Arama sonuçları: *

1. H

Mİ 11 Lite' mı Redmi Note 10 Pro 'mu

redmi note pro hoşuma gitti gitmesinede baya kaba olduğu için sıkıntı yaşarım ben onla bende note 6 pro vardı o bile büyük diye sıkıntı yaşiyordum
  2. H

redmi note 10 pro özzellik olarak çok hoşuma gitti fakat çok büyük bi telefon o tüzden kararsız kaliyorum mi note 10 u söyleme sebebimde küçük olması aslında
  3. H

Redmi note 10 pro nun kamerasıyla mi note 10 un kamerasi arasında çok fark varmı
  4. H

mi note 10 dedim 1623272025
  5. H

yanlşın var kasım 2019 çıkışlı
  6. H

120hz ile 90hz arasında çok bir fark olacağını çok sanmiyorum alsında
  7. H

samsungunda 50 tane modeli var modelini ve sebebini belirtirsen bana daha çok yardımcı olabilirsin mi store gerek yokta :) Burdaki bütün telefoncularda bu telefonlar var. Baksamda pek bişi yapamam genel olarak çok kararsız kalan biriyim
  8. H

redmi serisini bir çok kişi kötülüyor güncelleme geç alma yan marka vs diye sizce aralarında çok fark varmı 1623271290 çok kararsız kaldım bi yandanda mi note 10 var aklımda :)
  9. H

Xiaomi mi a2 lite alınır mi?

bende 2-2.5 senedir redmi note 6 pro kulllaniyordum gayet memnundum sağlamlık konusunda aşşırı sağlamdı ben telefonu çok fazla yere düşüren birisiyim ve bana dayandı o telefon :) . Özellik olarak bilmem ama kullanım olarak çok sevdiğim ve tavsiye ettiğim bi telefondur
  10. H

Çok Oyun oynayan biri değilim ara sıra PUBG giriyorum kamera konusunda da pek işime yaramiyor :) önceliğim küçük telefon ama Xiaomi'nin yeni nesil küçük telefonu bulamadım :) Tavsiyeye açığım( Pocco tavsiye etmezseniz sevinirim). Bulunduğum şehirde ( Gaziantep) yurt dışı cihazların fiyatı...
Top Bottom