iletişime geçtim bana tersleyici bir şekilde talep olutşrumadınız mı dediler öyle bir şey bile çıkmadı karşıma hiç aradğım taradığım halde sonrasında ben sizin için oluşturacağım bugün iletişime geçecekler dedi saat 8ide geçti
trendyoldan bir ürün aldım kargo firması trendyol express ürünü gel al noktasına 16 nisanda tahmini olarak götüreceğini yazıyordu bi baktım götürmemişler sonra bekledim 2 günü geçerse iletişime geçin yazıyordu bugün 18i ben bu ürünü sipariş edeli 1 hafta olacak nerdeyse kargoya 1 günde verildi...
https://www.trendyol.com/u-s-polo-assn/uspa1049-01-erkek-kol-saati-p-338785969?boutiqueId=61&merchantId=105249
bunu beğendim ama yakınlarım kalitesiz dedi önerisi olan var mı
pcden opera gxden girip baktığım tüm siteler tüm kıyafetler falan aynı site vasıtasıyla bana telefondan instagramdan gösteriliyor reklam olarak bu nasıl oluyor aralarında bir bağ yok ip adresi desek aynısı anneme babamada çıkardı o zaman
konsolu zaten temiz olarak 2.el satarsam 5k benim 11 12 yıllık anası ağlamış konsolu satsam sattığıma değmez
1738504901
kırmak kolay mıki
1738504927
series s i yeni aldım sayılır gayet memnunum playstation ı sevmiyorum çok
salonda xbox series s var odamda ise pc eski yıllardan kalma bir ps4 üm var içine cd girmiyor onu aslında kolay tamir ettirebilirim şimdi sorum şu ben bunu nasıl değerlendirebilirim
bildiğim kadarıyla iptv ye aylık 300 tl gibi bir para veriyorsun sana exxen netflix blutv tabii falan filan +18 içerikleri vs. sunuyor he bide maçları
ama legal değil diye biliyorum