Arama sonuçları: *

1. M

Hazır sistem olarak sizce bu işlemci ve ekran kartını almalımıyım?

hepinize teşekkür ederim yardımınız için merak ettiğim başka bişey olursa sormak isterim iyi geceler
  2. M

evet laptop kullanıcısıyım hiç anlamıyorum ama Pollux 3A-GTX1050Ti | Game Garaj bu sistemi alabilecek bütçem var bu sistemi alıcağım galiba tek sorun game garaj güvenilir mi? daha önce hiç alışveriş yapmadım.
  3. M

8 gb ram saydığım oyunlara yetermi forza gta gibi oyunlara
  4. M

vatan veyada teknosa mediamarkt gibi mağazalara eğer gidersem bana kazığı atarlar gibime geliyor işlemcisi falan çok iyi olur ama ekran kartı olarakda çok pahalı tutar. 1623264518 apuyu hiç incelemedim anlamıyorum siz önerebilir misiniz? 4 5 bin tl aralığında rica etsem.
  5. M

yani haklısınız ama şuan elimdeki bilgisayar beni götürmeyecek cinsten sadece oyun olarak değil canlı ders açısından da bu yüzden bu 2 3 ayda yeni bir sistem dizmem gerekiyor
  6. M

şunu merak ediyorum i5 3.nesil çok eski ama bence benim gibi gündemde olan az sistem isteyen oyunları kaldırabilicek cinsten bir sistem gibime geliyor o yüzden şuan bu sistemi alsam beni 1 2 sene götürürmü 1 2 sene sonra yeniden daha güzel bir sistem toplayabilirim yada sistemi değiştirebilirim.
  7. M

1623263907 pc toplasam en baştan bana en az 6 7 bin TL'ye mâl oluyor 2.elleri toplamayıda hiç yapmadım şimdilik idare edecek hazır bir sistem önerirseniz çok memnun olurum.
  8. M

https://www.hepsiburada.com/izoly-night-intel-core-i5-3470-16gb-240gb-ssd-rx-550-freedos-masaustu-bilgisayar-p-HBV00000P3PDR?magaza=%c4%b0zoly oynayacağım oyunlar valorant lol pubg mobile forza horizon 4 ve gta tarzı oyunlar yardımcı olursanız sevinirim.
Geri