirken bozuldu

hocam pilsiz kullanıyorum kablo ile
  7. U

xbox one oyun kumandan günncelirken bozuldu

sıkıntısız kullanıyordum güncelleme yapayım dedim kumandayı sonlara doğru güncellenirken bir hata oluştu dedi sonrada tuşları algılamıyor ışığı yanıyor kumandanın kablo ile kullanıyorum çıkartıp takınca 5 saniyeliğine aktif oluyor sonra geri aynı oluyor yardım edebilecek varmı
  8. U

İşlemci onerisi hd 7850 nin yanına

Neyse bu bir hataydı 1626631132
  9. U

2.el diyorum.
  10. U

Ya siz onları bosverin ben kendim ram buldum anakartda bulurumda güzel bi işlemxi lazım
  11. U

AN kart daha almadım
  12. U

Merhaba Ben hd 7850 Ekran Kartının Yanına Güzel Bi İşlemci Arıyorum 2.el 400 tl yi geçmeyecek ryzen falan isteyorum ama Önerilerinizi bekliyorum
Top Bottom