Arama sonuçları: *

1. RUZtayler1771

L Masa Önerisi Ölçüler Var

L masa almak istiyorum ama çok aradagim şeyi buldum diyemem ölçü aldım şöyle çıktı L tarafı 80 uzunlukta 120 olacak çok farketmez
  2. RUZtayler1771

Ps 5 Orjinal İthalatçi Kol

arkadaşlar orjinalliğinden emin değilim bilgili kişiler varsa doğrulayabilirmi https://www.trendyol.com/mmctech/ps5-uyumlu-kol-dualsense-controller-p-1096849090
  3. RUZtayler1771

Ps 5 İçin TV Önerisi

arkadaşlar bütçe max 15k ps5 oynayacağım hz önemli değil monitör var 180hz 1080p ama küçük ve masada olduğu için rahat değil aksine ben televizyonla salonda klima karşısında oynayacağım ona göre öneri yaparsanız sevinirim
  4. RUZtayler1771

2.El Xbox Series X Alacak Kişi Nelere Dikkat Etmeli

20 25 bandında almayı düşünüyorum garanti olmayacak muhtemelen ,ilk defa xbox sahibi olacağım, başka bi konsol önerecekseniz lütfen önermeyin en baştan, model vs dikkat etmem gereken maddeler varsa yazarsanız sevinirim
  5. RUZtayler1771

Xbox 360 Model Önerisi

ikinci el alacağım aklımda xbox 360 e kasa var fiyat bütcem 2.5 3k tek kol kırılmamış almayı düşünüyorum oyun koleksiyonu yapmayı düşünüyorum zamanla
  6. RUZtayler1771

1800 TL Bütçe Kulaklık Önerisi

1800 TL'ye Spor günlük kullanım için kulaklık arıyorum aklımda JBL 520bt var almadan bu sorayim dedim kulakici duruma göre alabilirim kulakustu önerilerinizi bekliyorum Max butce 1800
  7. xbox series s
    Closed

Alınır xbox series s

xbox series s alınır sahibinden param güvende üzerinden alacağım cihaz tamir görmemiş temiz kullanılmış olsa iyi olur minimum tek kol bütçem 12 13 sahibindende komisyon var ona göre satmayı düşünen varsa dönebilir gardropstanda alabilirim
  8. RUZtayler1771

Ikinci El PlayStation Almayı Düşünüyorum

cihaz için bütçem bukadar oyunlar için değil
  9. RUZtayler1771

Ikinci El PlayStation Almayı Düşünüyorum

ilk defa playstation alacağım malum 0 fiyatları pahalı max bütce 25 24 zaman ayırıp ilan atarsanız sevinirim sarı siteden alacağım cdli olması önemli https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyunculara-ozel-oyun-konsolu-ps5-cd-suruculu-super-temiz-1326248920/detay
  10. RUZtayler1771

Kasılmalı oyun önerisi

grafikleri iyi son zamanlarda çıkmış iyi oyuncu kitlesine sahip kendi piyasası olan bir oyun arıyorum şöyle oynarken sıkılmadan saatlerce oynayıp yeni şeyler öğrenmek isteyeceğim tarzda
  11. RUZtayler1771

2k kablosuz mouse önerisi

şuan elimde ona yakın kalitede bir mouse var 1.5 sene falandır kullanıyorum takılmalar başladı oyüzden değiştereceğim
  12. RUZtayler1771

prosu stokta olsa onu alırdım 1k bu prosu 8k destekli dongleda veriyorlarmıs 2300tlye falanda çıkabilirim
  13. RUZtayler1771

mümkünse kablosuz fps oyunları oynuyorum genelde kroniği olmasa yeter
  14. RUZtayler1771

2 Yıllık Aşçılık Okunurmu ?

Arkadaşlar bu sene sınav senem ve bölüm kararı vermek istiyorum seveceğim işi yapmak istiyorum diye gastronomi okurum dedim fakat düşündüğümden çok farklıymış o yüzden gastronomiyi askıya aldım ve aşçılık okuyan varsa fikirlerini almak istiyorum universitede neler yapıyorsunuz hangi universiteyi...
  15. RUZtayler1771

🔥İndirim PcKolik Doğum Günü Fırsatları Geldi

benim şuan ki sistem 4060 i3 12100f 16kya aldım geçen sene bu kampanyada
  16. RUZtayler1771

Öneri Samsung almayın pişmanlık

evet benim
  17. RUZtayler1771

Kızlarla konuşmanın cringe gelmesi

normaldir herşeyi yapmacık geliyordur
  18. RUZtayler1771

türkçe öğrenin sonra tartışırız
  19. RUZtayler1771

o yüzden bu monitör hakkında tonca forum var mankafa bi sen akıllısın zaten bok gibi monitör
  20. RUZtayler1771

Öneri Takas Yapmalımıyım 🤔🤔

değmez fakat telefon ihtiyacınız varsa bilemem
Geri