Arama sonuçları: *

• Users: sukii
  • Order by date
  1. S

gigastone ram alınır mı ?

Bende almayı düşünüyorumda acaba aldınız mı memnun musunuz
  2. S

Rx6600 iyi mi?

Çok teşekkür ederim. Peki bahsettiğiniz işlemci anakartım ile uyumlu mudur am4 chipset ama internet sitesinde uyumlu olan kısımlarda bulamadım 1712589269 Çok teşekkür ederim. Peki bahsettiğiniz işlemci anakartım ile uyumlu mudur am4 chipset ama internet sitesinde uyumlu olan kısımlarda bulamadım
  3. S

Rx6600 iyi mi?

Arkadaşlar ve hocalarım merhaba , yıllar önce toplamış olduğum bir sistemim vardı. En başta apu olarak toplayayım, param olunca da ekran kartı alırım dediğim sistemim vardı. İlk başlarda bana yetiyordu sonrasında da sınav yılım, üniversite derken pek kullanmadım ve sonunda da Hatay'daki...
  4. S

Çözüldü✓ laptopum bu ssdyi destekler mi ?

sağ olun çok teşekkür ederimm
  5. S

teşşekür ederim 1685631289 teşekkür ederim fakat fiyat olarak daha uygun fiyatlı bir ürün olursa daha mutlu olurum birde eğer wd yi alırsam çok mu kötü olur neden öyle dediniz 1685631491 çok ekstra bi hız aramıyorum sadece şuan gerçekten çok yavaş açılıyor ve açılıncada hemen kullanamıyorum bu...
  6. S

laptop um çok yavaş olduğu için ssd almaya karar verdim izlediğim bir videoda m2 ssd desteklediğini gördüm ama m2 ssd fiyatları malum uygun fiyatlı bir tane buldum ancak laptopum destekler mi bilemiyorum konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olabilir misiniz ? bahsettiğim videoyu ...
  7. S

Steelseries arctis 1 wireless mi alınır yoksa arctis 3 kablolu mu

bence wireless olan daha iyi çünkü arctis 1 wireless arctis 7 sürücülerini kullanıyor normal arctis 1 kablolu sürücülerini değil. Ki mobil olarak kullanılması cabası bence hala almadıysan arctis 1 wirelessi almalısın
  8. S

300 TL Mekanik Klavye Önerisi

benimde çok ihtiyacım car o fiyata iyi bir ürün bulamadım özellikle red switch arıyorum biri bulabilirse
  9. S

sizce razer nari essential mı yoksa arctis 1 mi ?

uzun zamandır kablosuz kulaklık almak istiyordum biraz araştırdım bütçem fazla olmadığı için gözüme bu ikisi çarptı sizce razer nari essential mı yoksa steelseries arctis 1 mi daha iyi başka önerinizi varsa onada açığım arctis 1 mobil içinde kullanılabildiği için biraz daha yakın geliyor sizce ...
Geri