Arama sonuçları: *

1. Lord Lokky

Sistemlerimi Ne Kadara Satabilirim?

Merhaba, iki bilgisayarım var ve ikisini de satıp daha güçlü bir sistem toplamak istiyorum. Blender, After Effects gibi programlarda da güçlü bir bilgisayara ihtiyaç duyduğumdan satmak istiyorum. Masaüstü: Üniversiteye başlamadan önce tek tek toplamıştım. Üni sebebiyle farklı şehire gittiğim...
  2. Lord Lokky

GoodByeDPI Çok Ping Çıkarıyor

splitwise mı?
  3. Lord Lokky

TP LINK EX530V. Superonline 1000megabit kullanıyorum.
  4. Lord Lokky

2-3 Gündür Goodbyedpi kullanırken discordda ve oyunlarda çok fazla ms artışı yaşıyorum. dpi kapadıktan sonra düzeliyor. çözümü nedir? alternatifi var mıdır? yardımcı olur musunuz?
  5. Lord Lokky

GoodByeDPI Çalışmıyor

8 yapınca düzeldi. çok teşekkürler 1766081896 @jombo çözüm olarak işaretleme gibi bir şey var mı? göremedim.
  6. Lord Lokky

GoodByeDPI Çalışmıyor

hmm anladım. indirmeme yardım edebilir misin?
  7. Lord Lokky

GoodByeDPI Çalışmıyor

Bugüne kadar sorun yaşamıyordum. Dün gece aniden Discord çöktü. Bugün ise herhangi bir şekilde giremiyorum. WARP ile giriyor ama internet hızım yarısına kadar düşüyor. DPI'ı nasıl düzeltebilirim? Herhangi bir virüs programım yok.
  8. Lord Lokky

Ryzen 7 5000 Serisi Tavsiyesi

anakart değişikliği yapmam gerekiyor mu?
  9. Lord Lokky

2500 az kalmaz mı dostum? piyasayı çok bilmiyorum
  10. Lord Lokky

bence her türlü değer
  11. Lord Lokky

Şu anki işlemcimden bahsi geçen işlemcilere geçmek mantıklı mı peki, değer mi?
  12. Lord Lokky

Merhaba, en çok Escape from Tarkov oynuyorum ve sistemimin şu anki performansından bu oyun için memnun değilim. Daha akıcı oynamak istiyorum. Sistemim ileri zamanlar için de dayanıklı kalsın istiyorum ve Ryzen 7 5000 serisinden bir öneri istiyorum. Elimdeki R5 5600X'i satıp para ekleyerek...
  13. Lord Lokky

R5 5600X RX6700 sistem ne kadar eder?

Merhaba arkadaşlar sistemimi satmak istiyorum ama fiyat tavsiyesi gerek sizce kaça satmalıyım? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-tertemiz-grafik-tasarimci-bilgisayari-1124924863/detay/
  14. Lord Lokky

Oyunlar Tam Ekranda Kasıyor

nzxt c650 var. 1676414616 defalarca denedim hep aynı. 1676414635 diske bakacağım.
  15. Lord Lokky

Onda da çok nadir oluyor. rx570 den rx6700 e geçtim. eski ekran kartında böyle bir problem yoktu. ne olduysa geçtikten sonra oldu.
  16. Lord Lokky

LoL, Warzone 2, PUBG, Valorant gibi oyunlarda fark ettim. Şu sıralar sadece bu oyunları oynuyorum ve fark ettim ki tam ekran modundayken fare sanki 30FPS miş gibi ayrıca aşırı rahatsız edici şekillerde drop yiyorum. Drop yediğim esnalarda ise bilgisayardan rahatsız edici bir ses geliyor. O an...
  17. Lord Lokky

RX6700 PULSE UNDERVOLT

r5 5600x
  18. Lord Lokky

RX6700 PULSE UNDERVOLT

RX6700 Pulse kartım birçok oyunda slutter tarzı droplara neden oluyor. (LoL'den tutun MW2 2022'ye kadar.) Undervolt değerlerim kaç olmalı?
  19. Lord Lokky

rx6700 pulse için 600w yeter mi?

çoğu kişi frisby e C4 benzetmesi yapıp dalga geçiyor hocam :D o yüzden bi kuşku oluştu içime
  20. Lord Lokky

rx6700 pulse için 600w yeter mi?

6750tl ye.
Geri