Arama sonuçları: *

1. İnFless

Cs2 seçkin ilerlemiyor

youtube'da zibilyon tane ayar videosu var bulup yapabilirsin
  2. İnFless

S25 mi almalıyım İphone 15 mi

Hocam bu kafayla düşünürseniz iphone da alsanız aynı yorumu yapardınız bence sorun telefonda değil ama :D
  3. İnFless

Şuan vpn ve dnssiz discorda girebilen varmi?

o nasıl oluyor hocam be
  4. İnFless

Yardım Manyetik %75 lik bir klavye lazım

Hocam bu bütçede manyetik alırsanız diğer özelliklerden feragat etmeniz gerekiyor onu da göz önünde bulundurun
  5. İnFless

Monitörde siyah çizgi var

hocam çizgi boydan boya değil işte onu söylemek istedim . sağ alt köşeden başlıyor biyerde bitiyor . Kablo değiştirdim birde kabloyu söktüm , gelen sinyal yok ekranında da bu çizgi beliriyor o yüzden ekran kartından olduğunu düşünmüyorum
  6. İnFless

Süperlight 2 mi atk A9 ultimate mi

Bu kişiden kişiye değişir sizde avantaj olması daha ağır mouse'a alışan biri için avantaj olmaz
  7. İnFless

Hocam sorun monitörde sanırım . Hiçbir kablo takmayınca gelen sinyal yok ekranında bile bu çizgi görünüyor
  8. İnFless

2k 27’’ Monitör önerir misiniz??

istediğiniz kriterleri karşılayan 24 inch monitörler de var hocam . https://www.hepsiburada.com/aoc-24-5-q25g4sr-0-3ms-300hz-hdmi-displayport-fast-ips-2k-gaming-monitor-p-HBCV0000AERSCS-yorumlari
  9. İnFless

Medal üzerinden 4:3 kayıt alma

Ekran çözünürlüğün neyse ona göre alır muhtemelen
  10. İnFless

2k 27’’ Monitör önerir misiniz??

Hocam daha çok fps oynuyorsanız 24 inch daha uygun olmaz mı?
  11. İnFless

Görev çubuğunun sağ tarafında böyle bir çizgi var . Steam logosuna gelince kayboluyor .
  12. İnFless

Klavye ve mouse önerisi2. elde olur

Hocam bütçeniz ikisi için toplam 1800tl değil mi?
  13. İnFless

Alüminyum kasa manyetik klavye önerir misiniz?

O bütçeye iki kriter birden zor hocam . https://www.gaming.gen.tr/urun/584780/akko-mod-007b-he-pc-santorini-hall-effect-manyetik-switch-8k-hz-rgb-kablosuz-mekanik-gaming-klavye/?srsltid=AfmBOorGelm9a7f4pLiY6xBk86FJ4XFEjEbiYqb70XHoxD8_W_IOO60CHmA 7-8k bandına çıkarsanız birsürü alternatif...
  14. İnFless

Çözüldü✓ ASUS gaming kulaklık önerir misiniz kablolu mu alınmalı kablosuz mu

Bass'ları biraz kısıtlı olduğu için ses kasma konusunda memnun kalırsınız diye düşünüyorum . bass ses kasmak için iyi bir şey değil . 1770500491 Ergonomi konusunda ise dediğim gibi herkesin kulağına uymayabilir benim de vazgeçme sebebim buydu
  15. İnFless

Almayı düşündüm aslında ama sonra başka modelde karar kıldım 1770500056 Kulaklık kötü değil ama biraz lüks ve marka adı yüzünden pahalı bir kulaklık bunu göz önünde bulundurarak alın . Aynı anda 3 cihaza bağlanma , speednova gibi teknolojiler kulaklığın fiyatını şişiriyor . Onun dışında ses...
  16. İnFless

Hocam kabloluya göre kıyaslarsanız elbette bir gecikme olacaktır ama güncel cihazlar ultra düşük gecikmeli dongle'lar ile geliyor . Gecikme yönünde bir şüpheniz varsa olmasın . Sadece kağıt üstünde gecikme daha fazla olacak hissedebileceğiniz bir fark değil o. 1770499877
  17. İnFless

İlla asus istiyorsanız o bütçe için Rog Delta II var . Gecikme olacağını zannetmiyorum .
  18. İnFless

Ets2 gamepad joystick bırakınca direksiyonu toplamıyor

Ayarlarda direksiyon merkezlemesi açık mı?
  19. İnFless

Razer Blackshark V2 X kulaklık uygulaması var mı?

Hayır yok . Sadece sanal 7.1 aktifleştirmek için razer surround sound uygulamasını indirip kutunun içinden çıkan kod ile uygulamayı aktifleştirebilirsin .
Geri