Arama sonuçları: *

1. F

GPU bellek sıcaklığı

merhaba gigabte rtx 2060 ekran kartım'da pubg'ye girdiğim zaman gpu bellek sıcaklığım 100 lerde oluyor bu normal mi sizce ?
  2. F

Tv'de DNR teknolojisi nedir ?

Tv lerde olan DNR teknolojisi nedir ?
  3. F

IOS iPhone 6 açılıp kapanma sorunu

Pil sağlığı %51 cihaz bayağı eski
  4. F

IOS iPhone 6 açılıp kapanma sorunu

iPhone 6 cihazımın güç düğmesi ve ana düğmesi bozuk sadece ses tuşları çalışıyor ancak sorun burda değil sorun telefon sadece şarja taktığımda açılıyor güç düğmesi bozuk olduğu için açıldıktan sonra kendi haline bıraktığımda kendiliğinden açılıp kapanıyor veya açıldığında şarjdan çıkardığımda da...
  5. F

Amd Ryzen 5 5600x 4x8 cl16 3600mhz destekler mi ?

Amd ryzen 5 5600x 4x8 cl16 3600 mhz ram destekler mi asıl sorum 4 slot destekler mi
  6. F

Amd r5 5600x quad channel destekliyor mu ?

Aralarındaki fark ne bilmiyorum da
  7. F

Amd r5 5600x quad channel destekliyor mu ?

Amd r5 5600x quad channel, yani 4x8 4 slotlu ram destekliyor mu?
  8. F

Cl16 4x8 gb ram VS cl18 2x16 gb ram

3600 mhz cl16 4x8gb ram mi daha performanslı olur yoksa 3600mhz cl18 2x16 gb ram mi yükseltme yapmiycam o yüzden boşta slot olmasının bir artısı yok .
  9. F

4x8 ram mi yoksa 2x16 mı performans açısından iyi

4 adet 8 gb bellek mi daha performanslı yoksa 2 adet 16gb bellek mi özellikler aynı, yükseltme yapmiycam sadece performans olarak hangisi iyi artıları eksileri neler ?
  10. F

Öneri Lian Li Galahad AIO 360 vs Msi mag coreliquid 360r

2 sıvı soğutucu arasında kaldım hangisini alıcağıma karar veremiyorum
  11. F

Öneri Steelseries Arctis 9 vs Logitech g pro x

Merhaba logitech g pro x ve steelseries arctis 9 arasında kaldım umarım test etmişsinizdir ve teknik bilginiz vardır .
  12. F

Yardım Gamepower warcry sıcaklık değerleri

Gamepower warcry kasasının oyun içi ısı değerlerini merak ediyorum ama youtube da falan hiç bulamadım kullanan varsa ya da youtube da videosu varsa atarsanız çok sevinirim teşekkürler
  13. F

Hyperx cloud 2 VS logitech g pro x VS steelseries arctis 9

Bu 3 kulaklıktan hangisi 7.1 ve ses performansı olarak üstün
  14. F

Max 1100 tl kablolu oyuncu kulaklığı

Tartı varsa bir tartsan tartmıyorsa 300 gramı kendin çık sonra kulaklıkla çık aradaki fark kulaklığın ağırlıktır zaten hafif bir kulaklık istiyorum o yüzden merak ediyorum kusura bakma
  15. F

Kaçmış ?
  16. F

Ağırlığı kaç gram ben bulamadım da
  17. F

Uzun kullanımda terleme veya ağırlık olurmu
  18. F

En fazla 1100 tl olcak şekilde kablolu oyuncu kulaklığı arıyorum kablolu istememin nedeni kalitenin daha iyi ve ucuz olması ancak 1100 tl ye kaliteli kablosuz kulaklık varsa onlara da açığım
  19. F

Kulaklık Tavsiyesi/Önerisi Verebilecek?

Jbl quantum 800 kablosuz değil mi
  20. F

Jbl quantum 800 deneyimleyen var mı

Jbl quantum 800 alan ve deneyimleyen deneyimlerini uzunca yazarsa tüm artılar ve eksiler olarak
Top Bottom