Arama sonuçları: *

1. labowski

PC'de olan virüsü temizleme

Arkadaşlar bilgisayarımda eminimki virüs var habire bildirim geliyor yani her hafta bunu nasıl silebilirim ? Format şuanda olmaz! Lütfen yardımcı olun 🥺
  2. labowski

Düşük Sistem Oyun Tavsiyesi

Arkadaşlar bilgisayarım çok iyi değil fakat 1 2 yıl idare etmek zorundayım. Bana steamdan yada herhangi bir yerden ücretsiz bir oyun önerir misiniz?. Daha çok strateji severim fakat her türlü oyunu da oynarım. PC Özellikleri: -RAM: 8 GB -Ekran Kartı: AMD Radeon(TM) Vega 8 Graphics 1 GB -İşlemci...
  3. labowski

Antimalware Service Executable'ı Nasıl Kapatabilirim?

bir zararı olurmu peki?
  4. labowski

Antimalware Service Executable'ı Nasıl Kapatabilirim?

Arkadaşlar selam. Bilgisayarımda (Laptop) 8 GB Ram var. Bir gün takılırken görev yöneticisini açtım ve baya Ram yiyen, Antimalware Service Executable gördüm. Yaklaşık 180 mb ram yiyor maximum 200 mb chrome ile birleşince ramin yarısını söküp alıyor. Ve bazen bu kendi kendine hızlı tarama...
  5. labowski

Laptopumda Oluşan Fan Sesi

Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm. Ben bir laptop aldım adı, Huawei MateBook D15. Yaklaşık 1 yıl oldu yada olmadı. Prizde değil iken yani şarjda değil iken pek çıkmıyor yinede biraz var ama kulak tırmalıyacak kadar değil. (Video izlerken vs. oluyor.) Birde prize takılı iken ısınıyor ve fan...
Top Bottom