Arama sonuçları: *

1. stancerolla

Macbook Ekranı Kalitesinde Laptop önerisi?

m3 air veya m2 air alın hocam. Windows laptopları genel anlamda çok özel ihtiyaç olmaması durumunda önermiyorum.
  2. stancerolla

Yardım 2000TL bütçeye klavye önerisi

Hocam klavyeler hakkında çok detaylı bilgim yok fakat akko klavyeler benim anladığım kadarı ile gayet güzeller. Fiyatı da çok iyi duruyor.
  3. stancerolla

Aulayı almamış olsaydım bu klavyeyi alırdım ben. https://www.havitstore.com.tr/havit-gamenote-kb884l-rgb-mekanik-turkce-klavye-1.06inc-tft-lcd-ekran-red-switch
  4. stancerolla

Aulacılar :D
  5. stancerolla

R5 5600’e nasıl bir soğutucu takmalıyım?

Geçenlerde dark freezer duo 500₺'ye düşmüştü. Keşke görüp alabilseydin çok iyi olurdu.
  6. stancerolla

Yardım Serisinden 2.el iPhone önerileri

Hocam benim önerim 10-15k bütçe aralığında iphone se3 almanız olur. 2. elde o fiyatlara çok fazla düşen var.
  7. stancerolla

R9 7900X, RTX4070 Ti Super sistemde CS2'de en düşük ayarlarda 300FPS normal mi?

İşlemci ısın ne durumda hocam? soğutucu olarak ne kullanıyorsun?
  8. stancerolla

İtopya Siparişim Ne Kadar Sürede Hazır Olur?

Bilgilendirme için teşekkürler hocam.
  9. stancerolla

İnşallah her şey istediğiniz gibi olur hocam, dersler çok önemli. Başarıyı elde ettikten sonra bilgisayar işleri ile ilgilenmek çok daha fazla keyif veriyor. 1733170810 Ben de açıkçası böyle olacağını düşündüğümden kaynaklı mağazadan teslim al seçeneği ile aldım hocam, ama bazı forumlarda geç...
  10. stancerolla

Böyle çok ciddi büyük bir indirim yoktu hocam, umarım cumaya kadar hazır olur sizlerin dediği gibi. Çok teşekkür ederim. 1733170609 Çok teşekkürler, yaşım 21 hocam.
  11. stancerolla

Cumayı bulmaz ise süper hocam, bazı forumlarda gördüklerim 10 günü geçti olarak yorumlar görüyordum. Biraz gerildim hevesim kaçsın istemiyorum gelene kadar.
  12. stancerolla

Cumartesi günü mağazadan teslim al olarak sipariş ettiğim bir sistemim var, bu sistem ortalama kaç günde hazır olur acaba? Beylikdüzü şubesinden alacağım. Önceden sipariş verenler var ise bilgilendirirse çok sevinirim.
  13. stancerolla

Max 1500 TL Kulaküstü Kulaklık Önerisi

Çok teşekkürler hocam, buradan alacağım. 1733087661 Verdiğiniz bilgi için çok teşekkürler hocam, ilettiğiniz kod ile birlikte 1189 tl’ye ürünü aldım.
  14. stancerolla

Geri dönüşünüz için teşekkür ederim hocam, yönlendirmenize göre bir ekipman tercih edeceğim.
  15. stancerolla

Rekabetçi oyunlar oynarken rahatça ses kasabileceğim, kaliteli ve kulakları yormayacak bir model öneriniz var mı?
  16. stancerolla

Windows 11 Key Nereden Alabilirim?

Yönlendirme için teşekkür ederim hocam, trendyoldan satın alacağım.
  17. stancerolla

İlgin ve cevabın için teşekkür ederim hocam, bu yöntem güvenli midir?
  18. stancerolla

Windows 11 için internetten key bakıyorum fakat önceden hiç satın almadığım için neresi güvenilir veya neresi değil bilmiyorum. Önerdiğiniz bir site var mı?
  19. stancerolla

Gigabit İnternet Kullanıcısı İçin Ethernet Kablosu Önerisi

Bazı kişiler kablonun cat 5 olduğunu yazmış. 1gbit interneti taşır mı bu kablo hocam.
  20. stancerolla

Gigabit İnternet Kullanıcısı İçin Ethernet Kablosu Önerisi

Ethernet kablosu arıyorum fakat internet üzerinde cat 6 diye arattığım çoğu kablo cat5 çıkıyor. 10 Metre olacak şekilde kablo önerisi verebilir misiniz?
Top Bottom