Arama sonuçları: *

1. Charles Darwin

TROY kart reziliği ve Sorunları

Bendede aynı durum vardı mesela TürkNet peşin ödemede taksit yapamıyordum çözümü sanal kart oluşturup kullanarak çözdüm yurt dışı harcamaları için bu durum geçerli olur mu bilmiyorum çünkü denemedim
  2. Charles Darwin

İnceleme Aoc 24.5" QHD 300HZ Q25G4SR İnceleme

Bende monitör arayışı içerisindeyim iki monitör arasında kaldım incelemenizi okudum gayet iyi ama çekilen videolar artık kullanılamıyor diyor. AOC Q25G4SR ve AOC 25G4SRE modelleri arasında kaldım sistemim gayet iyi 9800X3D işlemcim ve 4070 Super 12 GB ekran kartım var ama bazı yabancı...
  3. Charles Darwin

20.000 TL'ye kadar monitör önerisi

Evet, 24 inç ekran bakıyorum en çok aklımı çelen bu 3 monitörden AOC Q25G4SR oldu çünkü 24.5 ekran ve 2560x1440 çözünürlük sunuyor ama düne kadar 1920x1080 ekran kullanan biri olarak biraz tereddüt ederek yaklaşıyorum. Çünkü 1920x1080 monitörde 600 FPS civarında bir performans alıyorsam bu...
  4. Charles Darwin

20.000 TL'ye kadar monitör önerisi

Herkese merhaba, Kullandığım ASUS VG249QM1A monitörde 240 Hz haricindeki tüm yenileme hızlarında ekranda dikey ve yatay çizgiler oluşmaya başladı. Bu yüzden monitörü garantiye gönderdim; büyük ihtimalle iade ya da değişim yapılacak. Ancak bu sürede çok beklemek istemediğim için yeni bir monitör...
  5. Charles Darwin

Yardım ACİL YARDIM İNTERNET HIZ DÜŞÜŞÜ

xenk2626 adlı arkadaşın dediğini yaptıktan sonra kabloyu çıkar tak yaptın mı ?
  6. Charles Darwin

OLED Monitör Hakkında Deli Sorular

Merhaba, OLED monitör almayı düşünüyorum araştırmalarım sonucunda üç farklı markadan monitör buldum fakat sizlere birkaç sorum olacak, yardımcı olursanız sevinirim. 10 saat üstü oyun oturumlarında veya karışık oyun ve film gibi aralıksız kullanımda bu panellerin yanma riski var mı? Genellikle...
  7. Charles Darwin

Servisin bile çözemediği sorun - anlayanlar yardım

Sonuç nedir bulabildiniz mi?
  8. Charles Darwin

Ayrıca babama sordum ya volant dişlisi, marş dişlisi veya marş otomatiği olabilir diyor kendisi eski yedek parçacı
  9. Charles Darwin

Yapay zekaya sordum fakat ne kasar doğru bir bilgi vermiştir bilmiyorum bu işlerden pek anlamam. Evet, bu durum Hyundai i20 1.2 MPI motorlarda oldukça yaygın bir şikayettir anlattığın o “cırrrrr” sesi genellikle soğuk ilk çalıştırmada, 1 saniyelik bir “kayış veya zincir sesi” şeklinde gelir ve...
  10. Charles Darwin

Türknet'den İlginç Paylaşım:"Çok yakında…🤔"

Starlink Türkiye'de bulunan operatörler ile iletişime geçmiş sanırsam detaylı bilgi aşağıda bıraktığım videonun ilk 7 dakikasında anlatılıyor
  11. Charles Darwin

Öneri İNTERNET SAĞLAYICI FİRMA ÖNERİSİ

Sana tanımladıkları pakette önemli sen şimdi gidip 8/db yapıp hızının artmadığını görürsen büyük ihtimal sana 50 sinyal gönderiyorlar arayıp 75 veya 100 göndermelerini söyleyeceksin neden diye sorarlarsa durumu anlatırsın başıma gelen başka olaydan söz edeyim aşağıdan gelen kabloyu kırmızı ve...
  12. Charles Darwin

Öneri İNTERNET SAĞLAYICI FİRMA ÖNERİSİ

Modem arayüz ayarlarında SNR margin ayarı var bunu araştırırsan detaylı bilgiye sahip olursun ben sana kısa özet geçeyim bu değer yüksek olursa internet stabil ve kopmadan çalışır bunu 8/db değerine düşürürsen ki herkes bu değeri öneriyor bunu test etmen gerekir hızın yükselir ama hat kopabilir...
  13. Charles Darwin

Telefonum aynı şu durumda kaldı

Önemli değil
  14. Charles Darwin

VATAN EKSİK ÜRÜN YOLLADI

SSD kutusu mu yok yoksa kutusu var içinde SSD mi yok eğer kutunun içinde SSD parçası yoksa belki anakarta takılı göndermiş olabilirler
  15. Charles Darwin

Telefonum aynı şu durumda kaldı

Tek el moduna almayı dene bu sayede yapabilirsin
  16. Charles Darwin

Psikologa gitmek istiyorum?

Benim OKB (Takıntı) hastalığım var genellikle kontrol etme üzerine sağlık ocağına gittiğimde beni psikiyatri doktoruna yönlendirdiler psikiyatriye ehliyet için gittim fakat ücretli vezneden para yatırmam gerekti daha sonra psikiyatri doktoru bir kaç soru sordu ardından beni psikologa gönderdi ve...
  17. Charles Darwin

Servisten değişim kararı çıktı ne yapmalıyım ?

Distribütör firma ile iletişime geçmişler aynı ürünün sıfırını yollayacaklar
  18. Charles Darwin

Psikologa gitmek istiyorum?

Devlete gidersen gözükür eğer doktor sana ilaç yazarsa ve sen bunu eczaneden alırsan ileride bir ehliyet bile almak için sağlık raporu almaya gittiğinde seni psikiyatriye yönlendirir doktor geçmişini dinler daha sonra psikolog'a yönlendirir o sana bir kaç soru sorar işte yırtıcı kuş türleri, bir...
  19. Charles Darwin

Farklı bir markada talep edemezler doğru mu? Aynı marka aynı model veya bir üst modeli olmak zorunda 1753214801 Servise gönderdiğim Razer DeathAdder V3 kablolu mouse idi
  20. Charles Darwin

Yaklaşık 1 hafta önce Razer DeathAdder V3 model mouse'umu scroll tekerleği sorunu nedeniyle teknik servise göndermiştim. Bugün dönüş yapıldı ve iade veya değişim kararı çıktığı bilgisi verildi. Ürünü 2023 yılında oldukça uygun bir fiyata almıştım. Ancak şu an sıfır fiyatı 2.500 TL civarına...
Geri