Arama sonuçları: *

1. Parzival97

❌İndirim Bitti! Asus Pelta İncehesap Nakit İadesiyle 4000tl!

Sanırım Nova'dan devam. Bilginiz varsa bir şey sormak istiyorum. Gaming kulaklıklarda 2.4Ghz ile Pc ye bağlıyken telefona arama geldiğinde kulaklık otomatik algılayıp kulaklıktan cevap verilebiliyor mu yoksa bu ekstra bir özellik mi?
  2. Parzival97

❌İndirim Bitti! Asus Pelta İncehesap Nakit İadesiyle 4000tl!

5000'e Amazon depodan nova 5 almıştım. Sizce iade edip yerine bu alınır mı ? Aynı derecede memnun eder mi yani? Açıkcası novadan memnunum ama sıfır 2 yıl garantili ve cashback ile 1000₺ daha ucuza gelecek olması beni cezbetti. Ben aldığımda pelta en ucuz 7200 civarıydı. O nedenle Novayı seçmiştim.
  3. Parzival97

🔥İndirim NZXT Kraken Plus 240 - Aıo CPU Sivı Soğutucu - 3999tl

Aynen ekranlar ayrı dünyalar gibi dediğiniz gibi. Zaten fiyatın çoğu da ona gidiyor. Ama kaliteli soğutucular, fanları da güzel aynı şekilde.
  4. Parzival97

🔥İndirim NZXT Kraken Plus 240 - Aıo CPU Sivı Soğutucu - 3999tl

Plusla elite arasındaki tek fark ekran sanırım. İkisinin de pompası aynı ve düz krakenden iyi diye biliyorum.
  5. Parzival97

Yardım Rog Pelta Alınır mı ?

Teşekkürler hocam yorumunuz için. @oktayxkaya size de teşekkür ederim fikir verdiğiniz için. Ortamdan izole olma durumu muhtemelen bütün kumaş padli kulaklıklarda aynıdır. Önce Nova 5 i deneyip duruma göre Peltaya geçiş yapacağım.
  6. Parzival97

Ses kalitesinden ve batarya performasından memnun muydunuz acaba ? Bir de bağlantı vs. gibi herhangi bir sorunla karşılaş mıydınız ?
  7. Parzival97

Pelta için sizin dışınızda olumsuz yorumlar gördüm o nedenle biraz şüphelendirdi. Geldiğinde deneyip duruma göre peltaya geçerim olmadı. Amazon iadede sorun çıkarmıyor zaten.
  8. Parzival97

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Ben de araştırdım biraz dediğiniz gibiymiş sanırım.
  9. Parzival97

Ses kalitesi peltaya göre nasıl hocam, depodan aldım 5k ya. Pelta ile aynı fiyata almış oldum. İkisini kıyaslama açısından fikriniz önemli.
  10. Parzival97

Çok arada kalmıştım, iyi oldu indirimde görmek gerçi olması gerekem fiyatlar zaten de. Memnun kalırım umarım. 1783465477 Nova serisinden farklı bu eski seri mi hocam bu ?
  11. Parzival97

Anladım hocam, Amazon depodan 5k ya nova 5 aldım az önce. Deneyeceğim bakalım duruma göre iade ederim.
  12. Parzival97

Kulaklık arayışındaydım fiyatları da uçmuş, indirimli görünce satın aldım. Diğer seçenek de Peltaydı. Gördüm hocam araştırırken, denk gelse o zaman alırdım da denk gelmedi. Tercih edilir mi sizce ?
  13. Parzival97

Hangisi için hocam söyledikleriniz ?
  14. Parzival97

Bunu bildiğim için önce aldım, sonra sorayım dedim. Duruma göre iptal ederim. 1783463024 Pc için de kullanılıyor diye biliyorum. Bu PS, Pc ve mobil platform için olanı.
  15. Parzival97

Bu kulaklık bu fiyata alınır mı sizce depodan ?
  16. Parzival97

Hocam nova 5 kullanmış mıydınız ?
  17. Parzival97

Yardım Adım Adım Mahallemize Fiber (Ftth) Geldi! Tüm Süreç ve İss Seçimi

Yeni taşındığım binada altyapı yok fakat müteahhit başvuru yapmış proje onaylanmış ve direk ile havadan fiber kablosunu eve çektiler. Kutu kurulumu ne zaman yapılıyor hocam ?
  18. Parzival97

Ses profili kişiden kişiye değişiyor. Kimisi çok kötü diyor kimisi çok iyi diyor. En iyisi bireysel denemek ama o da pek mümkün olmuyor her zaman. Fiyat avantajından dolayı pelta mantıklı geliyor ama bakalım artık.
  19. Parzival97

Nova 7 gen 2 şuan en ucuz 9299. 7 bin bandında olsa düşünmeden onu alırdım ama bu fiyata da çıkılır mı bilemedim.
  20. Parzival97

Kırılacak gibi bir hissiyatı var mı acaba hocam ? Kasa plastik ve hafif olduğundan şüpheli bakılıyor hep. Bahsettiğiniz sorunu da bir araştırayım.
Geri