Arama sonuçları: *

1. G

lolü otomatik ssd ye indiriyor

kurarken de oradan seçtiğimi belirtmiştim
  2. G

lolü otomatik ssd ye indiriyor

Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma lol indirirken otomatik ssdye indiriyor hem windowsdan hem de chromeden hdd seçtim ona rağmen hala ssd ye kuruyor oyunun kurarken de hdd seçiyorum fakat fayda etmiyor
  3. G

Nereden kaliteli puro bulabilirim

Merhaba nereden kaliteli uygun fiyatlı puro bulabilirim veya hangi güvenilir siteden sipariş edebilirim puro seven biriyim ve en son aldığım toscanello fındıklı bandrollü puro içerken hiç bir tat alamadım kokusu falan varda öyle bir aroma falan yoktu yani fiyatı baya pahalıydı
  4. G

.

Bu mouse padi kullanıyorum bi 4 yıldır artık haliyle erimeye başladı böyle masaya falan yapıştı birazı bunun bana bi zararı olur mu ileride kolum falan kesilmez dimi zaten mouse da bozuldu kesin mouse padden dolayı optiğine bir şeyler oldu git gel yapmaya falan başladı
  5. G

Mike Tyson hala çok güçlü müdür ?

meydan okuyan kim ?
  6. G

galiba Mike Tyson adamı uyarmış bide yani muhtemelen parası yoktu dayak yiyip zengin adama dava açıp para alacaktı falan filan boş yapıyorum adam gerçekten geri zekalı şu haline bak az bile yapmış bence :D
  7. G

evet videosu da var hatta anlamadığım bir olay Mike Tyson gibi bir adamı neden sinir edersin ki iyi yapmış ama kral
  8. G

onunla ringe çıkanlar kaybetmelerinin bir nedeni ise Mike dan korkmalarıydı bence 1655985757 :D
  9. G

evet öyleydi
  10. G

:) bu adamın tarzına özeniyorum ya gerçekten mükemmel bir tarzı var fazla iyi
  11. G

Adam 55 yaşında hala çok güçlü müdür mesela 3 kişiyle dövüşebilir mi eski hali olsa 7 8 kişiyle bile dövüşürdü bence
  12. G

Uyku düzenim yok boyum kısa kalır mı

yok ya hayır düşündüğüm şey değildir umarım bakıyorum şimdi.
  13. G

belki 2 3 cm daha uzarsın öyle düşünme yine de boyun gayet iyi :) 1654900136 Umarım bir şekilde düzeltebilirim gerçekten nefret ediyorum bu durumdan
  14. G

Herkese merhaba sorum şu çok belirsiz uyuyorum bu boyuma etki eder mi son 2 3 haftadır 3 4 gibi yada 6 7 gibi uyuyorum boyum kısa kalır mı çok saçma bir soru ama ne bileyim bu olayı düzeltemiyorum havanın sıcak olmasıyla ben asla uyuyamıyorum evde tek klima var oda benim odamda değil vantilatör...
  15. G

2. el steelseries arctis 3 alınır mı

sizce corsair hs35 pediolur mu ona
  16. G

190 tl ama adam pedlerini vermiyor kendim corsair hs35 pedi takıcam 1654382356 yani takıcam derken olursa olmazsa bantlarım veya işte bi şekilde kullanıp ilreide yeni ped alırım
  17. G

Herkese merhaba 2. el arctis 3 almayı düşünüyorum normalde hijyene baya önem veririm ama malum her şey çok pahalandı 2. elden başka şansım kalmadı ve arctis 3 almayı düşünüyorum kafa bandı çıkartılıp yıkanabilir aynı şekilde pedleri de öyle sizce yeterince hijyenik olur mu belki pedlerini...
  18. G

Tanimadiğim Bi̇r Kedi̇ Boynuma Çi̇zi̇k Atti Kuduz Olur Muyum??

Tatanoz aşısı oldum arkadaşlar oradaki doktor hiç bir şey olmaz dedi kanamadığı için pazartesi gidip kuduz da olcam şuan içim rahat 😀
  19. G

evet şimdi giyinip çıkacağım abimle gideceğiz daha 24 saat geçmedi
  20. G

daha önce arkadaşımın kedisi de pençe atmıştı hafif derindi o kanadı vs onda hiç bir şey olmadı arkadaşımın kedisi 10 yıldır bakıyor genellikle kendi fazla dışarı çıkmıyor hatta evden çıkmaya korkuyor bile denebilir başka kedilerle takılmıyor zaten kısırlaştırılmış bir kedi ondan bir şey...
Geri