Arama sonuçları: *

1. Isofyan

Yardım MODEM BAĞLANTISI KOPUYOR

yakınlarda fiber varsa bizim binaya fiber çekmeleri için turk telekom ile mi konusmak lazim acbaa direkt fibere gecsek
  2. Isofyan

Binaya gelen kablolardan olduğunu düşünmüyorum binada bir çok internet kullanan var bu zamana kadar çok sorun çıkardı. Benim eve gelen tesisatta sorun var muhtemelen 1732399552 fiber gelse fiber için ayrı kablo çekiliyor dimi
  3. Isofyan

telefon ortak ağ
  4. Isofyan

cat 6 kablo mu çekeceğiz peki
  5. Isofyan

Fiber gelse süper olacak ama o da gelmeyecek galiba bir süre daha en iyisi kendi kablomu çekmek nasıl olur bilmiyorum bakalım
  6. Isofyan

evet ev biraz eski internet sağlayıcım da kablolara ihtimal verdi ama telefondan bağlantının kopmaması beni çok şaşırttı o yüzden ona pek ihtimal vermedim
  7. Isofyan

1732396890 Hattımda kopma olabilir tamam ama böyle bi kopma mevcut ise telefonla köprü yaptığım zaman niye internet kopmuyor
  8. Isofyan

Vdsl hat kullanıyorum. Ayrıca eksiden böyle bi sorun yoktu. Bi anda ortaya çıktı ve modemin kendi kendine res atması gibi bi durumun bununla alakalı olmadığını düşünüyorum. Eğer hız ile alakalı olsa telefondan köprü yaptığım zaman yine kendini resetlerdi
  9. Isofyan

Modeme telefon aracılığı ile bağlıyken ---------------------------------------------- Modeme direkt bağlıyken
  10. Isofyan

Arkadaşlar selam, Daha önce de bir çok kez araştırmama ve konu açmama rağmen şu sorunu bi türlü çözemedim. Aynı sorunu rastlayana da rastlamadım desteklerinizi bekliyorum; Geçen sene eski bilgisayarım MSİ GE60 ile modemden kopma sorunu yaşıyordum. Çok araştırma yaptım, ip çakışır vb dediler...
  11. Isofyan

Ucuz kask kamerası önerisi.

Bana da lazimm
  12. Isofyan

❌İndirim Bitti! Karaca Home Ekosoft Beyaz Çift Kişilik Yorgan ( 195X215) 299,99 TL 🔥

Son 6 ayda sık sık düşmüş bu fiyatlara
  13. Isofyan

❌İndirim Bitti! Kellogg's Ürünlerinde 2 Al 1 Öde!!! Satıcı Hepsiburada

Granola denemek istiyorum nelo tavsiye edersiniz
  14. Isofyan

YURT DIŞI TELEFON HAKKINDA İPHONE YARDIM LÜTFEN

15 degmez 15 pro bakabilirsin illa 15 diyosan
  15. Isofyan

Playstation 5 Slim Digital Edition 1tb (İTHALATÇI GARANTİLİ) 10199 tl

Gelmez hack olayidir yinee
  16. Isofyan

🔥İndirim Mack Business X MCC-806 Laptop Sırt Çantası 249,00TL

Zorla aldircaniz yani sundan
  17. Isofyan

🔥İndirim 60 BAMBU ÇORAP 260TL 5 AL 1 ÖDE

Bana da iptal geldi
  18. Isofyan

❌İndirim Bitti! Acer Nitro 5 i5-12450H 8 GB 512 GB SSD RTX 4050 21.999 TL

Valla cok vakit kalmiyor artik eskisi kadar ama oynadigim kadari ile memnunum
  19. Isofyan

❌İndirim Bitti! Acer Nitro 5 i5-12450H 8 GB 512 GB SSD RTX 4050 21.999 TL

Hocam ram olayi basit. Internetten 8gb ram aliyorsun bu pcnin koduna gore. Alirsan onun icin rami bulursun arastirarak. Pcyi aciyosun arkadan. Zaten vidalarda garanti etiketi falan yok. Sonra icinde ramlerin oldugu bi yer var ustu kapali sac. Onun vidasini da sokup rami takiyorsun olay bu
Top Bottom