Arama sonuçları: *

1. A

100k Civarına Laptop Öneri

Kardeşim için laptop bakıyoruz bilgisayar mühendisliği okuyor ama ana maç oyun
  2. A

🔥İndirim Blic Bluetooth 5.4 Soundbar Satıcı Takip ile 549₺

Aynı anda iki tanesi senkron kullanilabilirmi
  3. A

Iphone 18 Pro Almalıyım

Cevap gelmez diye konu açtım forumda olay çıktı. Ben şunu eklemek istiyorum şuan kullandığım mi 11t pro aldığımda yurt dışı olduğunu varsaymazsak iphone 13 le aynı fiyattı. Şuan iPhone 13 hala kullanılabilirken benim telefon bir sürü yerinden arıza veriyor. iPhone un stabilliği bana çekici...
  4. A

Iphone 18 Pro Almalıyım

Hayatımda hiç iPhone kullanmadım hep istedim ama ailem iPhone'un popüler kültürün ürünü olduğunu savundu. Beyaz yaka olarak işe başladım ofiste herkes iPhone kullanıyor. Benim bataryası ölmüş ekranı kırılmış yurtdışı Xiaomi çok sırıtıyor. Birinden bir dosya belge istesem airdropla atıyım diyor...
  5. A

🔥İndirim Case 4u 2 Portlu 30w Şarj Aleti 199 TL - 6 Yıl Garantili!

Ucuz şarj aleti alacak kadar zengin değilim.
  6. A

🔥İndirim Bıc Flex 4 Erkek Tıraş Bıçağı 3'lü 100 Lira

3 yıldır proglide 5 kullanıyorum çok rahat başlarda çenemin orayı kesiyordum ama şimdi çatır çutur dikkat etmeden oluyorum hiç bişey olmuyor. Oneblade pro aldım geçen daha kolay olur diye rafa attım kullanmıyorum. Proglide gerçekten güzel sadece sakal biraz uzarsa zorluyor
  7. A

🔥İndirim Bıc Flex 4 Erkek Tıraş Bıçağı 3'lü 100 Lira

Gilette mach3 veya proglide 5 e göre nasıl
  8. A

Kiyafetlerdeki Beyaz Tüylenmeler Nasıl Temizlenir

Çoğunlukla koyu renk giyiniyorum. Tişörtlerim daha 3. 4. Yıkamadan üzerleri sanki renkleri atmış gibi beyaz beyaz tüy toz oluyor. Normalde kurutma makinesi olsa sanırım bunlar gidiyormuş ama kurutma makinem yok. Bir arkadaş ikeadaki kedi tüyü toplama filosunu önerdi aldım denedim gerçekten...
  9. A

Yurtdışı Xiaomi 17 Ultra Alınır mı?

Bende direnç kayıtlı mi11t pro kullanıyorum. Açıkçası şunu söylemem lazım deneysel teknolojiler kullanılıyor ve uzun vade iyi sonuç vermiyor . 120w hızlı şarj sağ olsun 2 yıl sonunda batarya fena cortladı, batarya değişimi yapıldı bu seferde şarj flexi gitti onu değiştirdim. Flexin takıldığı...
  10. A

1 Aylık Telefon Nerden Kiralayabilirim

Telefonum zar zor çalışıyor bu nedenle işlerim aksıyor önümüzdeki ayda bir miktar para gelicek onunla telefon alıcam. Bana 1 aylık telefon kiralıcak bir yer lazım
  11. A

Gürgençler Alışveriş Kredisi Bölünüyor Mu

iPhone almayı düşünüyorum, alışveriş kredisi ile alıcam elimd sabır miktar nakitimde var hemde tek seferde bir telefon parası kadar kredi çıkmıyor bana. Bir kısmını alışveriş kredisi ile bir kısmını da nakit ile ödeme gibi bir seçenek var mı
  12. A

Ankara'da Xiaomi Telefon Tamir Ettircek Yer Önerisi

Mi11t pro telefonum var şarj olmuyor, şarjı hep yüzde 15 gösteriyor. Ankara'da iyi bir usta arıyorum
  13. A

Yardım S26 Kayıtlı Vs Iphone 17pro Yurt Dışı

İkosu duydum, çok problemli bir cihaz olduğunuda duydum
  14. A

Yardım S26 Kayıtlı Vs Iphone 17pro Yurt Dışı

Yurt dışı iPhone u nasıl kullanmayı planlıyorsunuz IMEI süresi bitince
  15. A

3d Baskı Makinası Önerisi

2k daha koyup bambulab A1 alın bence verdiğiniz farkın hakkını fazlasıyla verir
  16. A

Rc Uçağımda Kontrol Yüzeylerindeki Teller Bükülüyor Nasıl Çözerim

Hocam kullandığınız tel çok ince veuygun değil yaylık Çelik tel kullanmalısınız eski şemsiyelerden sökebilirisniz
  17. A

Philips Oneblade Balonu

Yıllardır forumlarda herkesin önermesi nedeniyle daha pratik hızlı olmak için Oneblade aldim, pili falanda daha uzundur gitsen ve ayarlı başlığı nedeniyle pro versiyondan aldım. Şunu diyebilirim rahatlıkla son 1 haftadır tıraş olabilmek için erken kalkıyorum. Önceden proglide jilet ve tıraş Jeli...
Geri