Arama sonuçları: *

1. ProArk

Topladığım Sistemin son hali nasıl?

Arkadaşlar biraz geciktim kusura bakmayın. Sistemi aldım ve kurulumunu yaptım ama tam test yapamadım. Kısa süreli stress testlerinde iyi sonuç verdi. Colorful 5070ti axe kart vardı ya onu aldım. Muazzam serin çalışıyor ama ayar yapmamız lazım. Diğer OC kartlara göre %3 fps kaybı var. Anakartı...
  2. ProArk

Sağolun hocam msi anakart hakkında kötü yorum cok. Ne dersiniz siz? Sağolun hocam. Sağol ikinci el düşünmüyorum.
  3. ProArk

M almak istemiyorum hocam. Yoksa m serisinde çok iyi anakartlar var ama işimi görmez. Değişti hocam ekran kartı da. https://www.idefix.com/msi-rtx-5070-ti-16g-ventus-3x-g507t-16v3-256-bit-gddr7-16-gb-ekran-karti-p-7702490?vendorId=5611&ref=akakce&v=1.65.7
  4. ProArk

oda değişti hocam thermaltake soğutucu var onu alacağım ama anakart konusunda kararsın kaldım. Tomahawk serisinde sıkıntı yaşayanlar olmuş. Ben giriş serisi olduğunu bilmiyordum o yüzden iptal ettim. Gigabayte anakarta yöneldim şuan. B850 ya da uygun olursa x870 olanı 15bin TL alıp geçeceğim.
  5. ProArk

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DP5FBV4P?tag=techolay-21&th=1 amazon.com.tr/dp/B0DFQCTYT6?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 Arkadaşlar bu iki anakart iyi fiyata geliyor. Hangisini tercih edeyim sizce? Başka şunu al dediğiniz var mı? 600 serisi almayacağım 800 serisi düşünüyorum bu...
  6. ProArk

Arkadaşlar sistem iptal şuan. MSİ tomahawk başka yerde arkadaşlar çok sorunlu dedi ve ekran kartı olarak o seriyi önermiyorlar. Anakart ve ekran kartı değiştireceğim. Şuan onu araştırıyorum. Bilginiz olsun
  7. ProArk

Arkadaşlar merhaba sistemi topladım ve 1-2 gün içinde almayı planlıyorum. Parçaları paylaşıyorum. Sizce sistem nasıl olmuş? Yorumlarsanız sevinirim ve önerileriniz var mı? Ekran Kartı...
  8. ProArk

R7 9800x3d için anakart önerisi

E serisine bütçe çıkmaz hocam. Çok pahalı oluyor onlar. B650 almam hocam. En kötü B850 alırım. Çünkü uzun süre götürsün istiyorum. Bu arada yazılım sorunu derken ne tür sorunlar oluyormuş bilginiz var mı acaba?
  9. ProArk

Biraz araştırdım da tomahawk serisi anakartlar ile ve çoğu msi x870 anakart ile uyumlu çalışıyormuş. Şuanki fiyat farkına bakarsak zaten x870 tomahawk alırım ama bayramda indirime girerse b850 tomahawk onu tercih ederim. gigabayt aerous buldum x870 oda iyi diyorlar ama 9800x3d için en uyumlu...
  10. ProArk

X870 tomahawk ile b850 tomahawk arasinda usb port ve veri aktarımı hızı dışında bir fark yok ki, o veri aktarimini kullanacak adam gibi cihazda yok elimizde. Uygun denk gelirse bence b850 tomahawk al geç 🤣
  11. ProArk

İşte tam alacağım sıra indirim durumuna göre hangisi uygunsa onu alacağım. Hocam eger acilindense yukarda attığım 2 modelide alabilirsiniz.
  12. ProArk

Hocam şimdi gördüm mesajını. Ya zaten 4-5 yıla kalmaz yeni soket çıkar ve bizim anakartlar işe yaramaz artık. O yüzden alırsam 2 anakart düşünüyorum. https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-mag-x870-tomahawk-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,776135034.html...
  13. ProArk

sağol hocam değerlendireceğim. Bence o senin anakartla ilgili olabilir diye düşünüyorum. Hatalı ürün oluyor her parçada. Belki banada gelecek arızalı hatta ben laptop almıştım HP victus 4070ti lı zamanında direk ekran kartı arızalı gelmişti iade ettim. Oluyor yani öyle şeyler. Giriş seviyesi...
  14. ProArk

Hocam peki buna uygun önerebileceğin bir kasa var mıdır?
  15. ProArk

0 kablo derken hocam onu tam anlamadım? Nasıl oluyor yani. Kral almışken iyi bir şey alayım diyorum. İleride uprgrade yaparken sorun çıkarmasın.
  16. ProArk

Giriş seviyeleri iyi değil diyorsun yani anladım kral. X870 olarak zaten gözüme bu modeli kestirdim. Alırsam bunu düşünüyorum. Sıkıntı ne yaşadınız bu arada? https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-x870-aorus-elite-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,778720647.html
  17. ProArk

Nasıl memnun musun kral? B850 modeline karar veremedim hocam ondan tekrar konu açtım.
  18. ProArk

Arkadaşlar merhaba. X870 anakart düşünüyordum ama b850 alırsam ekran kartını 5070ti dan 5080e çıkarma durumum olabilir. O yüzden x870 seviyesinde olup uygun bir anakart öneriniz var mı acaba? İleriye yönelik olsun biraz da diye düşündüm.
  19. ProArk

120 Bin TL Toplama PC

Hocam kendim sistem topladım. Parçalar şu şekilde ama kasa ve PSU konusunda kararsız kaldım. Anakart; https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-x870-aorus-elite-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,778720647.html İşlemci...
  20. ProArk

120 Bin TL Toplama PC

Hocam bütçe kısıtlıda anakart öyle ahım şahım fiyat oynatmıyor. 3-4 bin oynuyor. Bir de stabil ileriye yönelik olan bir parça olunca anakartı iyi model alırım mutlaka.
Geri