Arama sonuçları: *

1. S

İphone siyah ekran sorunu

Öncelikle Selamın Aleyküm cihazı itunes üzerinden sıfırlıyacaktım cihaz 11 pro kapatıp modu açtım ve tekrar unuttuğum bişey varmı diye olayı başlatmadan kabloyu çıkartıp telefonu açmaya çalıştım fakat cihaz ne logo geliyor ne tepki veriyor bilgisayara taktığım zaman bağlantı sesi geliyor ama...
  2. S

Çözüldü✓ Pc acilmiyor güvenli moda bile girmiyor

Girebiliyorum 1641135071 Evet cıkardım girdim 1641135139 Hocam şöyle bir şey var yardımcı olursanız
  3. S

Çözüldü✓ Pc acilmiyor güvenli moda bile girmiyor

Merhabalar öncelikle şöyle başlıyayım dün pc calisiyordu hiç bi sıkıntı yoktu bugün actigimda acilis ekrani asus yazan yer geliyor ardindan ekranda bişey dönüyor ama ana ekran gelmiyor (bip sesi yok) ardindan güvenli moda girmeye calisiyorum etkinlestire basiyorum asus yazısı ekranda kaliyor hiç...
  4. S

150 - 200 TL arası mouse önerisi

150 200 arası kullanışlı F/P ürünü arıyorum önerilerinizi bekliyorum teşekkürler iyi akşamlar
  5. S

Yardım Valorant'ta Aim Anlık Olarak Takılıyor

şu şekilde oyun grafik ayarları düşük alttaki tüm seçenekler açıktır kenar yumuşatma MSAA2x ve 4x eşyönsüz filtreleme
  6. S

yok oyunda donma kasma yok oyun arkada devam ediyor ama mouse takılıyor
  7. S

Merhabalar bir sorum olucaktı bu hata diğer fps oyunlarında hiç bir sorunla karşılaşmıyorum ama valorantta ne hikmet ise oyundayım belli bi sürede mouse (aim) anlık takılıyor 0,30 sn falan sonra geçiyor bir kaç dk sonra tekrar oluyor sürekli devam ediyor oyundayken ama farklı oyunlarda...
  8. S

fps sorunu orta-yüksek donanım düşük fps

yok olmuyor tek sorunum şuan valorantta sıcaklık değerlerim gpu 56-75 derece cpu 50-68 derece ama fps cok oynak başlar başlamaz 144 sabit skıntı yok ama bir kaç dk sonra 60 ları 70 leri görüyorum örneğin diyorum r6 da 120 altına düşmüyor high ayarlarda lolde high ayarlarda 200 altı...
  9. S

buradaki işlemleri yaptım hemen bi bakayım oldu olmadı diye dönüş yapayım teşekkürler :D
  10. S

masaüstü kulanıyorum her şey güncel driver booster danda baktım orada güncel sıfırlamak mantıklımıdır bakım yaptım 1 ay kadar oldu
  11. S

merhabalar öncelikle yanlışım varsa kusura bakmayın bir kaç gün önceye kadar oyunlardan aldığım fps üst düzeydeyken 150+ fps şuanda başlıca valorant olsun 60 fps kadar düşüyor anlamıyorum ryzen7 2700 asus phoenix 1650s kullanıyorum akıl sır erdiremedim bu konulardan anlıyan vardır yardımcı...
Geri