Arama sonuçları: *

1. Toukhan

Yardım Telefon Hat Değişikliği

Cayma bedeliniz var mı önce TTden bunu öğrenin hocam yoksa eğer sonra turkcelle giderseniz numaranızı taşırsınız.
  2. Toukhan

Acil Hasta olma numarası

Sac dipleri agriyor sacta herhangi bir baski olunca küçükken yaşamıştım şapka bere tarzi seyler bile canimi yakiyordu
  3. Toukhan

Acil Hasta olma numarası

Yanlış bilgi soğuk hava veya terli su içmek insanı hasta etmez hastalığın geçerli sebepli virüsler , mikroplar ve enfeksiyonlardır. Şunu yaptığınızda maksimum saç nezlesi olursunuz ve saç dipleriniz ağrır uzun vadede daha kötü.
  4. Toukhan

Yardım 3D Modelleme ve Animasyon için Laptop Önerisi istiyorum.

Dediğim gibi cihazı 4-5 ay içinde almayı düşünüyorum en geç bu yaz fakat şimdiden araştırmasını yapmak istiyorumki zamanı geldiğinde paramla rezil olmayayım. 2 sene kadar lenovo kullandım gayet memnundum ısınmadan falan fakat 2. Seneyi geçirdiği gibi ısınma sorunu patlak verdi planlı eskitme...
  5. Toukhan

Peki Hocam bu bütçelere çıkamama gibi bi durumum var pek çok yerde Gigabyte aorus 15 ve 16 veya Acer Nitro 16 gibi modelleri önerenleri de gördüm bunlar hakkında bilginiz var mı
  6. Toukhan

@Overrate Victus derken genel HP markasını da içine almak istemiştim çünkü çevremde kullananların da iyi bir geri dönüşü yok benim için ısınma en büyük problem bunu aşmış bir marka olması lazım. Ayriyetten yapay zekayla haşır neşirim fakat kendi bilgisayarımda çalıştırmıyorum bunun için yapay...
  7. Toukhan

Razer v3 Hyperspeed 8000hz olmuyor

Hocam mouselar konusunda pek bir bilgi birikimim yok kendimde aerox 3 wireless kullanmaktayim. Herhangi bir karşılaştırma sitesinden 8khz i icine katmayarak (Kendi kafanızda yok ederek) ikisini karsilastirabilirsiniz.
  8. Toukhan

Razer v3 Hyperspeed 8000hz olmuyor

V3 Pro modelde çıkıyor normalde hyperspeed de çıkmıyor olabilir razer bunun için ayriyeten 8khz dongle satıyor bunu satın alman lazım paraya kıyıp.
  9. Toukhan

3d Modelleme ve Animasyon (Autodesk Maya, Zbrush, Adobe substance) icin laptop önerisi istiyorum. Aynı zamanda video kurgu (Adobe Premiere Pro, Adobe Audition) ve tasarım (Adobe Photoshop , Adobe Illustrator, Adobe Indesign) yapmaktayım ekran önemli benim için. Aynı vakitte arada Elden ring ...
  10. Toukhan

CS2 FPS sınırı kaldırılmıyor

monitörü 165 se bazı modlar vsync de açıyor tekniken aynı şeyin laciverti
  11. Toukhan

Aynı kısımda biraz aşağıda sadece hazır modlar arasında geçiş yaparken bazılarında açıyor 1730996998
  12. Toukhan

13. Toukhan

Elden ring neden dandik bir oyun !

Gow şişirilmiş bir oyundur.
  14. Toukhan

Yardım Laptop Fan Hızını Arttırdığımda Sıcaklık Düşüşü Olmuyor

Laptopum 2 senelik daha yeni iki defa macununu değiştirip fan temizliğini yaptım fakat fan hızını arttırmama rağmen yük sıcaklıklarında düşüş asla olmuyor.
  15. Toukhan

GPU kullanımı %7 ye kadar düşüyor!

Hocam evet ben Yurtta kalıyorum normalde Üni Öğrencisiyim. Yurtta olunca bütün güncellemeleri durduruyorum internet kısıtlaması yüzünden. Eve geleli 1 ay oldu 1 aydır bu sorun en azından oyunları açınca 1 defa oluyodu ama son 1 hafta da 3-4 oldu son 2-3 gündür de her 5 dakika da bir olmaya başladı.
  16. Toukhan

1721053236 Yaşadığım sorunun görüntüsü de böyle oluyor. Performans grafikleri gözükmüyor farkındayım fakat tek değişen şey GPU kullanımı o da %7-11 e düşüyor. https://streamable.com/fm38pk
  17. Toukhan

Hocam sorun macundan öncede vardı ama sıcaklıkla alakası olduğunu düşünmüyorum Panel ayarlarımı bilgisayarı aldığımdan beri değiştirmedim sorun son 1 aydır baş gösteriyor son 1 haftadır ciddi baş ağrıtıyor 1721052614 (Arkada Hades Oynuyorum bu arada)
  18. Toukhan

Hocam Bilgisayar 2 yıldır elimde uyumsuzluk veya darboğaz olsa bu zamana kadar olurdu son 1 haftadır çok baş ağrıtan bişey bu sorunda değerlerde aynı yazdığım şekildedir.
  19. Toukhan

Profil açıklamamda yazıyor ve evet yüklü Arctic MX4
  20. Toukhan

GPU saat Frekansı 1380 sabit Bellek Frekansı 6000 sabit Isı ise yük altında genelde 86-87 derece oluyor. Evet macun değiştirmeme rağmen böyle fakat son 3-4 aydır aynı derecelerde kullanıyorum kartı ısıdan olsa hep olurdu. Yakın bir tarihte macunu tekrar yenilemeyi düşünüyorum belki yanlış bir...
Top Bottom