Arama sonuçları: *

1. Speârz

6 Yıllık Gmail Hesabım Çalındı

Çalan şahıs telefon numarasını kurtarma e postasını değiştirdiği için oradan bir sonuç alamıyorum.
  2. Speârz

6 Yıllık Gmail Hesabım Çalındı

Merhaba 3 gün önce öğle saatlerinde Çin'den bir şahıs giriş yapmaya çalıştı ve bende reddettim.Ardından 2 dakika sonra direk beni oturumdan attı ve ; şifreyi,kurtarma e postası,telefon numarası gibi bilgileri değiştirdi. Hesabı tamamen ben kurdum tüm koyduğum şifreler ezberimde tüm soruların...
  3. Speârz

Bu ramler alınır mı ?

Kesinlikle bu fiyata değer.
  4. Speârz

Kulaklık Ve Klavye -900TL-

Her firmada bazen böyle sorunlar çıkabilir.Ayriyeten 2 yıl garanti kapsamı mevcut.
  5. Speârz

Galiba deneyimlediniz ki alıcıya almamasını öneriyorsunuz?
  6. Speârz

G213 Alacaksın ve tuşlara uzun zamanda basmayacak :D
  7. Speârz

Verdiğim linkteki site tamamen güvenilir 2 yıl garantiside mevcut üstte yazılan klavye sorunlu lafına aldırış etmemenizi öneririm :)
  8. Speârz

Üçlü Priz Önerebilir misiniz?

Viko alabilirsin dostum :D
  9. Speârz

Fiyat performans denebilir. 1623438683 Klavye sorunlu lafını açar mısınız biraz daha? Ürün açıklamalarına ve açılımlarında konforunda hiç bir sorun yok?
  10. Speârz

.dll dosyası eksik hatası

Dostum DLL yüklemek zararlı bir update değil! Eksik bilgisayar veyahut oyun dosyalarını gereken işletim sistemine göre update etmek sorunu çözmeye yarıyacaktır yanlış bilgiler vermeyiniz.
  11. Speârz

Bu Mousepad Alınır mı? + Mousepad Önerisi

Kusura bakmayın bütçeyi göremedim.Onun harici kokusu ve uzun ömürlülüğü ve katılan hoş RGB renkleri ile; https://www.trendyol.com/antech/rgb-duz-siyah-80-30-cm-gaming-oyuncu-mousepad-p-33274365 Daha uygun bütçelilerde mevcut orası sizin zevkinize kalmış.
  12. Speârz

Önerdikleriniz gayet güzel ayriyeten bunlarada göz atabilirsiniz; Klavye : https://www.teknosa.com/logitech-g213-prodigy-tr-gaming-klavye-920008094-p-125088753 Kulaklık ...
  13. Speârz

Bu Mousepad Alınır mı? + Mousepad Önerisi

Bütçe belirtin size en iyisini önereceğim.
  14. Speârz

DLL (Dinamik bağlantı kitaplık dosyası) indirmek neden zararlı? Eksik dosyayı gereken klasöre geçiriyoruz ve gereken yerine gelince program çalışıyor?
  15. Speârz

Discord nitro yüklenme ekranında kalıyor

Birde VPN ile deneyebilir misiniz rica etsem.
  16. Speârz

Merhabalar.Oyununuzun dosya konumuna veyahut gereken klasöre aşağıya bıraktığım linkten indireceğiniz dllyi uygun dosya klasörüne atınız.Sorun çözülecektir. DLL ; https://www.dlldosyaindir.com/physxloader-dll/ Gereken işletim sistemi v.s bilgileri kendiniz doldurup indirebilirsiniz.
  17. Speârz

Japonya dan ekran kartı almak mantıklı mı?

Amazon sitesinden ürün deneyimim oldu.Güvenilir bir mağazadan aldım.Sizde mağaza yorumlarına ve puanlarına bakarak alıp almama durumuna kesin bir karar vermiş olursunuz.
  18. Speârz

Discord nitro yüklenme ekranında kalıyor

Google geçmiş ayarlarınızı sıfırlamayı deneyebilirsiniz.
  19. Speârz

Japonya dan ekran kartı almak mantıklı mı?

Merhabalar.Aldığınız siteye,mağazaya göre yorumlar fikirler değişkenlik gösterebilir onun harici güvenilir yurt dışı sitelerinden tabi ki alınabilir. 1623437883 Neden almamasını söylüyorsunuz?
Top Bottom