Arama sonuçları: *

1. Forjest

Üst Sınır 50k Olacak Şekilde Telefon Önerileri

Xiaomi 15T Pro 12/512 Amiral gemisi diyebileceğimiz bir telefon özellikle kamera pil F/P telefonu. Tavsiye edilir.
  2. Forjest

Ucuza Win11 Key Satın Alımı

Windows'unuzu KMS lisans kullanarak lisanslayabilirsiniz indirme linkini aşağıya bırakıyorum. https://pixeldrain.com/u/n93pymxy
  3. Forjest

Piksel Yanması mı Yoksa Ekran Kartı mı

Ekran kartı sürücülerini güncellemeyi denedinizmi. Fotoğraftaki pixeller monitörden de, kaynaklanıyor olabilir. Deneme yanılma yaparak işlemleri yapmak lazım.
  4. Forjest

Babamın Borcu Yüzünden Pc'yi Haciz Edebilirler mi?

Geçmiş olsun değerli kardeşim.
  5. Forjest

Atk A9 Ultimate Uyku Sorunu

Bilgisayarınızın anakart modeline göre netten araştırma yapın bios ekranına giriş klavye kısayolunu bulun. Genellikle delete, F2, F10, F12'dir. Bilgisayar ilk başlatıldığında bu tuşlara sürekli olarak basın ve bios ekranına düşeceksiniz. Bios ayarlarında genellikle Default Enable ibaresini...
  6. Forjest

Sıfır Lastikte Bu İz Normal mi

Hemen bir değişim yapınız. Defolu lastik değişim talep edin.
  7. Forjest

Atk A9 Ultimate Uyku Sorunu

Bios'u varsayılan ayarlara alarak deneyin birde.
  8. Forjest

Secure Boot Sorunu ve Oyunların Açılmaması

Bios'u varsayılan ayarlara alarak deneyin birde. Güvenli ön yükleme çıkması lazım.
  9. Forjest

Led Sis Farı Muayneden Geçermi

Bende de motorsiklette vardı sis farları muayeneden geçtim sorun çıkmadı sizinkide geçer diye düşünüyorum.
  10. Forjest

Masaüstü Arka Planı Bozuluyor Sol Tık İşaretleyince Siyahlaşıyor Geri Geliyor

https://pixeldrain.com/u/pHmkRFew Sistemi komple temizleyen bat dosyasıdır. Çift tıklayın ve işlemlerin bitmesini bekleyin. Temp dahil çöp ve atık dosyaların dizinlerini temizler.
  11. Forjest

Secure Boot Sorunu ve Oyunların Açılmaması

Temiz bir windows kurulumu yapsanız iyi olacaktır. Bios'dan kaynaklandığını zannetmiyorum. Saygılarımla.
  12. Forjest

Masaüstü Arka Planı Bozuluyor Sol Tık İşaretleyince Siyahlaşıyor Geri Geliyor

Temiz bir windows format atın birde öyle deneyin. Temp klasörünü silmek işe yaramaz bence.
  13. Forjest

Acemi Sürücü Caravelle Kullanabilir mi?

İyice pişmeden trafiğe çıkmak riskli olabilir. Birde trafik levhalarını ve kurallarını iyice bilmeniz gerekmekte. Arabayla provalarınızı yapıp hakimiyet yetisinin gelişmesini sağladıktan sonra trafiğe çıkılabilir.
  14. Forjest

Scooter Marş Motoru Kaç Tldir?

Kanaatimce normal fiyat. Ancak şöyle bir durum var parçayı piyasadan kendiniz temin edip, Sadece servis ücreti vererekte işlem görebilir. fiyat daha aşağıyada çekilebilir denemek lazım. Google üzerinden motor modeline göre araştırma yapmak lazım yapın araştırmalarınızı ondan sonra gerekli...
  15. Forjest

Almayı Düşündüğüm Sistem

https://www.pttavm.com/msi-anakart-pro-b760m-p-ddr5-6800mhz-oc-m-2-m-2-hdmi-matx-1700p-p-1209641205
  16. Forjest

Yardım İnternetim Sürekli Kopup Geliyor Yardım Lazım

Bir ihtimal windows'un kısıtlamalarına takılmışda olabilirsiniz servisleri tam modda çalışmıyor lisanssız windowslar. Denemekte yarar var.
  17. Forjest

Olma ihtimali var kısıtlamalı ne de olsa. Lisans kullanmanızı öneririm. Lisans yoksa eğer elinizde size lisans yapmanız için bir dosya gönderebilirim. Buraya yazın isterseniz isteğe göre ekleyeyim bende. Windows ve ofis programlarını lisans yapabileceğiniz bir dosya ekledim alt linkten...
  18. Forjest

Almayı Düşündüğüm Sistem

B850 chipsetli anakart uygun olacaktır.
  19. Forjest

Modeminizi resetleyin birde. Olmadı kullandığınız sistemi formatlayın umarım çözüm olur.
  20. Forjest

Scooter Marş Motoru Kaç Tldir?

Artık servis ücretleride pahalı aynı durum benimde başıma geldi servise götürdüm yenisiyle değiştirdiler. Tamir ettirmek sağlıklı olmuyor yine hata veriyor en iyisi yenisiyle değiştirmek olacaktır. Kolay gelsin size.
Geri