Arama sonuçları: *

1. Isofyan

Yurtdışı iphone 17 nereden alınır?

hocam dedigim gibi 3 telefon aldim problem yok anlattigim disinda(s23u server kayitli oldugu icin guncelleme gelmiyor)
  2. Isofyan

🔥İndirim World Kart Steam ve Apple-Microsoft harcamalarında Toplam 600 TL indirim Kişiye Özel

aynen tlcard. mh başlanacaktım sormak icin ama bulamadim nerden baglanacagimi
  3. Isofyan

🔥İndirim World Kart Steam ve Apple-Microsoft harcamalarında Toplam 600 TL indirim Kişiye Özel

bende indirim kazandin diyor ama ne cashback ne baska bir sey var. sonraki alimda mi indirim oluyor acaba nasil oluyo?
  4. Isofyan

Kazancın 300tl yazıyor bende ama gelen giden cashback vs yok
  5. Isofyan

🔥İndirim 🔥Hepsiburada Bil Kazan🔥

Hocam her zaman olmuyor bu
  6. Isofyan

MEGABIT PC alınır mı 41k?

Bu sistem alınır mı gözüme hoş gözüktü https://www.hepsiburada.com/gaming-pc-ddr5-8-gb-rtx-5060-14-nesil-i5-14400f-16-gb-ddr5-ram-1-tb-m-2-ssd-win11-pro-p-HBCV0000AI6PXM?magaza=MEGAB%C4%B0T-PC
  7. Isofyan

Seagate One Touch 2TB, Taşınabilir Harici Hard Disk Gümüş 3799 TL

4TB de 5400₺ değerlendirilebilir https://www.amazon.com.tr/Seagate-Parola-Harici-Sabit-Dokunu%C5%9Fla/dp/B094QXVT7Q?ref=dlx_yilin_dg_dcl_B094R1ZTGH_dt_sl14_35_pi&pf_rd_r=YJKZJ31Y1AP4HR4GMVAR&pf_rd_p=ec49bd66-239e-476e-8d1e-c29fafa4c635&th=1
  8. Isofyan

Dolap güvenilir mi? ps4pro alınır mı?

Hocam bizzat başıma geldiği için yaşadım ben. Pos ekranına kadar birebir :D
  9. Isofyan

Dolap güvenilir mi? ps4pro alınır mı?

bu wp konusmaları artık normallesti kimse yemiyor. adam sana ilan linki atacak dolap üzerinden 6000tl tutarında. site aynı dolap gibi muhtemelen kart bilgilerini girip ödersin ama ürün falan gelmez. çünkü dolap ile alaksı yok orayı sadece müşteri almak için kullanıyor. kısaca dolandırıcı
  10. Isofyan

Yurtdışı iphone 17 nereden alınır?

Hocam bi tane numara var bende ondan alıyorum ben. 15 pro, s23u, techno olmak uzere 3 telefon aldım hepsi de sorunsuz geldi. Sadece s23u için server kayıt yapmıştık güncelleme alamaıdm ama iphone kapalı kutu olacağı için problem olmaz. Vade farklı taksit de yapıyor kartlara numarasını atayım...
  11. Isofyan

SteelSeries Arctis Nova 5X Oyuncu Kulaklığı - 4.629TL

konusu acildii https://forum.donanimarsivi.com/konu/steelseries-arctis-nova-5x-4-629-tl-3-taksit.1181859/
  12. Isofyan

Araç Led Bağlantısı Sigorta Kutusuna Nasıl Yapılır?

ne demek hocam gule gule kullanin
  13. Isofyan

🔥İndirim 🔥Tuğba Kuruyemiş Antep Fıstıklı Bademli Lokum 150gr 80TL🔥

sürekli bu fiyatlara düşüyor indirim olduğunu düşünmüyorum
  14. Isofyan

Aynen hocam. Sigortadan farın +'sını al. Eksiyi direkt bağla. Fardan aldığın+'nın ucune bi düğme onun ucuna da direkt ledi tak bi dene istersen
  15. Isofyan

Hocam aleyküm selam. Sürekli yanan park çıkışı sonrası sağlam bi kablo ekle ve düğmeni koy. Düğmeden sonra neon ledin kablosunu bağla. O kadar ısınmaması gerekir öyle yaparsan. Veya parktan ziyade normal farlara da bağlayabilirsin sadece farlar açılınca yanar
  16. Isofyan

🔥İndirim 🔥TRENDYOL UYGUN300 KODU KOŞŞŞ🔥

1200tl ustu gecerli diyor
  17. Isofyan

❌İndirim Bitti! Ninja NC300EU Ice Cream Maker 6.999₺

buzluga atiyorsun hocam
  18. Isofyan

❌İndirim Bitti! Ninja NC300EU Ice Cream Maker 6.999₺

Aynen yazın bakıyordum alacaktım ben paraya kıyamadım. Bu fırsat güzel ama taksit olayı da var.
  19. Isofyan

🔥İndirim Kia Picanto Cool 1.0L GSL Amt 2025 1.179.000,00 TL

aynen fiyat fena değil. Ama bayilerde daha uygun fiyat kovalanabilir gibi geldi. Kendi sitesinde 1.26 başlangıç
  20. Isofyan

🔥İndirim Kia Picanto Cool 1.0L GSL Amt 2025 1.179.000,00 TL

bu gozler bunu da mı görecekti
Geri