Arama sonuçları: *

1. X

Yardım Güncellemedeki sıfırlanan ayar

DDu yaz google indir onla driver silcem temiz ce geri yüflemek içinde aygit yönetici gir baslattan görüntü bagdastırıcına gir ordan saglık güncelle de
  2. X

Yardım Asus Rog Thor 1200W Takınca Sistem Çalışmıyor

Araştırdım güçlü yetiyor 1200 wat anakartlada uyumlu ama hata veriyor görüntü gelmiyor asys rog b550xe anakartta 2 kere sıfırın getirdim asus rog thor psu nun ikiside aynı hatayı yaptı 1629580775 2 adet rog thor 1200 watt geldi ikiside hata verdi aynı sekil
  3. X

Yardım Asus Rog Thor 1200W Takınca Sistem Çalışmıyor

Merhaba arkadaslar sistemim asus rog thor 1200 wat amd ryzen 5 5600x ram g ski̇ll 3600 cl 16 2x8 anakart asus rog gami̇ng wi̇fi̇ b550xe ekran kartim asus rog rtx 3070 1 adet samsung 980 pro bi̇ adet sandi̇sk ultura var 2 si̇de 500 gb m2 si̇mdi̇ sorun surda başliyor beni̇m eski̇ psu gemetech 750...
  4. X

Öneri KASA FANI YÜKSELTME [ARGB DEĞİL RGB]

9 adet gamepower kit var kumandalı hem anakart hemde kumanda üzerinden kontrol edebilirsiniz bi adet size argb rgb dönüştürücü kabloda veririm ısık hız mod olarak kontrol edilebiliyor uygun fiyattan veririm instegram bırakın faturalı garantili sıfır ürün
  5. X

Yardım Kasa Argb Fan Kotrolcü Öneri

Elimde gamepower kit var uyumlu anakart ve kontrolcü üzerinden kontrol ediliyor hız renk mod olarak 9 adet + kontrolcü veriyorum uyguna bırakırım lazımsa faturalı garantili sıfır ürünler
Top Bottom