Arama sonuçları: *

1. K

Çözüldü✓ Bu Sistem Alınır Mı 2. El 7000 TL

Kutuları yokmuş sadece fatura ve garanti varmış 2 aylık ürünler 1659016726 Kutularının olmaması garantiyi etkiler mi?
  2. K

Kfg nedir Bugün almaya gidersem nelere bakayım 1659015192 .
  3. K

İŞLEMCİ:INTEL CORE İ5-10400F 2.9/4.3GHZ 12MB ANAKART : MSI B460M PRO 2XDDR4 VGA+HDMI+DVI-D 2X1X 1X16X RAM : CORSAIR VENGEANCE 2X8GB 3200 MHZ CL16 DDR4 RAM EKRAN KARTI : XFX RADEON RX 6600 SPEEDSTER SWFT 210 DEPOLAMA : HIKVISION E1000 256GB KASA : TECHNOPC FX-8935 GAMING RAINBOW KASA PSU/GÜÇ...
  4. K

i3-12100F ve H610 4500liraya alınır mı

İnternet kafeci bi abi satıyor faturalı diyo fiyatta biraz daha pazarlık yapmam gerekiyor mu? 1658950395 Elimde var onlar o yüzden ekran kartı kalıcak geriye bi tek onuda 2. El güzel bulursam almayı düşünüyorum takipteyim forumu
  5. K

i3-12100F ve H610 4500liraya alınır mı

İkinci el ama hiç kullanılmamış işlemci anakart ve ram için 4500 lira istediler sizce fiyat iyi mi? İ3-12100F Asus prime h610m-e 2x 8gb ram Bi daha sadece ekran kartına ihtiyacım kalıyor alınır mı sizce bu fiyata?
  6. K

Çekilişten gelen sıvı soğutucu garantisi

PC hocasının facebook sayfasında çekiliş yapmışlardı ürün deneyimleme projesi adı altında oradan çıktı sıfır kapalı kutu halinde göndermişlerdi. penta teknoloji yanlış bilmiyorsam faturasız garanti kabul etmiyordu ama bilmiyorum tam olarak
  7. K

Çekilişten gelen sıvı soğutucu garantisi

Merhaba, bana 2-3 ay önce çekilişten MSİ sıvı soğutucu çıktı ve bunu MSİ kendisi gönderdi bana bu yüzden faturası da yok . şimdi aklımdaki soru bu ürünün garantisi var mı ? kutunun içindeki kağıda baktığımda penta teknoloji tarafından garantilidir diye yazıyor.faturasız işlem yaparlar mı bir...
  8. K

ofis yada oyuncu koltuğu tavsiyesi

Bütçem en fazla 1000TL adam akıllı şekli şemali düzgün bir sandalye tavsiye eden yok yada edeni bulamadım, Yardımcı olur musunuz?
  9. K

Hs50 pro sesi farklı geliyor

drop plus ile rahat edemedim. hs50 pro cidden daha iyi ancak sesler neden farklı geliyor anlamadım
  10. K

Hs50 pro sesi farklı geliyor

Merhabalar, hs50 pro aldım fakat sesler bi tuhaf geliyor drop plusta daha iyi geliyordu sanki. Mesela cs oynarken awp sesi o eski awp sesine benziyor sesler tok değil sebebi nedir. SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. K

Sistemin ederi ne kadar arkadaşlar

Konsolu yurtdışından alıcam kalan paraylada bir tane idarelik laptop alıcam o kadar. pc işi sıkmaya başladı. Sistemi hangi sitede satılığa koysam alıcı bulur? SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. K

Sistemin ederi ne kadar arkadaşlar

Arkadaşlar herkese merhaba, iyi forumlar PC toplamıştım fakat ps5 almaya karar verdim sizce sistemin ederi ne kadar kaç yazmalıyım (Fiyat sormak yasak ise kaldırabilirim) Teşekkürler Ryzen 5 3600XT Msi B550 Tomahawk anakart Msi mag forge 100r kasa Msi core liquid 240rh sıvı soğutucu Saphire...
  13. K

CS:GO FXAA keskinliği yumuşatma modu açamama

Onu nasıl anlayabilirim yardımcı olur musun? SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. K

Hangi ekran kartını kullanıyorsun? bende rx5600xt var. Acaba kronik bişey mi SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. K

kankam fps umrumda mı sence o önemli benim için çözüm arıyorum bilen var mı acaba hala bulamadım
  16. K

Herkese selamlar cs:go'da FXAA keskinliği yumuşatma modu ayarını açamıyorum arkadaşlar sebebini bilen varsa yardımcı olabilir mi ? ne zaman açsam ayarlara tekrar girdiğim bi bakıyorum kapalı yani hiç açılmamış sebebi nedir ?
  17. K

MSİ dragon center sorunu

yok mu yardımcı olabilecek hala çözemedim..
  18. K

MSİ dragon center sorunu

evet denedim. msi sıvı soğutucusu ve kasası var onları kontrol etmek için kullanıyorum ve fanlar şu an yavaş çalışıyor düzeltemiyorum.
  19. K

MSİ dragon center sorunu

merhaba, MSİ dragon centera girdiğimde orada monitör ve fan ayarlarını kontrol edebildiğim bölüm vardı, bu sabaha kadar ancak şimdi dikkatimi çekti şu an yok acaba sorun nedir? fan ayarı sessiz modda kaldı ve ağır bir oyuna girdiğimde muhtamelen ısınacak işlemci
  20. K

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Sizce hp omen monitör alınır mı güzel bi indirim olursa. Kullanan arkadaş var mı SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Top Bottom