Arama sonuçları: *

1. E0q1NoX

Dripmamba güvenilir mi

dripmambadan alışveriş yapan var mı tech almayı düşünüyorum farkı var mı
  2. E0q1NoX

Trendyol express siparişimi getirmiyor

şikayetvara yazdım bekliyorum bakalım
  3. E0q1NoX

iletişime geçtim bana tersleyici bir şekilde talep olutşrumadınız mı dediler öyle bir şey bile çıkmadı karşıma hiç aradğım taradığım halde sonrasında ben sizin için oluşturacağım bugün iletişime geçecekler dedi saat 8ide geçti
  4. E0q1NoX

para iadesidir vs. alamayacak mıyım param çöpe mi gidicek
  5. E0q1NoX

trendyoldan bir ürün aldım kargo firması trendyol express ürünü gel al noktasına 16 nisanda tahmini olarak götüreceğini yazıyordu bi baktım götürmemişler sonra bekledim 2 günü geçerse iletişime geçin yazıyordu bugün 18i ben bu ürünü sipariş edeli 1 hafta olacak nerdeyse kargoya 1 günde verildi...
  6. E0q1NoX

2k mekanik saat önerisi

https://www.trendyol.com/u-s-polo-assn/uspa1049-01-erkek-kol-saati-p-338785969?boutiqueId=61&merchantId=105249 bunu beğendim ama yakınlarım kalitesiz dedi önerisi olan var mı
  7. E0q1NoX

Pcden baktığım şeyler telefonda karşıma reklam olarak çıkıyor

pcden opera gxden girip baktığım tüm siteler tüm kıyafetler falan aynı site vasıtasıyla bana telefondan instagramdan gösteriliyor reklam olarak bu nasıl oluyor aralarında bir bağ yok ip adresi desek aynısı anneme babamada çıkardı o zaman
  8. E0q1NoX

Yardım Sürekli rahatsız ettiğim için üzgünüm ama bu son cevap lütfen

dostum konuyla alakalı bir şey söylemeyeceğim üzgünüm fakat şunu söyleyeceğimki burası bir forum yardıma ihtiyaç duyduğun an açabilirsin yani kasma
  9. E0q1NoX

Cs skin almak için site mantıklı mı

o nerde yazıyor hocam
  10. E0q1NoX

tamamdır hocam bide skinportta 7 gün sonra takaslanabilir vs. yazıyor ya csfloatta öyle bir sıkıntı yaşamam değil mi
  11. E0q1NoX

hocam onlarda 15 20 dolar daha fazla istediğim eldiven
  12. E0q1NoX

hocam peki 62.45 dolarlık eldiven için yüklerkenki %2 depozito dışında bir ek para istiyor mu
  13. E0q1NoX

upupup
  14. E0q1NoX

https://csfloat.com/item/812304240176398420 bu eldiven steamde 85 dolar burda 60 neden böyle %100 güvenilir mi ona göre alcam
  15. E0q1NoX

Gaming Mouse tavsiyesi

steelseries götürür uzun yıl ben en ucuz mouseyla 3 yılı götürdüm hala daha mis gibi çalışıyo
  16. E0q1NoX

Ps4ümü ne yapabilirim ?

konsolu zaten temiz olarak 2.el satarsam 5k benim 11 12 yıllık anası ağlamış konsolu satsam sattığıma değmez 1738504901 kırmak kolay mıki 1738504927 series s i yeni aldım sayılır gayet memnunum playstation ı sevmiyorum çok
  17. E0q1NoX

Ps4ümü ne yapabilirim ?

salonda xbox series s var odamda ise pc eski yıllardan kalma bir ps4 üm var içine cd girmiyor onu aslında kolay tamir ettirebilirim şimdi sorum şu ben bunu nasıl değerlendirebilirim
  18. E0q1NoX

Tv box yerine xbox series s alınır mı?

tarayıcıya giriyor xbox
  19. E0q1NoX

Tv box yerine xbox series s alınır mı?

bildiğim kadarıyla iptv ye aylık 300 tl gibi bir para veriyorsun sana exxen netflix blutv tabii falan filan +18 içerikleri vs. sunuyor he bide maçları ama legal değil diye biliyorum
  20. E0q1NoX

Ayağım çok acıyor nasıl geççek

geçti kendi kendine
Geri