Arama sonuçları: *

1. E

DJ İşleri için laptop önerisi

Ne kadar az olursa o kadar iyi ama idare eder gibi.9000 lira gibi bir bütçem var
  2. E

DJ İşleri için laptop önerisi

Merhabalar herkese.Rekordbox gibi programları sorunsuz çalıştırabilecek ve ddj 400 controllera güç sağlayabilecek ucuz bir laptop arıyorum.Lütfen yardım ediiin.Önerilerinizi bekliyorum
  3. E

DDJ 400 İle Çalışacak Laptop Önerisi

Merhaba arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum rekordbox çalıştırabilecek ve DDJ 400 Mixera güç sağlayabilecek usb portu olan önerileriniz nedir?
  4. E

KLAVYE SODA DÖKÜLDÜ SWITCHLER KÖTÜ

İade Dicekler 20 Gün Bakıp Servise Göndermem =/ 1624303159 Abi Nasıl Yıkasam Be ÷/
  5. E

Evet Ama Daha İçi Kurumamıştır Geçer Belki =/
  6. E

Sıvı Döküldü Sıvııı 1624302908 Saç Kurutma Makinesi Devrelerine Zarar Vermezmi? Bence 2 Güne Beklesem Düzelebilir,Sabırlıyımdır Beklerim
  7. E

Klavyeye Soda Döküldü Sabah Konularımdan Bakabilirsiniz Şuan Her Tuş Basıyor Ama Switchlerden Bazılarından Az Ses Geliyor Ve Basınca Çok Yavaş Kalkıyor Yani Yapışkan.Sizce Ne Yapsam Klavye KB-R17 Blue Switchi Var 1624302290 Sizce Beklesem 2 Gün Kuruyunca Düzelirmi?
  8. E

Klavye Switchinden Ses Çıkmıyor Ve Yavaş Kalkıyor.

Beyler Giderek Kötüleşiyor Nasıl Yıkasam Sizce 1624284678 Hemen Başlıyorum Bütün Switchleri Yıkayacağım Sanırsam :/
  9. E

Adam Gibi Kapatırım Ama Temizlesem Gidermi Yapışkanlığı ?
  10. E

Switchte Çıkıyor 1624283459 Tuşlarda Sıkıntı Yok Ama Switchi Nasıl Yıkarım?
  11. E

Mekanik Klavye Tuşlar Çıkıyor Ama Tuşta Değil Switch Yavaşladı
  12. E

Klavyeye Soda Döktüm Yanlışlıkla Sonra Müdahale Ettim Kurudu Ama Şuan 2 Adet Tuşun Switchi Yavaş Kalkıyor Yapış Yapış Ne Yapsam Nasıl Temizlerim? 1624281934 Bu Arada Çalışıyor Tuşlar
  13. E

ACİL KLAVYEYE SODA DÖKÜLDÜ

Sonuç:Klavyeyi Tamamen Açtım Kurumasını Bekledim Sadece Spacete Biraz Sıkıntı Var Çok Yapış Yapış Onun Dışında Sorun Çıkmadı
  14. E

Klavyeyi Açtım Biraz Islak Devresi Ne Yapsam? 1624274911 Böyle Şuan
  15. E

Nasıl Yıkasam Tuşları Yıkasam Suyla Yetermi?
  16. E

Yok Beyaz Film
  17. E

Yok Tuşları Temizliyeceğim Klavyeyi Değil.
  18. E

Ters Çevirdim Şuan Bekliyor Saç Kurutma Makinesiyle Kurutsam? Birde Tuşları Nasıl Temizlesem Sence?
  19. E

Beyler Klavyeye Limonlu Soda Döktüm Yanlışlıkla Klavye Rampage Hemen Ters Çevirdim Vurdum Suyu Çıksın Diye Şimdide Tüm Tuşlarını Söktüm Ters Bekletiyorum Ne Yapsam Sizce? Birde Tuşlar Yapış Yapış Oldu Bir Kovaya Atıp Yıkasam Nasıl Olur? Nasıl Yıkasam Sizce?
  20. E

Yayın Ayarları Yardım Pls

1070 TI Evet Nvidia
Geri