Arama sonuçları: *

1. A

2+ litre Cam Suluk Önerisi

Hocam hem cam olacak hemde 2L olucak. Kısaca yanımda 5kg ağırlığında matara ile dolaşmak istiyorum diyosun. Çelik termoslara bak bence
  2. A

Tümü min sipariş tutarının altında sipariş verme yöntemi düzeltildi mi

Eskiden temuda tam ödemeden önce ürünü bı ürünü silersek min sipariş tutarının altında sipariş verebiliyorduk. Şuan deniyorum olmuyor düzeltildi mi bu
  3. A

Komşunun Horozu Nereye Şikayet Edilir?

Konuşarak veya polisle halledemezseniz fare yemleri var balkondan camdan aşağıya doğru atın. Tavuklar onları yiyince ses seda kalmaz
  4. A

Acemiye Araba Önerisi

200 bine temiz bir clio1 bulursun ufak tefek sehir içinde rahat oluyor az yakıyor. Performansı üzmez ben kullanıyorum memnunum. O paraya temiz Albea hele 1.6 imkansız. Bahsettiğin kasa Civicleri kullandım yeni başlayan biri için fazla seri arabalar
  5. A

Android den ios a airdrop gönderebilirmiyim

Xiaomi telefonum ve iPad'in var. Basit bir resimi göndermek bile uğraştırıyor. İpadde WhatsApp falanda yok. Airdrop u Android de kullanmamı sağlıcak bir uygulama varmı ipade uygulama indirmeden
  6. A

Cnc işlerinde çalışmaya başlamak

Bazı belediyelerin falan CNC kursu oluyor ücretsiz 3 ay falan sürüyor onlara gidebilirsin
  7. A

Mouse hassasiyet dpi ve yenileme hızı ayarı nasıl olmalı

Ajazz aj159 apex aldım. İlk defa oyuncu mouse kullanıyorum. Bir mouse da dpi ayarı var birde oyunda hassasiyet ayarları var. Dpi ayarını en yükseğe çekip oyundan hassasiyet ayarını mı düşürmek daha iyi olur. Yoksa dpi ı en düşüğe getirip oyundan hassasiyeti mi arttırmak lazım. Dpi ayarlamak...
  8. A

Yardım AJAZZ AJ159 PRO HAKKINDA

Ben apex kullanıyorum driver sıkıntısı yasamadim
  9. A

Öneri Xdrive 15li, Toryum vs Hawk fab v4

Diğerlerini bilmiyorum ama hawk fab kullanıyorum memnunum kardeşime de aldım o da memnun
  10. A

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Sipariş bu gün gümrüğe vardı kaç güne elime ulaşır
  11. A

Ucuz kaliteli güneş gözlüğü önerisi

Normalde RayBan güzel bir güneş gözlüğüm vardı ama çaldırdım. Damla tipi veya pilot gözlüğü olan geçen tipte gözlüklere bakıyorum. Trendyol da en çok satan claes diye bir yer vardı ordan aldım 350tp civarına. Çok dandik bir şey geldi. 1000tl altına önerebileceginiz bir yer veya marka var mı
  12. A

Ajazzlardaki MCU olayı ne

Nerdeyse 600 sayfa oldu konusu bilgisayarı olmayanın bile alası gelmiştir 1730668221 Pardon 700 sayfayı geçmiş 1730668240 Forumda bir liste var mı en uzun konular diye
  13. A

Ajazzlardaki MCU olayı ne

Ajazz 159 apex aldım forumda bir tartışma var nordic mcu var yok. Mcu yla ilgili nasıl bir sorun oluyor. Bazıları 8k da kullanınca takılıyor falan yazmış tek sorun oysa 4k da kullanırım 600tl ye kablosuz mouse aldım aynı fiyata daha iyisi yok gibi şuan a4tech saçma bir mouse kullanıyom
  14. A

Kedi çok pis yardım edermisiniz

Kedilere normalde tuvalet eğitimini annesi verir. Ama kakasini arkasında kalmasının nedeni ishal olması olabilir. Tehlikelidir. İshal olup olmadığını kontrol et olduysa tekrar bir veterinere göstermende fayda var
  15. A

Metro market ucuz bir yer mi

Arkadaşlarımdan duydum ucuz diye, özellikle dondurulmuş hazır şeyler almak istiyorum öğrenci evinde çok iyi oluyor. İnternette fiyat listesi gibi bişey bulamadım fiyatları nasıl
  16. A

524 sayfa olmuş bir ürün hakkında bundan daha uzun bir konu var mı ki 1730569954 Dün sipariş verdik ortlama kaç güne elimde olur
  17. A

Arkadaşlar mavi istiyordum turuncu aldım bu müşteri hizmetlerine yazıp değiştirme nasıl yapılıyor
  18. A

Evet Manisa Olur hocam özelden yazabilirmisin
Top Bottom