Arama sonuçları: *

1. K

Yurtdışına giden tanıdıktan ne isteyelim?

Şöyle hocam ps4 prom var. Oyunlarım var zaten yani. O yüzden ps5 mantıklı geliyor gibi. Yada gücüm elverirse orta halli bir ekran kartıyla ps5 mi yapıştırsam diyorum bilemedim bi türlü bu fırsat bidaha gelmez :) 1677150420 Ekran kartı aliyimde ne aliyim işte :) Plus var hocam evet PS5...
  2. K

Yurtdışına giden tanıdıktan ne isteyelim?

Merhabalar, bir tanıdığımın Fransaya birkaç gün gitme durumu var, ryzen 5 3600 işlemcim b450 anakartım 16 ramim var ama ekran kartım 1030 ve yeterli gelmiyor haliyle. Fransadan sizce hangi ekran kartını aldırmalıyım fiyat olarak ülkemize göre hangisi uygun olur. Yada direk PS5 getirtip onu mu...
  3. K

11400F+RTX 3060Tİ Sistem Nasıldır?

Niye herkes psu'ya kötü demiş bu kasaya göre mi kötü ? Yoksa Psu'nun kendisi mi kötü? Çünkü her yerde bas bas alın bunu alın diye youtubede videolar vardı diye hatırlıyorum. Hatta Abdullah kardeşimde övmüştü sanki alınabilir psu olarak diye hatırlıyorum. Yanlışım varsa düzeltin ki almak...
  4. K

bu site güvenilir mi?

Alacağın ürünü belirlediysen eğer ve İstanbul'da yaşıyorsan yerlerine git al dene hocam. Açık adres telefon yazmışlar, yada varsa bir tanıdığını yolla bakalım doğru muymuş fiyatlar
  5. K

256 mb ekran kartı için oyun önerileri

Command Conquer Tiberian Sun, Dune 2000, (2. Favorim) Dungeon Keeper 2, (Favorim) Red Alertin 1- 2 ve ek paketleri Need For Speed Porshe, Dark Colony, Commandos 1-2 Daha çok strateji oyunlarına yönelebilirsin eskilerden. Ah eski günlerim geldi aklıma, sırf bu oyunları oynayabilmek için windows...
  6. K

2. El bu kasa alınır mı?

Teşekkürler hocam ekran kartında aynen öyle yapıcam
  7. K

2. El bu kasa alınır mı?

Hepinize teşekkür ederim.
  8. K

2. El bu kasa alınır mı?

Umarım planlarımız olur hocam :) aslında benim amacım apu işlemcili bir pc kurmaktı ama şuan sanırım pc kurmak isteyenlerin yarısı benim gibi düşündüğü için apu işlemcilere çok para istiyorlar. Garantisi bitmiş ryzen 5 3400g ye 1500-2000 bandında fiyat biçilirken bu kasayı almak daha mantıklı...
  9. K

2. El bu kasa alınır mı?

Bilgi için teşekkür ederiz hocam. O zaman kullanmaya devam edebilirsin diyorsun anladığım kadarıyla 1625376494 Teşekkür ederim cevap için, istediğimde bu zaten şuan ki piyasada günü mü kurtarsın ilerde ekran kartıyla işi noktalamak
  10. K

2. El bu kasa alınır mı?

Bende sizin gibi düşündüm hocam, aslında amazondan aldığım iade etmeyi düşündüğüm wd green sata 480 m.2. ssd var. Alırsam kasayı onu takabilirim. Ekran kartıda idare etsin 2 sene sonra veya seneye daha güzel düşüşler olursa seneyede 2 - 3 k aralığında bir şey alabilirim. Fiyatı uygun değil mi...
  11. K

2. El bu kasa alınır mı?

Ürün 2. El ve fiyat 4 bin lira istiyor arkadaş. Özellikleri: Ryzen 5 3600 Sharkoon lıt 100 kasa Corseir 550 watt 80 plus Gigabayt b450 s2h v2 Corseir wengeanca c16 2x8 16 gb ram Jamesdonkey 256 gb m. 2 ssd Gt 1030 ekran kartı Makine.1 aylıkmış faturaları kutularını veriyor almalımıyım uygun...
  12. K

Anakart - Monitör bağlantısı

bende öyle tahmiin ediyorum 400 liraya düşünce kapmıştım anakartı amazondan ama demekki ucuz diye atlamayacakmışım :)))
  13. K

Monitörü kast ediyorsun sanırım evet maalesef DVİ veya VGA girişleri yok. Hiç düşünmedim alırken ucuz diye alıverdim anakartı. Dediğiniz gibi yapiyim olmazsa bunu iade edip S2H aliyim. Dönüştürücüler belki görüntü kaybı yapabilir diye tahmin ediyorum
  14. K

arkadaşlar merhabalar, yeni bilgisayar topluyorum ama çok bilgili değilim sormak istediğim nokta şu, Monitörüm wiewsonic vx3276-2k modeli ve arkasında DisplayPort, Mini DisplayPort ve 2 adet HDMI girişi bulunmakta. Yeni toplamaya başladığım pc ise apu olacak ve anakartım asus b450m - k...
Top Bottom