Arama sonuçları: *

• Users: TMLN
  • Order by date
  1. T

Çözüldü✓ 165hz görüntü yırtılması

çok şaşırtıcı bir şekilde hdmi ile sorunum çözüldü hiç denemezdim sağ ol
  2. T

Çözüldü✓ 165hz görüntü yırtılması

merhaba bundan 2 yıl önce asus tuf vg27v 165hz 1ms monitör aldım laptopum olduğu için hdmi üzerinden 120hz alarak kullanıyordum şimdi yeni bilgisayar aldım display port ile bağladım monitörü ayarlardan 165hz veya 144hz çektiğim anda ekran gidip geliyor karıncalanıyor bunun nedeni nedir ve nasıl...
  3. T

hawk oyuncu koltuğu kargo

herkese merhaba 10/08/2021 de fab v4 modeli sipariş verdim bugün ayın 14 ü ve koltuk hala kargoya verilmedi daha önce satın alan,deneyimi olan varsa yanıtlayabilir mi ne zaman kargoya verilicek bu sıkılmaya başladım çünkü
  4. T

Forza Horizon 4 Intro Sayfası Gelmeden Kapanıyor.

oyunu nerden aldınız?
  5. T

maddeler neden yanar veya erir

bugün ekmek almaya giderken bi anda aklıma geldi nedense demir mesela yanmıyor eriyor ama tahta yanıyor erimiyor neden bazı madde yanıyor bazıları eriyor cevabını bilen var mıdır acaba?
  6. T

Katarlı gençlere Türkiye’de sınavsız tıp eğitimi hakkı

haber sayfalarını ben de takip ediyorum bu haberi çıkaran bunlar değil ben resmi gazetede nerde sadece onu merak ediyorum
  7. T

arkadaşlar ben gerçekten merak ediyorum nerede yazıyor sınavsız okula girecek diye bulamadım.sanırım bu devlet işlerindeki kelimeler garip olduğu için bulamadım tam olarak nerede?
  8. T

resmi gazeteyi okudum sınavla okula giriş ile ilgili bir şey yazmıyor okuyan ve gerçekten anlayan varsa o kısmı yazabilir buraya
  9. T

Amazon prime gaming oyun talep etmek

hiç düşünmemiştim ama öyle yapman gerekmez sonuçta hesabına geldi o oyun xbox gibi bir şey değil sonuçta
  10. T

ağıza gelebilecek en ağır küfürleri etmek geliyor içimden o kadar çalış yırtın 5bin sıralama yap ama katarlı gelsin direkt okula kayıta var mı böyle şey ya herhangi bir bölüm olmuş olsaydı bile olmaz anasını satim biz eşek başı mıyız sınavla uğraşıyoruz .
  11. T

Amazon prime gaming oyun talep etmek

muhtemelen öyle olur steam key vermemesi de oyunun steame ait olmamasıdır kendi clientinden girer oynarsın.
  12. T

kimliğimi aldılar

ya ben de o yüzden biraz rahat davrandım ama oradaki insanlar cins olunca sinir oldum gerçekten tedirgin oldum bi an.
  13. T

kimliğimi aldılar

arkadaşlar bugün tapuda tarla işim vardı oradaki görevli işin bugün hallolmayacğını söyledi bir iki gün bir mesaj gelmesini beklemem lazımmış kimlik kartlarımızı aldı onlarda kaldı ilk defa yaşadığım için soruyorum böyle bir şey oluyor mu?
  14. T

Aşı yaptıracak mısınız?

ya allah aşkına biraz mantıklı düşünün insanlara zarar vermek için tek çareleri bu aşı mı ya 🤣🤣 milyonlarca çeşit yayma yöntemi var deli misiniz siz yaparlar ruhunuz bile duymaz.Buna mı takılıyosunuz
  15. T

Aşı yaptıracak mısınız?

aşı olmamayı neden tercih ederler anlamıyorum mantıklı bir açıklamaları var mıdır acaba?
  16. T

Xbox Oyunlarımı Pc'de Oynayabilir Miyim?

sanırsam oynanabilir sonuçta aynı hesap
  17. T

Yardım Monitörüm sürekli kapanıp açılıyor

menüsünde belirttiğiniz ayarı bulamadım fakat belirli bir aralığı yok tamamen rastgele oluyor.
  18. T

Monitör Çözünürlük Sorunu

:/ size yardımcı olamayacağım o zaman ama yine dediğim gibi monitörün çözünürlüğünü değiştirmektense sadece oyundan değiştirseniz de olur.
  19. T

sağ tık grafik özellikleri var intelin orda çözünürlüğü ayarlayıp ekrana sığdır dersen sorunun çözülür de monitörün çözünürlüğünüü niye değiştiriyorsun ki oyununkini değiştir sadece.
  20. T

o çözünürlüğü neden yapmaya çalıştığını anlayamadım ama çözünürlük işini intelin denetim masası gibi bir şeyi var sağ tıkta ordan yaparsan düzeltebilirsin ekrana sığdır falan.
Geri