Arama sonuçları: *

1. Parzival97

Yardım 10000₺'ye Hawk Future alınır mı ?

Ben bu linki bulamamıştım hocam. Özelleştirme ekranı olan sipariş ekranını gördüm sadece o da özelliştirince 10500 civarına geliyordu. 7999₺'ye de gördüm muhtemelen onlar sizin attığınız linkteki gibi. Kolçaklar 2D sadece onun dışında güzel gibi.Video incelemelerine bir bakayım, teşekkürler.
  2. Parzival97

Hocam aslında baktım ama yıllar Adore Gaming Max Racing modelini kullanıyorum berbat bir durumda şuan kozmetik açıdan ve gıcır gıcır ötüyor resmen o yüzden almışken biraz daha kaliteli ve uzun ömürlü bir şey almak istediğimden dolayı bütçe yükselttim.
  3. Parzival97

Bunun hakkında pek bir deneyim bulamadım, hoş bir model fiyatı da güzel ama ayak kısmı plastikmiş sanırım. Metal olmasına gerek var mı ondan da emin değilim aslında. Biraz da ince gibi duruyor Hawk Fab serisi gibi. Yabancı incelemelere bakacağım.
  4. Parzival97

Zio içinde baktım ama özelleştirmeler ile fiyat epey artıyor ve alt kısımlarının kalitesiz olduğu yorumunu okudum çoğu yerde. O yüzden kararsız kaldım. 1734300424 Bayadır stokta yoktu, cumartesi stoğa girdi ve şuan sadece Amazon'da satılıyor. Aslında indirim bekliyorum ama henüz yok, biraz daha...
  5. Parzival97

Bu bütçede koltuk bakıyorum. Sizce alınır mı? Ya da başka öneriniz var mı ?
  6. Parzival97

🔥İndirim İtopya Yılın Son İndirimleri BAŞLADI! 🔥

Forumda bilen, kullanan yok mu bu koltuğu ?
  7. Parzival97

🔥İndirim İtopya Yılın Son İndirimleri BAŞLADI! 🔥

Exvega Vesta koltuk nasıl 5899₺'ye? Alınır mı sizce?
  8. Parzival97

10000₺'ye Kadar Oyuncu Koltuğu

Merhabalar. 10000₺ bütçe ile Oyuncu Koltuğu aramaktayım. Aklımda Hawk Future ve Exvega Andromeda modeli vardı fakat Hawk Future şuan stoklarda bulunmuyor, Exvega ise 200 ₺ indirim karşılığında verilen şişirme yorumlarla dolu ve olumsuz kullanıcı deneyimi de epey bulunmakta. Esasında yorumlara...
  9. Parzival97

❌İndirim Bitti! XDrive 15'li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu 🔥5.299 (Premium Özel)

Ben ilk linki açtığımda düz modeline de yönlendirdi de o yüzden sordum, teşekkür ederim.
  10. Parzival97

❌İndirim Bitti! XDrive 15'li Plus Profesyonel Oyuncu Koltuğu 🔥5.299 (Premium Özel)

Plus modeli olduğunu nasıl anlıyoruz ?
  11. Parzival97

Mavi Ekran Pc sürekli mavi ekran verip yeniden başlıyor.

Tamam hocam sildim şuan tekrar, sonunda kullanabiliyorum bilgisayarı. Üç gündür denemediğim şey kalmamıştı, teşekkür ederim tekrardan. 1730140954 Sitesinden kontrol edeyim, varsa eğer denerim onu da.
  12. Parzival97

Teşekkürler hocam, programı kaldırdım sorun düzeldi. Fakat Microsoft Store üzerinden yeniden yükleme yaptığımda açılır açılmaz mavi ekran aldım yine. Sorun nedir tam olarak çözemedim, bir öneriniz var mı?
  13. Parzival97

https://drive.google.com/file/d/12l_NH9DdxdbWZxrYZcHRrgqm3VpMewVd/view?usp=sharing Sorun bugün yine başladı. Oluşan Minidump dosyalarını ekledim. @qwerty1029384756
  14. Parzival97

Bu hatayı da sürekli alıyorum sebebini çözemedim. Geri yüklemeden sonra sistem reset atmayınca kayıt defterinden yetkilendirme yaptım sonra hemen mavi ekran vermeye başladı. 1730047000 Estağfurullah. Geri yükleme yaptım şuanlık sıkıntı çıkarmadı, yani bu hatalar geri yükleme işleminden sonra...
  15. Parzival97

@qwerty1029384756 Hocam minidump klasörü boştu o sebeple hata kodlarını ve içeriklerini paylaşıyorum. Geri yükleme işlemi yapmıştım o yüzden boş muhtemelen ama problemler bunlar.
  16. Parzival97

Minidump klasörüne kaydedildiğinden pek emin değilim ama Kontrol edeyim tekrar eve geçince, varsa eğer paylaşırım.
  17. Parzival97

Merhabalar. Bilgisayarı çalıştırdığımda "GameInput Service hizmeti beklenmeyen bir şekilde sonlandırıldı." hatası sebebiyle sistem mavi ekran verip yeniden başlıyor ve bir döngü halinde devam ediyor. Bu sebeple bilgisayarımı 2 dakidan fazla bir sürede kullanamıyorum, hemen hata verip yeniden...
  18. Parzival97

Mavi Ekran Sürekli Mavi Ekran Verip Yeniden Başlama Sorunu

Geriyükleme sonucunda pc de mavi ekran hatası olmadı 30 dakikalık bir süreçte. Fakat olay görüntüleyicisinde GameInput hatası almaya devam ediyorum ve Google açılmıyor sebebi ise Google uptada servisinin etkinleştirilememesi. Format kesin çözüm biliyorum fakat bunu yapacak zamanım neredeyse...
  19. Parzival97

Baya bir şey denedim değişen pek bir şey olmadı, geri yükleme yapıyorum şuan en son 23.10.2024 te windows güncellemesi kaynaklı bir geri yükleme noktası oluşturulmuş onu deniyorum. 1729897534 Aslında hiç bir problem yoktu, aylar sonra tekrar valorant açayım dedim güncellemesini yaptı 15 dk...
  20. Parzival97

Deneyeceğim şimdi. Olay görüntüleyicisi uyarılarla doldu. Google servisinden tut RyzenmasterV1 e kadar. 1729894803 Kaldırmayı denedim, yine mavi ekran verdi. En son güncelleme görünmüyor tekrar kontrol ettiğimde bugünün tarihi ile bir güncelleme var fakat yine mavi ekran devam ediyor. En son...
Top Bottom