Arama sonuçları: *

1. Emre_kymk

Yardım BİLGİSAYARIMA VİRÜS BULAŞTI LÜTFEN YARDIMCI OLUN!

format attıktan sonra hesaplarını kurtarman gerekiyor şifrelerini vs değiştirip 2 faktörlü doğrulamayı da açarsan bir daha erişemezler. Ama sadece format atıp eski şifreyle kullanmaya devam edersen yine erişebilirler. Tüm şifrelerini değiştirmen şart
  2. Emre_kymk

Oblivion ve Skyrim anladığım tarzda bir oyun mu?

Anniversary edition al, oyunun içinde anniversary için olan modları yükle. Ardından Vırtex kur ve skse ile birlikte Türkçe yama + Skyui kur. İlk defa oynayacağın için başka bir şeye ihtiyacın yok. Forumda devamlı aktif olamıyorum lakin youtubeda vs bir sürü video bulabilirsin.
  3. Emre_kymk

Yardım BİLGİSAYARIMA VİRÜS BULAŞTI LÜTFEN YARDIMCI OLUN!

pcye format atıp maillerinizi kurtarmaya çalışın hocam ayrıca two factor authentication açmanızı öneririm 1763037375 en garanti yöntem bu olur muhtemelen çerezlerinizi ele geçirmişlerdir
  4. Emre_kymk

Hangi İşlemciyi Almalıyım?

4060 bakabilirsin bütçene göre belirlemelisin bütçen düşükse 3060ti bakabilirsin daha da düşükse 3060 bakabilirsin her şey parana bakıyor yeterince paran varsa her şeyi sat yenisini toplayalım deriz
  5. Emre_kymk

Kasadan yüksek cızırtılı ses geliyor normal mi

gelen ses CoilWhine sesi hocam yüksek ihtimalle ekran kartından geliyordur eğer değilse güç kaynağı da olabilir. Ses fazla olduğunda garantiden değişim sağlayabiliyorlar lakin her servis aynı değil kendileriyle görüşebilirsiniz. Benim ekran kartımda da var aynı sorun ancak kullandıkça ses azaldı
  6. Emre_kymk

Oblivion ve Skyrim anladığım tarzda bir oyun mu?

oblivion bilmiyorum ama skyrim tam olarak anladığınız tarzda bir oyun. Sıra tabanlı değil tamamen açık dünya. İstersen 50 lvl olana kadar ana hikayeyi yapmayabilirsin veya direkt ana hikayeye koşabilirsin her şeyi yapsan bile min 70 80 saat oynayabileceğin keşke hafızam sıfırlansa da tekrar...
  7. Emre_kymk

en mantıklı seçim Ryzen 5 5600 olacaktır muhtemelen.
  8. Emre_kymk

anakartının modelini yazarsan uyumlu bi işlemci için yardımcı olabiliriz
  9. Emre_kymk

Windows 11 kurduktan sonra lisans almaya gerek var mı?

OEM alırsan anakarta gömülüyor ve tekrar format attığında key girmeye uğraşmıyorsunuz lakin diğerinde keyinizi not edip her formatta etkinleştirmeniz gerekiyor. Yani OEM key bilgisayarınız ait oluyor.
  10. Emre_kymk

Windows 11 kurduktan sonra lisans almaya gerek var mı?

windowsu kurunca hemen çıkmıyor o yazı ama ben etkinleştirmeni tavsiye ederim. Şahsen yeni bilgisayar aldıktan sonra aynı senin gibi windows 11 orjinal olanını kurdum ve sağlamlisans üzerinden oem key satın aldım artık ne zaman pcyi formatlasam otomatik olarak etkinleşiyor tavsiye ederim.
  11. Emre_kymk

Öneri Duracell Pil'den Destek Almak

İşsizlik zor zanaat hocam :P
  12. Emre_kymk

Forza Horizon 4 Açılmıyor

ben de bu arıza ile karşılaştım ve bende xboxun uygulaması yüzünden oldu. Oyuna girmek için her halükarda xbox hesabınıza bağlanıyor xbox uygulaması oyundan harici olarak çalıştırın ve o şekilde oyuna girin belki bu şekilde düzelir. Ben yaşadığımda xbox uygulamasına tekrardan giriş yapmam...
  13. Emre_kymk

Çözüldü✓ Ekran kartının PSIe girişinde kırık oluştu.

problem olmaz hocam plastiğin kenarı kırılmış sorunsuz kullanabilirsin.
  14. Emre_kymk

Kaplamalar geç yükleniyor

Aynı sorun varsa genelde nvidia uygulama ayarlarından kaynaklanıyor. Nvidia denetim masasına girip görüntü ayarlarını uygulama kontrol etsin şeklinde değiştirmelisiniz. Ayrıca Nvidia App uygulamasından otomatik optimize et ayarını kapatırsanız muhtemelen sorun çözülecektir
  15. Emre_kymk

Yardım Logitech G29 Çalışmıyor

muhtemelen usb soketi yanmıştır pcnin başka bi port dene
  16. Emre_kymk

Yardım Logitech G29 Çalışmıyor

okunmuyor sorun ne
  17. Emre_kymk

Dragos A520m Anakart BİOS Güncellemesi Yardım

sorunun muhtemelen bios güncellemesi ile gözükür lakin elektrik kesintilerini kontrol et varsa ek güç kaynağına bağlayıp yap güncellemeyi
  18. Emre_kymk

Dragos A520m Anakart BİOS Güncellemesi Yardım

https://driver.atombilisim.com.tr/ bu sayfada var soldan anakart modelini seç bios'a tıkla 1761283922
  19. Emre_kymk

Yardım Euro Truck Simulator 2 Anti Aliasing Açamıyorum

nvidia denetim masasına gir program ayarları bölümünden ets2 yi bul ne kadar grafik ayarı varsa *uygulama karar versin* gibi bi seçenek vardı onu seç. O zaman oyun içinden istediğin ayarı yapabiliyorsun. Birde nvidia app üzerinden uygulamaları otomatik olarak optimize et ayarını deaktif etmelisin.
  20. Emre_kymk

Öneri Motorda kullanmak için telefon önerisi

bahsettiğim note 12 modelinde 5000mah batarya vardı ve 2 günü çıkartıyordu hocam
Geri