Arama sonuçları: *

• Users: Kaan'
  • Order by date
  1. Kaan'

YENİ DİSK OLUŞTURAMIYORUM

nerden? tam bilmiyorum disk şöyle gözüküyor bu arada
  2. Kaan'

hata veriyor;
  3. Kaan'

tamam,deneyeceğim.
  4. Kaan'

Bilgisayarda tam olarak 594,93 gb ayrılmamış boş yer var. Ama yeni bir disk oluşturmaya çalışıtığım zaman boş yer yok diyor. Ve bu her bilgisayarı formatladığımda oluyor.
  5. Kaan'

Sıfırlama Yaptım, Cihaz yenilenmiyor

Hdd var
  6. Kaan'

Sıfırlama Yaptım, Cihaz yenilenmiyor

Bilgisayarım yavaşladığı için onu sıfırlamaya karar verdim. Ve bunu Windows ayarlarından yaptım. Bulut indir seçeneğini seçip sıfırlamaya başladım. Fakat "cihazınız yenileniyor %76" da kaldı. Sanırım yaklaşık 1 saattir öyle.
  7. Kaan'

AMD Sürücü sıkıntısı (Acil)

AMD ekran kartı sürücüsü yüklenince bilgisayara bişeyler oluyor.Yavaşlıyor,mavi ekran vermeye başlıyor.Ve bu sıkıntı AMD driverını kaldırınca bu sıkıntı sona eriyor. Fakat her sildiğim an tekrar kendi kendine yükleniyor.Güvenli modda DDU ile kaldırdım,Oto driver yüklemeyi kapattım.. format bile...
  8. Kaan'

Güncel Değilsiniz demesine rağmen güncellenmiyor

Bilgisayarımı birkaç sıkıntıdan dolayı formatladım,ve güncelleştiriyodum. Fatkat şimdi Güncel Değilsiniz diyor,Denetle diyorum ama önüme güncelleme çıkmıyor. şu anda pc sürümü 1903. win10 pro.
  9. Kaan'

Bilgisayar Güncellenmiyor!

bilkgisayar 1903 sürümüne geçerken 2 kez bsod verdi.Şuan da o bsod sorunu çözmüş bulunmaktayım ancak pc şu anda ne kadar güncelleştirmeleri denetle desemde güncellenmiyor.
  10. Kaan'

Win 10 güncellenmiyor!

Yakın zamanda bilgisarımı sornlardan dolayı formatladım. Güncelleme yaparken 2 kez bsod verdiği için güncelleme durdu.Şuan o problemi çözdüm fakat bilgisayar güncelleştirmeleri denetlediğimde o güncelleme artık çıkmıyor.
  11. Kaan'

format atınca etkinleştirme gidermi?

tmm, sağolun.
  12. Kaan'

win 10 pro ve maalesef kırık
  13. Kaan'

Şu anda win10 kullanıyorum ve biraz sorundan dolayı formatlıyacağım, pc etkin ama etkinleştirme gider mi?
  14. Kaan'

Zoom sürekli donuyor (Acil)

derse girdiğimde zoom donuyor.İnternetten değil,gerçekten donuyor.Dün yeniden başlatınca geçmişti ama şimdi olmadı.O yüzden telefondan giriyorum ama oda küçük ekran olduğu için bişey anlamıyorum.
  15. Kaan'

Bilgisayarımın interneti gidiyor bir daha bağlanmıyor

evet onu bende yapıyorum ama bazen hatta çoğu zaman bilgisayar donuyor.Ve ozamanda yeniden başlatmam gerekiyor.
  16. Kaan'

ama hani 1-2 ay önce falan yoktu.Birden başladı. 1638455754 formatladım ama hala vardı.
  17. Kaan'

Bilgisayarım ben oyun oynarken falan sürekli internetten kopuyor.Ve bir daha bağlanmıyor.Sadece etkinleştirince veya yeniden başlatınca geçiyor.Yaptım diyorum yaptım diyorum gene oluyor. Broadcom 4313GN 802.11b/g/n 1x1 Wi-Fi Bağdaştırıcı kullandığım bağdaştırıcı.
  18. Kaan'

C: diskimin alanı azalıyor

nedense her bilgisayarı "gün gün" başlattığımda c: diskinde önden 300'ken şimdi 289'a kadar indi.Eğer devam ederse bilgisayarımın alanının kalmayacağından korkuyorum.Çözümü var mı?
  19. Kaan'

Windows 7 defender çalışıyor mu?

windows 7 defenderım açık ama pc güncel değil.Buna rağmen defender çalışır mı? Yani tarıyorum ve sadece tarandı diyor virüs çıktı fln demiyor.Yani virüs olmadığına emin olmadığına emiin olmak istiiyorum sadece.
  20. Kaan'

found.000 dosyası nedir?

pc win7.System32 dosyamda gezinirken found.000 dosyası buldum.İzin falan istiyor.Bu dosya güvenli mi?
Geri