Arama sonuçları: *

1. FiveNN

Sizce nasıl bir apu olmuş ?

Yukarıda diğer mesajlarımda da bahsettiğim üzere aldığımda 10 yıl rahat kullanabileceğim bir şey olsun istiyorum. O kasayı alıp masama koyduktan sonra her allahın günü gözümün önünde olucak. Alırken gerek özellik gerekse güzellik bakımından beni tatmin etmesi lazım. Baktığımda keşke bunu...
  2. FiveNN

Hocam sistemi itopya özerinden kendime ve bütçeme özel yapılandırdım. Bu yüzden bellirli bileşenler dışında değiştirme imkanım yok. Buyrun linki burda inceleyebilirsiniz. https://www.itopya.com/drax-apu34-amd-ryzen-5-3400g-8gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/
  3. FiveNN

Birde ona ek olarak apu sistemlerde işlemcinin dahili ekran kartı gücünü ramlerden aldığı için ramlari dual channel ve 8x8 toplamda 16 gb seçtim. 1592729748 Ne bakımdan ? Biraz açıklayıcı konuşur musunuz ?
  4. FiveNN

Ekran kartına sonradan RX 580 4 gb veya 8 gb ekleme yapacğım. Bu sistemi bu şekilde toplama amacım işlemciyi elimin, cebimin yettiği kadar yüksek almak (sonradan yükseltme yapmamak için) ve daha sonra bir ekran kartı ekleyip sistemi istediğim performansa ulaştırmak. Eski bilgisayarımı 10 yıldır...
  5. FiveNN

- AMD Ryzen 5 3400G 3.7GHz 6MB Önbellek 4 Çekirdek AM4 12nm Vega 11 GPU İşlemci - GIGABYTE B450M H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 VGA HDMI mATX Anakart - 2 Adet x XPG 8GB Gammix D30 Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram - POWER BOOST X-59 RGB 650W 80+ Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa...
  6. FiveNN

Yardım Windows işlemciyi algılamıyor

Onu da denedim ama tekrardan deneyeceğim. 1587769009 Nasıl yapabilirim?
  7. FiveNN

Tümü etkin 1587768472 Denedim ama olmadı üstelik windows 10 kullanıyorum
  8. FiveNN

Güncel ve 10 dk önce format attım. 1587766064 Rica etsem link atabilir misin bulamadım da?
  9. FiveNN

Merhabalar herkese öncelikle hayırlı ramazanlar. Anakartımla uyumlu bir işlemci sipariş ettim bugün elim ulaştı ve büyük bir hevesle bilgisayarıma yerleştirdim. Bilgisayarımı açtığımda windows işlemciyi görmüyor fakat 3. parti speccy cpu-z gibi programlarda gözüküyor. İşlemcinin çalışırında bir...
  10. FiveNN

Yeni işlemci aldım farklı gösteriyor

Modeli doğru speccy programında gözüküyor fakat pcde algılamıyor
  11. FiveNN

Yeni işlemci aldım farklı gösteriyor

amd phenom II x4 960t aldım ama sistemde bambaşka bir şey gözüküyor. Amd quad-core processor (4CPUs) ~800MHz olarak gözüküyor nasıl çözerim.
  12. FiveNN

Uyumluluk

Gigabyte Technology Co. Ltd. GA-790XT-USB3 (Socket M2) anakartım var MSI GeForce GT730 2GB DDR3 128Bit Nvidia DX11 ekran kartına uyumlu mudur?
  13. FiveNN

Öneri

Amd Phenom II X4 960t 3.4 Ghz Core Unlock İle 6 Çekirdek işlemcisine sahibim ve bilgisayarımda performans artışı yaşamak oyunları 1080p de akıcı oynamak için nasıl bir ekran kartı önerirsiniz. Anakart Modelim Gigabyte Technology Co. Ltd. GA-790XT-USB3 (Socket M2)
  14. FiveNN

Ryzen 5 1600 RX 5500XT Sizce bu pc nasıl

Çift kanallı ram kullanmanı tavsiye edebilirim ve ramleri 3200 mhz çıkartabilirsin
  15. FiveNN

Upgrade önerisi!

400₺ ve altı desem daha uygun olur sanırım. Pek bir yüksek geldi fiyatlar...
  16. FiveNN

Upgrade önerisi!

Ne kadar düşük olursa benim için o kadar iyi ama 2 parça değiştirebileceğimi hiç sanmıyorum. Almak istediğim performans 1920x1080 p de düşük-orta ayarlarda Euro Truck Simulator 2, İnsurgency, The Forest, en min. ayarlarda GTA V (zor ama belki), cs de bütün +fps ayarları yapılmışken 90-100 ün...
  17. FiveNN

Upgrade önerisi!

Eski bir bilgisayarım var ve düşük grafiklerde oyun oynamaktan fazlasıyla sıkılmış durumdayım. Yeni pc almak istiyorum ama ekonomik durumumdan dolayı bu çok zor. Bilgisayarımdaki hangi parçaları değiştirerek nasıl bir performans artışı alabilirim? Hangi parçaları kullanmamı önerirsiniz? NOT ...
Top Bottom