merhaba bundan 2 yıl önce asus tuf vg27v 165hz 1ms monitör aldım laptopum olduğu için hdmi üzerinden 120hz alarak kullanıyordum şimdi yeni bilgisayar aldım display port ile bağladım monitörü ayarlardan 165hz veya 144hz çektiğim anda ekran gidip geliyor karıncalanıyor bunun nedeni nedir ve nasıl...
herkese merhaba 10/08/2021 de fab v4 modeli sipariş verdim bugün ayın 14 ü ve koltuk hala kargoya verilmedi daha önce satın alan,deneyimi olan varsa yanıtlayabilir mi ne zaman kargoya verilicek bu sıkılmaya başladım çünkü
bugün ekmek almaya giderken bi anda aklıma geldi nedense demir mesela yanmıyor eriyor ama tahta yanıyor erimiyor neden bazı madde yanıyor bazıları eriyor cevabını bilen var mıdır acaba?
arkadaşlar ben gerçekten merak ediyorum nerede yazıyor sınavsız okula girecek diye bulamadım.sanırım bu devlet işlerindeki kelimeler garip olduğu için bulamadım tam olarak nerede?
ağıza gelebilecek en ağır küfürleri etmek geliyor içimden o kadar çalış yırtın 5bin sıralama yap ama katarlı gelsin direkt okula kayıta var mı böyle şey ya herhangi bir bölüm olmuş olsaydı bile olmaz anasını satim biz eşek başı mıyız sınavla uğraşıyoruz .
arkadaşlar bugün tapuda tarla işim vardı oradaki görevli işin bugün hallolmayacğını söyledi bir iki gün bir mesaj gelmesini beklemem lazımmış kimlik kartlarımızı aldı onlarda kaldı ilk defa yaşadığım için soruyorum böyle bir şey oluyor mu?
ya allah aşkına biraz mantıklı düşünün insanlara zarar vermek için tek çareleri bu aşı mı ya 🤣🤣 milyonlarca çeşit yayma yöntemi var deli misiniz siz yaparlar ruhunuz bile duymaz.Buna mı takılıyosunuz
sağ tık grafik özellikleri var intelin orda çözünürlüğü ayarlayıp ekrana sığdır dersen sorunun çözülür de monitörün çözünürlüğünüü niye değiştiriyorsun ki oyununkini değiştir sadece.
o çözünürlüğü neden yapmaya çalıştığını anlayamadım ama çözünürlük işini intelin denetim masası gibi bir şeyi var sağ tıkta ordan yaparsan düzeltebilirsin ekrana sığdır falan.