Arama sonuçları: *

1. R

32" 3-4 bin tl VA panel monitör tavsiyesi

Şu an 27" kullanıyorum, yazılımcıyım büyük ekran kullanmak iyi oluyor. Şu an 5600x+rx5500 xt8gb bir sistemim var ama ekran kartını 3070 ile değiştirmeyi düşünüyorum. Oynadığım oyunlar ya hikayeli oyunlar oluyor ya da şehir kurma gibi oyunlar oluyor rekabetçi oyunlarla pek işim yok o yüzden hem...
  2. R

@Utku Demirel @NaberlaneNEsbAtUr https://www.amazon.com.tr/dp/B08JGNVYRT/?coliid=I2D6RE0OKXD6O0&colid=29T0FWYWVGFYB&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it Şöyle bir ürün daha var sizce bu nasıldır? sRGB oranı düşük sadece.
  3. R

Aslında bütçe var ama ilk mesajda söylediğim gibi çıkmama değecek mi onu düşünüyorum, şu an için aklımda 3300 lükler var, kağıt üstünde fiyat-performans ürünü olarak görünüyor, fakat kullanıcı deneyimi ve panel kalitesini tam kestiremediğim için emin olamıyorum.
  4. R

Benim de aklımda 2. ve 3. attığım ürünler var ama AOC monitör konusunda daha iyi diye biraz daha ön planda. Monster'ı koyma sebebim de diğerlerinden çok farkı yoksa onu alayım diye ama ona da çok fazla şüphe ile yaklaşıyorum.
  5. R

Herkese merhaba bu forumda açtığım ilk konu, kuralları okudum mümkün olduğunca kurallara uygun bir konu açmaya çalıştım hatam olduysa affola :). Başlıkta belirttiğim gibi 32" bir monitör arayışındayım aklımda bir kaç model var. Fakat hangi monitöre baksam illa birileri bir sorun yaşamış oluyor...
Top Bottom