Arama sonuçları: *

1. kullanıcı_ohmygosh

Max 200₺ Bluetooth kulaklık önerileriniz.

GT1 Plus ile arasında kalmıştım ama GT1 Plus tercih ettim hafifliğinden dolayı. Teşekkürler!
  2. kullanıcı_ohmygosh

Max 200₺ Bluetooth kulaklık önerileriniz.

Şuan kullandığım Mi Earbuds Basic (ilk nesil olan) çok sıklıkla kendi kendine kapanma, bağlantı kopması, tarafların birbirini unutması vs. gibi hatalardan dolayı kulaklık değiştirmeyi düşünüyorum. Maksimum 200₺ olan Bluetooth kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Aklımda Haylou GT1 Pro var, ne...
  3. kullanıcı_ohmygosh

Şimdi HDD bozuk mu, değil mi?

Bu ölümü yavaşlatmanın imkanı var mı? Ömrü uzatmanın bir imkanı yok mu?
  4. kullanıcı_ohmygosh

Şimdi HDD bozuk mu, değil mi?

Resimlerde görüldüğü gibi HDD Regenerator de bad sector falan çıkmıyor ama CrystalDisk sıkıntılı diyor anlayamadım ne yapsam. Ubuntu da 8 adet bad sector var demişti. Ne yapabilirim?
  5. kullanıcı_ohmygosh

BionTech mi SinoVac Mı Olmalıyım?

Ya kardeşim ol Sinotech bitsin gitsin.
  6. kullanıcı_ohmygosh

BionTech mi SinoVac Mı Olmalıyım?

Kesinlikle Pfizer/Biontech olmanı öneririm.
  7. kullanıcı_ohmygosh

Seagate 500gb m2 ssd alınır mı?

https://www.itopya.com/seagate-500gb-firecuda-510-nvme-m2-ssd-3450mb-okuma-2500mb-yazma-5/ Bu linkteki ürün nasıldır aydınlatırsanız sevinirim.
  8. kullanıcı_ohmygosh

7500 TL Android Telefon Önerisi

Xiaomi dışında herhangi bir marka olabilir. Kamera ve pil performansı beklentim var. Bu özellikler önde olursa sevinirim. Teşekkürler.
  9. kullanıcı_ohmygosh

Kalıcı Ücretsiz [Steam] [GOG] ARMA: Cold War Assault ücretsiz!

arkadaşlar bende arama kısmında ücretsiz diyor ama oyunun sayfasında 12₺ diyor para ver diyor neyi kaçırdım? 1624476144 kaçırmışım meğerse yaw akşam 6 da bitmiş, tüh. neyse sağlık olsun.
  10. kullanıcı_ohmygosh

Maksimum 400 TL Oyuncu Kulaklığı Tavsiyesi

Tamamdır üstadlar sağolun varolun! 1624380652 Peki hafif bir kulaklık mıdır? Ağır değildir değil mi?
  11. kullanıcı_ohmygosh

https://m.trendyol.com/hp/h320-gs-7-1-gaming-isikli-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-p-35209226/yorumlar?boutiqueId=545434&merchantId=107486&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.5.4 Bu nasıl sizce?
  12. kullanıcı_ohmygosh

Daha ucuza bir şeyler olmaz mı? 250-350 arası?
  13. kullanıcı_ohmygosh

Başlıkta istediğim gibi f/p 400₺ ye güzel mikrofonlu ve güzel ses kasabileceğim kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler!
  14. kullanıcı_ohmygosh

Sinerji Pars Sistem Nasıldır?

2 yıldır piyasanın düzelmesini bekleyen ben: 1623837673 Bu arada harbi çok pahalı ya, vaktinde max 6k idi bu tip sistemler😔.
  15. kullanıcı_ohmygosh

Windows 11 Sızdırılan Görseller!!!!

Çok Apple vari bir arayüz olmuş. Açılış sesi iyiymiş umarım kullanırlar. Windows 8 ve 10 da olduğu gibi gösterip kullanmamazlık yapmazlar.
  16. kullanıcı_ohmygosh

Format sonrası sürücüsü olmayan bilinmeyen aygıtlar.

Ekte gösterdiğim gibi bir sıkıntı var ve çözemiyorum. Özet geçeyim; ssd yükselttiğim için yeni temiz bir windows 10 kurulumu yaptım, aygıt yöneticisinde bunlar sürücüsüz diyor, windows update den de kontrol ettim ama sonuç yok, önceki ssd deki windows 10 da böyle bir olay yoktu. Cihaz kimliği...
Top Bottom