Arama sonuçları: *

1. Charles Darwin

1 Yıllık Konut Kira Sözleşmesi

Öncelikle devletin belirlemiş olduğu 12 aylık TÜFE oranının üzerinde sana zam yapamaz yani o sınırı geçemez diğer bir konuya gelelim diyelim ki sen 2015 senesinde ev sahibi ile kontrat imzaladın sene oldu 2025 ve ev sahibi bu süreç boyunca seninle ikinci bir kontrat yapmadı o zaman 2025...
  2. Charles Darwin

Dostlar kafa dagitacak youtube vs kanallari ?

YT üzerinden Konuşanlar kanalı var bölüm kesitlerini veriyor artık tam bölümü izlemek istersen exxen üzerinden bakabilirsin
  3. Charles Darwin

Araba Alıcaz Ama Nasıl

Biraz yaşlı nasihatı gibi olacak ama git kendini geliştir yabancı dil öğren vasıflı bir mesleğin olsun kapağı başka bir ülkeye atmaya çalış ve kurtul Almanyanın Fırsat kart kriterlerine bak her senede Green card başvuru yap
  4. Charles Darwin

Dolandırıcı masaj ajansı tarafından gelenler

Bu attığınız ikinci görselde Esas No baktığımızda bu sonuç 2022 yılında mı çıktı ve sizi karar çıktıktan 2 yıl sonra mı arıyorlar ? İkinci evrakta 1-2 yazı olması gereken yerde değil hatta çok fazla eksik bile var alacaklı ve borçlunun adres bilgileri niye yok ayrıca bu kağıdı onaylayan...
  5. Charles Darwin

Modemin süresi dolmak üzere

Başka bir firmadan farklı bir firmaya geçiş işlemleri başlatmıştım geçiş süreci tamamlanmıştı ama ben yeni kullanıcı adı ve şifresini modeme 2 hafta girmemiştim o süreç boyunca beni 0850 numaradan bana bir müşteri hizmetleri şuan sistemlerde gördüğüm kadarı ile sinyal alamıyorsunuz bunun nedeni...
  6. Charles Darwin

Sağlık raporu 2. Grup sürücü olur nedir?

Bildiğim kadarı ile ehliyetine kısıt koyuyorlar trafiğe çıktığında gözlük kullanman gerekiyor ama ben sağlık raporu alırken gözlük kullandığımı görünce gözlüklü yazmıştı ama göz doktoruna gitmemiştim sağ ve sol 1.5 numara uzak gözlük kullanıyordum 1-2 ay sonra ehliyeti aldım e devlette ehliyet...
  7. Charles Darwin

Spotify premium kodu veriyorum

Hesabına hiç Spotify premium üyeliği almayan kişiler yani ilk defa premium olacak kişiler bu kodu kullanabilir vereceğim 2 adet kod var bu kodların her biri kişiye 3 aylık premium süresi veriyor özelden iletişime geçen ilk 2 kişi kazanacaktır Not : Yemeksepeti puanından almıştım ulan ilk kez...
  8. Charles Darwin

360 hz 0.5 ms monitor arıyorum

Aşağıda bulunan ürün 310HZ İPS 1MS onun dışında başka bulamadım https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-strix-xg259cms-24-5-1-ms-full-hd-pivot-ips-310-hz-oyuncu-u-fiyati,735739423.html 1733318195 Ayrıca MSİ marka alırsan shout out kampanyasına dahil olan bazı monitörler var geri ödeme...
  9. Charles Darwin

Steam $80 dolar oyun önerisi

Şu an 80 dolar bakiyem var. 2-3 saattir Steam mağaza sayfasını geziyorum ama ilgimi çeken bir şey yok. Ben genelde rekabetçi ve rol yapma tarzı oyunlar oyunlar oynuyorum. Mesela Warzone, PUBG, Battlefield serisi, FiveM, CS 2, Call of Duty serisi. Aslında ben bu bakiyeyi GTA 6 ve EA şirketinin...
  10. Charles Darwin

Disk anlamadığım kadar dolu.

Windows Clipchamp uygulamasını kullanıyor musun?
  11. Charles Darwin

Hepsiburada spesifik yorum linki nasıl alınır?

MSI shout out kampanyası dahilinde Hepsiburada üzerinden ürün aldım. Kampanyaya katılmak için o ürüne değerlendirme yapmam gerekiyor. Değerlendirmeyi yaptım ama MSI bana sadece kendi yorumumun görüntülendiği bir URL istiyor. Fakat Hepsiburada sitesinde sadece o ürüne yapılan tüm...
  12. Charles Darwin

Çözüldü✓ Windows kuramıyorum sürekli mavi ekran hatası veriyor

Şuan betadan çıkmasını beklediğim bios güncellemesi var o çıksın daha sonra tekrar deneyeceğim sorun büyük ihtimal 24h2 windows 11 iso dosyasında
  13. Charles Darwin

Çözüldü✓ Windows kuramıyorum sürekli mavi ekran hatası veriyor

Yeni toplamış olduğum 9800x3d işlemcili bilgisayar var windows 11 yüklemiştim sorunsuz 23h2 idi galiba sonra windows 10 düşürdüm vazgeçip 24h2 windows 11 yükleyeyim dedim boot menü tuşuna basıp uefi seçip devam ettiğimde direkt mavi ekran veriyor ilk hatada elxstor.sys hatası verdi sonra dijital...
  14. Charles Darwin

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 9800X3D 8C 4.7GHz 96MB AM5 Kutulu İslemci EN UCUZ

Yılbaşından sonra e-ticarete %15 stopaj vergisi gelecek diyorlar eğer gelirse fiyatın düşeceğini sanmam
  15. Charles Darwin

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 9800X3D 8C 4.7GHz 96MB AM5 Kutulu İslemci EN UCUZ

Bir iki gün önce internete satışı açıldı Vatan Bilgisayarda 12 ay taksite direkt aldım ama ondan önce ben Vatan mağazasına gittim bir tanıdık var dedim böyle böyle kendisi ben genel merkez ile iletişim kurayım sana haber veririm dedi daha sonra genel merkez bir adet satabilirsiniz demiş bende...
  16. Charles Darwin

ÜRÜN İADE SÜRESİ HAKKINDA

Adam ürünle beraber bir bilgilendirme kağıdı yollamış fatura tarihinden itibaren başlar diye o yüzden kafama takıldı eğer fatura tarihinden başlarsa 1 gün geçti amazon firmasını aradım iade hakkınız 30 gün bir pürüz çıkarsa biz devreye gireriz dediler
  17. Charles Darwin

ÜRÜN İADE SÜRESİ HAKKINDA

İnternetten aldığımız bir ürünün 14 günlük iade etme süresi kargodan teslim aldığımız gün mü yoksa fatura tarihinden itibaren mi başlar?
  18. Charles Darwin

Kargom Horoz Lojistik diye bir firmam tarafından gönderilmiyor.

Ben bundan 2 sene önce falan xdrive oyuncu koltuğu almıştım 20 gün sonra horoz lojistik teslim etmişti
  19. Charles Darwin

AMD RYZEN 7 9800X3D - VATAN BİL. 22.931 TL

Daha önce mağaza üzerinden talep edenlere veriyorlardı şimdi internete açmışlar umarım son kullanıcı alıp faydalanır
  20. Charles Darwin

AMD RYZEN 7 9800X3D - VATAN BİL. 22.931 TL

Şuan 9800X3D işlemci Vatan bilgisayar uygulamasında satışa açıldı 22.931 TL fiyattan satıyorlar almak isteyen alsın ben mecbur vade farkı verip almak zorunda kaldım ürünün bence hala hakettiği bir fiyat değil ama duyduğuma göre yılbaşından sonra e-ticarete %15 stopaj vergisi gelecekmiş yani...
Top Bottom