200 bine temiz bir clio1 bulursun ufak tefek sehir içinde rahat oluyor az yakıyor. Performansı üzmez ben kullanıyorum memnunum. O paraya temiz Albea hele 1.6 imkansız. Bahsettiğin kasa Civicleri kullandım yeni başlayan biri için fazla seri arabalar
Xiaomi telefonum ve iPad'in var. Basit bir resimi göndermek bile uğraştırıyor. İpadde WhatsApp falanda yok. Airdrop u Android de kullanmamı sağlıcak bir uygulama varmı ipade uygulama indirmeden
Ajazz aj159 apex aldım. İlk defa oyuncu mouse kullanıyorum. Bir mouse da dpi ayarı var birde oyunda hassasiyet ayarları var. Dpi ayarını en yükseğe çekip oyundan hassasiyet ayarını mı düşürmek daha iyi olur. Yoksa dpi ı en düşüğe getirip oyundan hassasiyeti mi arttırmak lazım.
Dpi ayarlamak...
Normalde RayBan güzel bir güneş gözlüğüm vardı ama çaldırdım.
Damla tipi veya pilot gözlüğü olan geçen tipte gözlüklere bakıyorum. Trendyol da en çok satan claes diye bir yer vardı ordan aldım 350tp civarına. Çok dandik bir şey geldi. 1000tl altına önerebileceginiz bir yer veya marka var mı
Nerdeyse 600 sayfa oldu konusu bilgisayarı olmayanın bile alası gelmiştir
1730668221
Pardon 700 sayfayı geçmiş
1730668240
Forumda bir liste var mı en uzun konular diye
Ajazz 159 apex aldım forumda bir tartışma var nordic mcu var yok. Mcu yla ilgili nasıl bir sorun oluyor. Bazıları 8k da kullanınca takılıyor falan yazmış tek sorun oysa 4k da kullanırım 600tl ye kablosuz mouse aldım aynı fiyata daha iyisi yok gibi şuan a4tech saçma bir mouse kullanıyom
Kedilere normalde tuvalet eğitimini annesi verir. Ama kakasini arkasında kalmasının nedeni ishal olması olabilir. Tehlikelidir. İshal olup olmadığını kontrol et olduysa tekrar bir veterinere göstermende fayda var
Arkadaşlarımdan duydum ucuz diye, özellikle dondurulmuş hazır şeyler almak istiyorum öğrenci evinde çok iyi oluyor. İnternette fiyat listesi gibi bişey bulamadım fiyatları nasıl