Arama sonuçları: *

1. Layetnirix

Katana Zero türkçe yama varmı?

bütün sitelere baktım ama bulamadım sadece steam versiyonu için türkçe yama var
  2. Layetnirix

2.000 TL bütçe en iyi nasıl bir bilgisayar toplayabilirim?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-online-ders-egitim-ve-oyun-bilgisayari-842406963/detay bu olurmu
  3. Layetnirix

Windows 10'a Geçmek İstiyorum

geçebilirsiniz ama bilgisayarnız bayağı yavaşlar bende de 4 gb ram var win 10 a geçmiştim sonra geri win 7 ye geçtim.Yinede yükseltmek istiyorsanız windows 8 e yükseltebilirsiniz ram aldıktan sonra win 10 a geçersiniz
  4. Layetnirix

Oyun oynarken leptop donuyor

önemsiz değil kardeş
  5. Layetnirix

2.000 TL bütçe en iyi nasıl bir bilgisayar toplayabilirim?

başlıkta yazdığım gibi
  6. Layetnirix

Dizüstü Bilgisayar
  7. Layetnirix

wifi menzil genişletici önerisi

benim tavsiyemde bu https://www.hepsiburada.com/tp-link...ulumlu-evrensel-menzil-genisletici-p-BD501264 bence en iyisi bu Xiaomi kullanmış biriyim çok fazla güçlü değil ve her modemle uyuşmuyor zorlamak gerekiyor.
  8. Layetnirix

bende de ilk başlarda laptop 30 saniye civarı donuyordu.Ortalama 2-3 ay sonra tamamen donmaya başladı ve her defasında reset atmak zorunda kalıyodum.Çoğunlukla oyun oynarken donuyordu.Oynadığım oynların sistem gereksinimlerine baktım laptop karşılıyordu.Ama donuyordu.Bende biraz araştırıp...
  9. Layetnirix

wifi menzil genişletici önerisi

kardeş hangi marka internet kullanıyorsun?
  10. Layetnirix

bilgisayarım için oyun önerileriniz?

warband yüklemiştim öğretici yerinde haritada şehire basınca bilgisayar çöküp yeniden başlatıyodu kendini her zaman aynı şeyi yapıyor
  11. Layetnirix

Bu sistemle hangi oyunlar oynanır ?

cs go oynayabilirsin ama kasar
  12. Layetnirix

cs 1.6 oynuyodum ama son 1 gündür nedense aniden bayağı kasmaya başladı kastığı için oynayamıyorum silip yeniden yükledim ama düzelmedi
  13. Layetnirix

mafia 1 denemek istiyorum ama yorumlarında zor dediklerni gördüm kötü diyolar oynamaya değer mi?
  14. Layetnirix

gta sa da 40 fps ile oynayabiliyorum. mafia 2 oynamak istiyorumda sistemim tam kaldırıyor mu onu bilmiyorum far cry 1 half life 2 oynamıştım gece rüyama girmişti bruh
  15. Layetnirix

bilgisayar özelliklerim- intel pentium d 805 2.79 ghz 2GB ddr2 ram Nvidia Geforce 6200 TurboCache (TM)
  16. Layetnirix

Hometech Alfa 10MB android sürümü nasıl yükseltebilirim?

Bimden almış olduğum Hometech alfa 10mb tabletin android sürümü 6.0 ama ben 8.0 a yükseltmek istiyorum.Bu tabletin romunu bulamadım internette de araştırıdm Hometech sitesi rom yayınlamamış.Ben başka bir cihaz romu yüklesem tablet bozulur mu?
  17. Layetnirix

İntel Pentium D 805 overlock nasıl yapabilirim?

benim aslında 2000 TL bütçem var ama kafam karıştı nasıl bir bilgisayar alacağımı bilmiyorum o yzden işlemciyi overlack yapmak istedim.
  18. Layetnirix

tamam teşekkürler
  19. Layetnirix

Anakartım:P5LD2-VM SE
Top Bottom