Arama sonuçları: *

1. ridvankarakaya

Yerde 2'ye Bölünmüş Ram Buldum!

Küçüldüğüne göre Laptop ram i olarak kullanabilirsin. İyi forumlar.
  2. ridvankarakaya

18 yaş altına kart veren bankalar

Velin senin, kimliğin ile herhangi bir bankadan hesap kartı alabilir. Bana annem 15 yaşımda almıştı.
  3. ridvankarakaya

Laptop Alınınca Yapılması Gerekenler

Üniversite hayatında başarılar. Soğutucu olarak vakum soğutucu tavsiyemdir, diğerlerinde performans alamadım. Direkt olarak sıcak havayı çekiyor vakum. İyi forumlar...
  4. ridvankarakaya

Laptop Alınınca Yapılması Gerekenler

Ram e ananakart desteğine göre yükseltebilirsin, depolamayı cd yerini sökerek aparat ile ekstra hdd veya ssd takılabilir. Ana tavsiyem sağa sola götürmeyeceksen odanda kullanacaksan masaüstü alman veya toplamadır. Çok ısınıyor , oyun oynayacaksan performansı yarım saat sonra düşüyor. Isındığı...
  5. ridvankarakaya

Bilgisayar Toplamada Yardım

Düşük olması değilde, ben üst model sanıyordım onun için şaşırdım. 3200 Olmasına rağmen bende 2400 mhz takmıştım uygun bulduğum için. Peki 2933mhz ye 3000mhz ram takabilir mi?
  6. ridvankarakaya

Anladım hocam. Teşkkürler iyi forumlar
  7. ridvankarakaya

GT1 Sistemi aldım! Kargo sorunları?

Yurtiçi kargoyu seçebilirsiniz. Her ilde özenle çalışıyorlar. Uzun zamandır başka firmayla çalışmadım.
  8. ridvankarakaya

Anakarta biraz baktım ram frekansı 2933 yazıyor, bende MSI A320M-A Pro var onun frekansı 3200 . B serisi alt modeli mi oluyor. Üst model sanıyordum . Beni ayıktırırmısınız
  9. ridvankarakaya

MSI A320M-A Pro anakart ve RX 470 parça önerisi

İnternetten baktığım kadarıyla, ısınma ve performansı etkiliyormuş. Teşekkürler.
  10. ridvankarakaya

Anladığım kadarlıla , nanometre dediğimiz önbellek oranını mı belirliyor. Yanlış anladıysam düzeltin. Teşekkürler.
  11. ridvankarakaya

Yorumun için teşekkürler. Şuanda bakıyorım. Nanometre ne oluyor? İşlemci alırken nannometre ye bakmıyorum. Teşekkürler. 1623147347 Bende öyle düşünmüştüm ama, arkadaş intel önerince destekliyor sandım. Teşekkürler.
  12. ridvankarakaya

Anakart intel destekliyor mu , amd destekli yazıyordu. İntel destekliyorsa alabilirim. Teşekkürler.
  13. ridvankarakaya

1 milyon mı 900bin e bulabilirmiyim :) teşekkürler.
  14. ridvankarakaya

Şuanlık 8gb düşünmemin sebebi bütçemi işlemci ve ekran kartına yüksek tutmam şimdik idare eder diye düşünüyorum. Teşekkürler 1623139003 amd ryzen 3 3100 bu işlemciyi de düşünmüştüm nasıl , söylediğiniz işlemcileride göz önünde bulunduracağım. Ram içinde 8GB düşünmemin nedeni ekran kartı ve...
  15. ridvankarakaya

Herkese selamlar arkadaşlar, MSI A320M-A Pro Max 3200MHz(OC) anakart ve ASUS RX570 ROG STRIX 4 GB GDDR5 OC 256Bit AMD Radeon ekran kartı için işlemci ve PSU önerisi alabilir miyim? RAM olarak 8 GB 3000MHz düşünüyorum yeterli mi? PSU ve işlemci için düşük, orta ve yüksek bütçeli...
Top Bottom