Arama sonuçları: *

1. Forjest

Huawei d16 model laptopum yere düştü

Laptopumu geçen gün beton zemine düşürdüm. Çalışmasında bir şey yok ekranda sağlam. Öyle test falanda yapmadım hiç. İlk kez düşürmüyorum daha evvelde yere düşürdüğüm olmuştur. Bence içinizi rahat tutun. bir şey olsaydı eğer hemen tepki verirdi cihaz.
  2. Forjest

Windows'mu yoksa Linux işletim sistemimi?

Kali linux'ün forum sayfasına giriş yaparak toolların kullanımını sağlarsınız. YouTube üzerinden de videoları izleyerek ilerleme kaydedilebilir. Kali linux Forum Sayfası
  3. Forjest

Kali linux'ü ben öneririm Kali Linux indirme linki. Kendim Arch linux kullanıyorum ancak kali linux'üde kullandım 1 ay kadar içerisinde bir çok tools var araç ve gereç siber alanlarda kendini geliştirmen için doğru adres kali linux olacaktır.
  4. Forjest

Ofis işlemlerimi rahatlıkla yapabiliyorum linux'de. Linux mint'i biliyorum ancak şu anda hali hazırda Arch linux'ü kurdum saf olarak xfce masaüstü ortamını kullanıyorum sistemde. Yorumun için teşekkürler değerli kardeşim. Saygılarımla
  5. Forjest

Linux işletim sistemini 2010 yılından beridir kullanıyorum neredeyse windowsun yaptığı işlemleri yapabiliyorum linux üzerinde çift sistem kullanıyorum. Aynı disk üzerinden tek sistem yapma fikri oluştu bende birini bıraksam diğerinede alışmışız bir kere windows için söylüyorum. Gelen yorumlara...
  6. Forjest

Günlük internet media iş ofis işlemleri yapıyorum adobe programlarını kullanan biri değilim. Zaten bundan dolayı tek sisteme geçme fikrim oluştu.
  7. Forjest

Windows'mu yoksa Linux işletim sistemimi? Kendim şu anda windows ve linux'ü beraber kullanıyorum. Tek sistem yapma fikrim var sizce windows'da kalmalımıyım yoksa linux işletim sisteminimi tek sistem yapsam iyidir. Sizlerinde bu konuda görüşlerini almak isterim gelsin yorumlar şimdiden teşekkür...
  8. Forjest

Çözüldü✓ MSI G2712F 27" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-mag-275f-27-0-5-ms-full-hd-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,769325996.html
  9. Forjest

14 deneme sürümünden sonra bile kullanılabilen ücretsiz avg önerir misiniz

AVG'nin free ücretsiz olan programını kullanabilirsiniz. Kaynak: https://www.avg.com/tr-tr/free-antivirus-download#pc
  10. Forjest

Windows 10 Pro Lite Temel Programlar Ekli Performans 2023

Uzun zaman oldu linkler uçmuş. Bunun için üzgünüm tekrar upload edemiyorum internetim kısıtlı ve kotam az fiber bağlantım gelince upload edeceğim tekrar'dan. Şimdilik durum bu.
  11. Forjest

Laptop iade etmeden önce hangi işlemleri yapmalıyım?

Sistemi tam olarak sıfırlar ayarlar vs. değişir. Sürücüler kalır. Sıfırlayın gitsin sorun olmaz saygılarımla.
  12. Forjest

Yardım Laptop Öneri max 50k

Ben MacOS öneririm
  13. Forjest

Laptop iade etmeden önce hangi işlemleri yapmalıyım?

Shift tuşuna basılı tutarak pc'i yeniden başlatın çıkan menüde fabrika ayarlarına sıfırlama seçeneği gelecek. Oradan halledebilirsiniz.
  14. Forjest

bilgisayarım Donuyor

https://gamebooster.itopvpn.com/tr/index.php
  15. Forjest

Sıfır Laptop içerisinde Windows kurulu gelmiş ?

İade etmek gerekli. FreeDos yazıyorsa eğer üründe windows'un neyşi var o zaman yolun başındayken ürünü geri verin derim.
  16. Forjest

BİNAYA İNTERNET BAĞLATAMIYORUM

Çanak antenli internet bağlatabilirsiniz taahütsüz olan seçeneklerden yararlanınız. Telekomun magnet internetide var buda olabilir. Çanak antenli net için Atlantisnet firmasını kullanabilirsiniz. Kendim çanak antenli net bağlantısı kullanıyorum şu ana kadar bir sıkıntı görmedim 30mpps hız var...
  17. Forjest

Bu kablo nedir bilen var mi ?

Fiber kablosuna benziyor.
  18. Forjest

30 Bin Tl Laptop Önerisi

Entegre ekran kartı var. Öylesine ekledim yazan göremeyince aceleyle bu kadar oldu. :)
  19. Forjest

30 Bin Tl Laptop Önerisi

https://www.hepsiburada.com/lenovo-yoga-slim-6-amd-ryzen-5-7540u-16gb-512gb-ssd-freedos-14-wuxga-tasinabilir-bilgisayar-82x3004gtx-p-HBCV00006NCE1O?magaza=Hepsiburada
  20. Forjest

Internete Baş Vurdum, Detayları...

Internete Baş Vurdum, Detayları... Bulunduğum bölgede internet alt yapısı olmadığından dolayı tek çarenin 4,5G bağlantılı modem kullanarak internete bağlantı sağlayabilmek amaç, ben İki gün evvel Atlantis adında olan bir internet şirketine net başvurusu yaptım başvuruyu yaparken hangi modemi...
Top Bottom